Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Dokumentární muzikál" o událostech v komunitě obyvatel titulní London Road v městečku Ipswich poté, co zde byla v roce 2006 nalezena těla zavražděných žen. Předlohou filmu byla veleúspěšná produkce National Theatre, která ze zaznamenaných výpovědí místní komunity a hysterické mediální odezvy vytvořila žánrově hraniční, rozpohybované filmové tablo. Invenčně a provokativně neotřelou formou mapuje reakci rezidentů na hrůznou sérii vražd, konfrontace s médii i policií až k odsouzení vraha. Choreografie natáčené přímo v ulicích Ipswiche, kde se vše odehrálo, konfrontují temnou grotesknost zpívané rekonstrukce s investigativním vztahem k tématu. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
01:42

Související novinky

UK/UH aneb „zimní filmová škola“ opět láká

UK/UH aneb „zimní filmová škola“ opět láká

17.11.2016

Letos se čtyřdenní přehlídka (24. – 27. listopadu 2016) v Uherském Hradišti zaměří na postkoloniální britský film a britské filmové novinky. Kromě dvou hlavních témat připravuje kino Hvězda poutavý… (více)

Hardy vs. DiCaprio

Hardy vs. DiCaprio

01.07.2014

Sehnat si do filmu Toma Hardyho není zrovna jednoduché. Statný londýnský rodák má dotočená dramata The Drop a Child 44, muzikál London Road a akčňák Mad Max: Fury Road. Momentálně hraje nebezpečná… (více)

Reklama

Reklama