Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (252)

Gemini 

všechny recenze uživatele

A víte že to vlastně ani nebyla taková hrůza jako jsem si myslel? Tím že jdou Mädchen, Mädchen trochu jinou, poněkud slušnější cestou, si rozhodně nepohoršily - srovnejme s Kluci To Taky Chtěj, Kalhot v Pozoru a podobných...podobných. Třetí hvězdička je za to, že se v Německu podařilo najít tři dívčiny nadprůměrně milého vzhledu;) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Holky to možná chtěj, ale já tedy ne. Abyste si to špatně nevyložili - už nechci další "teen komedie" ve stylu Prciček, u nichž se člověk zasměje vesměs jen při závěrečných titulcích - úlevou, že už je konec. Tyhle tři holky možná pobaví diváky z cílové skupiny (do níž já už několik desetiletí nepatřím), ale mně dalo hodně práce přemoci spánek, který mě během filmu neustále přepadal. Myslím, že jsem s ním nemusel tak moc bojovat, kdybych usnul, asi by to byl lépe využitý čas... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Němci by rádoby kůl německou komedii na Americký způsob prciček, ale z trochu jiného hlediska, trochu drzejší formou a s trochu trapnějšíma scénama, než by dokázali vymyslet samotní Američani, jen aby si dokázali, že jsou Němci zábavnější a kontroverznější. Tak nějak mi to příjde, ale jestli je to tak nebo ne, to netušim, tak to cítím, a ani bych se nedivil, kdyby to tak nefungovalo. Ono to zase na druhou stranu je úspěšné, teda tím způsobem že to lidi znají, tím jaké to je, už o něco méně. Ale je vidět jak úspěšné to je u nás, v takovém Německu to trhalo rekordy. Pak nebyl problém vytvořit další dvě pokračování, které se měli teda ještě co chlubit s hodnocením víc jak tento první díl. Každopádně je to neskutečná úchylárna. Ale co by taky naše německé přátele nenapadlo, žejo? :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $9,802,484║ Na vlne úspechu American Pie sa chcelo zviesť veľa podobných na rýchlo robených výkvas ale dosť často to vyznelu nevýrazne až odpackane ako tento počin. /20%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Německá prcičkárna v americkém stylu s lehkou příchutí feminizace = méně vulgárního humoru, více invence a pohledných děv... pokud nemáte alergii na německý jazyk, zkuste to... je to rozhodně lepší než americké teen komedie posledních měsíců (např. Sexy párty). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na ja, Deutsch Zwiboch - jen o něco kleine tupější, než byl můj pesimistický předpoklad. Zatímco u amerických komedií podobného ražení je alfou a omegou zasunutí pohlavního údu do čehokoliv o teplotě kolem 36,8°C, tak soudruzi z NSR se na to v rámci vymýcení povrchnosti podívali z dívčího úhlu a zaměřili se především na ten koitus (občas) doprovázející elektrizující pocit, co by slavný cyklistický závod po dlažebních kostkách Paříž - Roubaix proměnil v nekončící nirvánu slasti.. Jen tak mimochodem, mou drahou polovičku jsem požádal, aby mi to vždycky okamžitě oznámila, když bude mít při sexu orgasmus a ona je, představte si, natolik ohleduplná, že řekla ne, protože mi nechce pořád volat do práce.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Debilní německá teenage komedie s trapnými fóry (orgasmus, kondom na hlavě...), trapnými hereckými výkony je jen trapným pokusem vyrovnat se teenage komediím z USA. