Reklama

Reklama

Epizody(26)

Recenze (3)

ainny 

všechny recenze uživatele

V podstatě souhlasím s tím, co už tady padlo. Ten seriál má dobrý námět, moc dílů a příšerné herecké výkony. Nicméně za zkouknutí rozhodně stojí, jsou tam silná místa, ale zároveň i spousta naprosto zbytečných scén, které zbytečně ústřední osu rozmělňují. Škoda. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Hodnotím přesně 50% (proč nejde půlit hvězdičky???). Ničím mě to extra nezaujalo, ale ani neurazilo a mezi podobně laděnými seriály je to opravdu průměr. Jako pozitivum vidím zajímavé prostředí casina. Herecky se mi líbil Siwan jako nejmladší z bratrů. To není spoiler - autoři se od začátku nesnaží zastřít to, jakou souvislost spolu mají tři chlapi z plakátu a ostatně i název sám je dost vypovídající. Tohle je dost škoda, seriál by byl určitě dramatičtější, kdyby byl divák dvakrát (a hlavně podruhé) překvapen.. Pokud jde o další herecký výkony, tak musím kostatovat, že JaeJoong je už trochu míň prkenný, i když na oscara to zatím opravdu není. Ale možná mi jeho herectví přišlo v pohodě i díky tomu, co předváděl představitel padoucha Ko Bok Tae. Tam jsem si dlouho nebyla jistá, jestli to myslí vážně, nebo jestli to je nějaká parodie.. Obávám se, že Triangle mi v hlavě moc dlouho nezůstane. Ale furt je to mnohem lepší, než 99% české seriálové produkce. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

V první polovině seriálu jsem byla nadšená. Seriál ve mě vyvolával napínavé emoce, ale zároveň i něco jako parodii, podle toho jak hráli někteří herci. Bála jsem se, že dílů bude hrozně moc, ale nakonec se to dalo a dokoukala jsem to celkem rychle. Herci byli simpatičtí, i když ze třech bratrů předvedl nejlepší herecké schopnosti ten nejmlaší, kterému jsem moc nefandila, ale ten konec jsem mu taky nepřála takový jaký ho měl. Hodnotím 3,5 hvězdami - 70%. ()

Reklama

Reklama