Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známý dramatik Alexander Gordi (Vittorio De Sica) je okouzlen krásnou herečkou Catharine (Caterina Valente). Nabídne jí hlavní roli v jeho novém díle a pozve ji k sobě domů na Azurové pobřeží. Catharine přijímá a záhy přijíždí ke Gordimu i s rodinou. Ve vile bydlí také Jacques (Gilbert Bécaud), který je vlastně skutečným autorem Gordiho prací. Jacques se záhy do Catharine zamiluje, ta však pokukuje po Gordim, protože obdivuje jeho práci. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Čarokrásné ženy, dech beroucí kostýmy, vášnivá hudba, krása, extravagance, chuť do života - to je Casino de Paris. Zatímco obecenstvo v sále ještě tleská výstupu, v umělecké šatně sedí slavný bulvární spisovatel Alexander Gordy (Vittorio De Sica) naproti velké star Catherine Miller (Caterina Valente). Překvapill ji sdělením, že by mohla být ideální hrdinkou jeho nového kousku, a pozve ji do své vily v Cannes... Vittorio De Sica, Grethe Weiser, Rudolf Vogel, francouzský chansonista Gilbert Bécaud a Silvio Francesco kolem jedné z největších star německého showbusinessu CaterinyValente. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Příběh jako z americké romantické komedie je vylepšen sympatickými výkony (nejen hereckými, ale i tanečními a pěveckými) hlavních představitelů. Některé vtipy již za těch několik desítek let přece jen působí poněkud omšele, leč ve své době mohly publikum pobavit. Potěší přítomnost černého divadla. Nejzajímavější složkou celého filmu je Bécaudova hudba, jako vždy brilantní. Opravdu zajímavě zní spojení swingu s rock and rollem. ()

Reklama

Reklama