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od chlapecké verze této komedie, je její dívčí alternativa značně povedená a velmi se mi líbila. Na to, že se jedná o německou komedii s jasně sexuálním námětem, mě vždy potěší, že se zde nevyskytují skoro žádné sprosté či trapné dialogy nebo odpuzující či nechutné scény, jak tomu bylo v případě děsivých "Kluků, kteří to taky chtěj." Když vezmu v potaz, že spousta komedií s podobným námětem, se všemožným vulgaritám a narážkám nemá vůbec potřebu vyhýbat. Ale možná proto, že se jednalo o čistě ženský pohled na věc, pojali tvůrci zpracování jemně dívčím způsobem. Uvolněně, mile a zábavně. V rolích holek, co touží po prvním, nezapomenutelném orgasmu, se představuje sympatické obsazení. Diana Amft jako blonďatá, kudrnatá, "sexy girl", Felicitas Woll jako roztomilá Vicky a Karoline Herfurth coby, po velké lásce toužící Lena. A zde jsem poprvé poznala Maxe Riemelta. Vydařené scény, dialogy a vtípky, dynamická hudba. Orgasmická scéna Inken při jízdě na kole napříč městem je kultovní:) Jistě, film obsahuje množství přemrštěných pasáží a podobných výjevů, které budou na spoustu diváků působit nejspíš trapně a zcela nevtipně. Já se ale zasmála a ráda se na tento kousek vždy podívám. A to už rozhodně nejsem v pubertálních letech. A je mi jedno, že má jen 36%:) Zároveň je obdivuhodné, kam až to od jednoduché, pubertální a směšné komedie, dokázali režírující Dennis Gansel a účinkující Max Riemelt, dotáhnout. "Jdu chcát, jdeš taky?" ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jednou šel takhle jeden soudruh z německa a zřel amíckou úleťárnu Prci, prci, prcičky. A řka: "Proč tohle neudělala po nemecku a fíc gut s dífčinama?" sesmolil tuhle ptákovinu. Ovšem narozdíl od American Pie je tohle absolutně nezábavné, humor popírající a zábavu zabíjející. S příběhem si tu nikdo hlavu moc nelámal, takže "strastiplná" cesta za poznáním onoho magického pocitu zvaného "orgasmus" asi patrně nikoho nepřekvapí. Prakticky za celou dobu sem ze zasmál jen třikrát, dvakrát u filmu a potřetí když sem si přečetl vtip v časpopise. Dobře erekční psten a jeho odnímání má punc originality a místo extáze servírované pilulky na potenci dejmetomu taky, ale vytrhne to celý film? Rozhodně ne! Takže váhám nad totálním odpadem, jenž se za ladného pohupování na sedle kola rozjiždí kamsi v zapomnění bězného filmového fanouška a jednou hvězdičkou za snahu a odvahu, udělat něco typicky amerického typicky evropským, tedy spíše řečeno německým. Mít svůj styl a nekopírovat, asi by to i za něco stálo....... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu hodně odvážných scén a vidět to v pubertálním věku, budu zřejmě nadšený. Kromě toho je to ale brutálně nudné a o ničem. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Blbá komedie. Ti Němci fakt nedokážou poslední dobou natočit něco pořádnějšího? A stejně mi tenhle typ humoru nic neříká. "Prcičky" taky nejsou nic moc, ale i tak jsou o dost lepší než toto. Ta jedna hvězdička za to, že ty holky nebyly zas tak nejhorší. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdy to muselo přijít a nejen ze Spojených států. Vlnu, kterou vyvolal úspěch Prciček a jeho prvních sexuálních pokusů i omylů, chtěli chytnout také v Německu. Orgasmus by chtěla každá, každá má trochu odlišnou metodiku. Panny totiž nejsou, ale tahle oblast je jim zatím zapovězená. Němci to stejně jako bratři Weitzové dokázali s vtipem a patřičným nadhledem, nejsou zbytečně vulgární, pochopitelně nemůžeme očekávat nějaký seriózní pohled na dané téma. Smyslem je pobavit, možná i dojmout. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nemám tyhle filmy rád. Viděl jsem s partou lidí, zvládl jsem to, ale vím své. Milovník praštěných teen-age komedií nicméně nemůže být zklamán. ()

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama