Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (254)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Hloupá podprůměrná německá rádoby komedie, která je o průhledné zápletce, která se ani nijak nevyřeší. Film se o to sice celou tu úmornou hodinu a půl snaží, ale stejně z toho nic nevzejde. Jedna je děvka, která skončí s idiotem, u druhé to ani není jisté a třetí je prostě klišoidní panna popisovaná jako ubožačka. Nic zde není zajímavé, vše působí buď nuceně nebo blbě, takže by se to vlastně dalo shrnout jako špatná parodie na americké teenagerovské komedie. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že při takových filmech je mi občas poněkud trapno, že jsem žena. Film byl jen o dvou věcech – sex a orgasmus. Takže jsem ani nečekala žádné uchvacující a hluboké dílo. Šlo prostě fakt jen o oddychovou blbinku, u které jsem se párkrát pousmála. Z holek se mi nejvíc líbila zrzavá Lenny. Z kluků Flin. Táta Ingen byl perfektní postava. Extrémně mi svým chováním připomínal mého tátu… Film mě nijak nepohoršoval – naopak jsem si scénu na kole celkem užila. Ale že bych se kdo ví jak bavila, to se teda říct nedá. Nezbývá ale než souhlasit, že holky to chtěj sakra taky! ()

Reklama

Glance8 

všechny recenze uživatele

Německý filmy jsou pro mě vtšinou totálně nesledovatelný, ale tohle bylo celkem slušný. Herci ve mě ani tolik nevyvolávaly pocit Německýho filmu! Víc než 3hvězdičky ani náhodou, ale zase je to film, kterej bezproblemu dokoukáte do konce, když to nebudete brát vážně, jen jako zábavu na některej z večerů(třeba ve dvou nebo na dámský jízdě). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zatímco kluci s orgasmem povětšinou problém nemají, u holek je to trochu složitější. A tak se Inken, Lena a Vicky vydávají na dlouhou cestu při hledání toho pravého, se kterým by orgasmu mohly dosáhnout... To si možná ani tvůrci amerických Prciček nemysleli, jakou lavinu svým filmem spustí. Snad každá země (dokonce i v našem českém rybníčku jeden podobný film vznikl) musela nějakou podobnou ptákovinu natočit. A že se do toho Němci vrhli s vervou. Do hlavních rolí se jim podařilo zvolit vcelku sympatické a hezké dívky (na to že to jsou Němky je to až s podivem), a dokonce ani nenaplnili film spoustou fekálních scén (ano - stojím si za tím, že dívka na kole je rozhodně koukatelnější než sex se špagetami). Původně jsem chtěl dát ještě o hvězdičku méně, ale když se mi nedopatřením podařilo shlédnout i Klukovskou variantu německých prciček, ještě rád jsem tu hvězdičku přidal... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Proti tomuhle jsou Prcičky doslova uměním. Bohužel i zdánlivě jednoduchý žánr, od kterého nikdo neočekává žádné filozofické přesahy a moudra se musí umět natočit. Tvůrci Holky to chtěj taky to jednoznačně neumí. Tím hlavním by měl být humor a já si vybavuji jednu jedinou scénu, kdy jsem se zasmál a to je hodně málo. Kvůli takovýmto filmům se říká, že Němci neumí točit filmy. Jediným „plusem“ filmu jsou tři sympatické hlavní představitelky, ty si mezi sebe mohou rozdělit tu jednu hvězdu, kterou jim nechám. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama