Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (344)

CountessSuza 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastický adrenalinový zážitek. Jsou to blázni, šílenci, magoři a hazardéři. Normálně mám k tomuto velmi specifický postoj, ÁLE tady díky skvělým hercům a jejich výkonům s jakým nadšením, přesvědčením, vášní a odvahou se vrhali do nebezpečí, přivřu obě oka. Ten ekoteroristický náboj mě zde ani tak nerušil. Člověk jim najednou v jisté rovině snad nějak i porozumí. Údajně lidé se sklony k extrémním sportům, mají tuto vášeň podloženou bytím v přítomném okamžiku, ve kterém je ono nebezpečí udržuje. Ať je to jak chce, tohle bylo více než dobré. Se svými sklony k závratím jsem měla párkrát, co dělat. :) Líbilo se mi to moc. Jsem jen lehce znepokojena, protože mi Edgarka Ramirézků ve filmu buď odprásknou, utopí, nebo vožerou do bodu, kdy už teď je pozdě, bo jinak sprovodí ze světa. Tak snad bude dlouho živ a já se s ním budu moci těšiti ještě mnoho let u obrazovky obklopená kočkami. :) ()

muti 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky za adrenalínové športy, ináč to veľmi nedáva zmysel 🙂 nikto na svete ešte nedal "osmičku", ani sám zakladateľ, ale naši to dajú aj bez tréningu a na prvý šup. Babenka okamžite skáče do postele a rozťahuje nohy princovi, na ktorého čakala, smaoztze po nej nešiel nik iný, lebo celá skupina je alternatívna plná tajomných budhistických ideí. Vlastne nie, to sú ich vlastné cesty po ktorých sa vydali. fbi je len banda amatérov ktorá sa dá ukecat random YouTuberom aj keď sú škody za milióny. Nobody cares. Miestami mi to pripomínalo opajcovaný fast and furious. Komentár: Zeck ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Přehlídka adrenalinových sportů,žádný příběh,herecké výkony slabé.Film pro mě není jen o speciálních efektech. ()

Georgeton 

všechny recenze uživatele

Extrémne zábery na extremných chlapcov ktorý sa snažia prekonať zákony fyziky. Vysoko odporúčam vidieť film v 3D pretože takéto zábery kde človek visí na jednej ruke a pod ním je asi kilometer ničoho sa oplatí vidieť. Scénar trošku nepočítal s detektívom, ktorého hraje Lindo (60 sekúnd) a rola detektíva mu ide náramne, bohužiaľ škoda toho že si nedali viac práce po tejto stránke. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Ono je fajn, ze vsechny ty jejich akcni eskapady vypadaji krasne, kdyz povedeny vizual slouzi jednomu z nejretardovanejsich filmu poslednich let. Je opravdu neskutecne, co vsechno je v tomhle filmu k smichu. Luke Bracey je az pozoruhodne netalentovany a do hlavni role se vubec nehodi. Kazda druha postava ma divny prizvuk, cemuz zdatne sekunduje prakticky neexistujici vedeni hercu - treba takova Teresa Palmer je celou dobu ukazkove mimo. Opravdovym trumfem je tu ale bez debat slaboduchy scenar, ktery je puvabne resetovity a bohate zdobeny jednemi z nejdementnejsich dialogu, jake jsem mel kdy tu cest slyset. Wimmer v zivotni forme. Zkratka a dobre, cim drive nad timto filmem zlomite klacek a zacnete se smat jeho tuposti, tim lepe se budete bavit. ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba, neuvěřitelné adrenalinové kousky (obzvlášť lezení a wingsuit!!!), pitomý příběh a otravní hrdinové, pěkné triky... Toť vše.. ()

zvolsi 

všechny recenze uživatele

Novodobá, bezduchá slátanina, která za pomocí hromady triku a směsice videí z youtube dopičila starou klasiku. Tohle nemá vůbec nic. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Neberu to jako remake. Já se na to koukal, jako na samostatnej film a tudíž mě to potěšilo. Kaskadérský kousky jsou super, prostředí bomba a nebejt některých špatných vizuálních efektů, co to v danou chvíli úplně zazdily, tak by to bylo ještě fajnovější. Ale i tak se mi to líbilo. Uvidíme, až se na to juknu znova. Zatím poctivý 3* a DOPORUČUJU ()

littleplayer 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa oveľa lepšie ako pôvodná verzia. Pri tej som sa nudil a zaspával, tu akcia strieda akciu. Nenudíte sa ani minútu z filmu. Miestami prehnané scény,ale filmu to odpustím. ()

VideoTuti 

všechny recenze uživatele

Film vhodný do televize na kanál Extreme Sport. Jedná se o urážku původního filmu s Patrickem Swayze a Keanu Reeves. Filmu chybí nejen špičkové herecké výkony (nemyslím kaskadérské), ale i kvalitní dějová zápletka s pěknou pointou. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Bod zlomu 2015 pod taktovkou Německo/Čína připomíná hlavně reklamu na pořádnou kérku kdekoliv na těle. Utah /nevhodný výběr herce/ je celkem smolař - jako free youtuber přijde o kamaráda, který mu na mašině odletí z hory; jako skoro agenta FBI ho nikdo nemusí; při své první super akci odbouchne svoji kočku - prostě pech. Klady: akční adrenalinové scény v pohodě; kaskadéři se vyřádili a comp jim pomohl; nenudí. Zápory: dost nelogičností; spousta eco keců; soudtrack slabota. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Miluju první natočení s Patrcikem Swayze a tak bylo trochu i mou povinnosti shlédnou i toto druhé natočení ač sem k tomu byla dost skeptická, přece jen vyrovnat výkon Swayzeho a Reevese je dost těžké. Ze začátku mě film moc nebavil, ale když se setkal Utah s Boddiem, začala jsem se dostávat do děje...Jakési srovnání s prvním natočením sem v hlavě furt mela, ale oceňuji ten adrenalin co s filmu "cáká". Třeba u scény kdy plachtí mezi horou, to mě úplně dostalo a v hlavě mě napadla myšlenka že to musí být skvělé..scény s motorkama taky skvělé, jelikož sem fanda motorek, tak tímto je autoři velice potěšili... Co říct na závěr? První natočení je první natoceni, ale rozhodně stojí za to vidět obě!! verze a koukat na to spíš s nadhledem než to porovnávat. Přemýšlela jsem nad 4* ,nakonec dávám 3* ale doporučuji shlédnout :-) ()

punco 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať že povodný film som nevidel takže nejdem zrovnávať, ale pri tomto kúsku som sa nesmierne bavil. Výborne natočené, skvelé obsadenie charizmatickými hercami, dobrý spád. Adrenalínová jazda ako sa patrí, pre vyznávačov extrémnych športov bude film modla. Je pravda že scenár je 1000 krát prevarená voda ( mne najviac evokoval prvý diel The Fast and the Furious), ale naozaj som sa poriadne bavil vďaka skutočne skvele nasnímanej akcii. A o tom akčné filmy majú predsa byť. ()

dom1niq 

všechny recenze uživatele

Adrenalínové pasáže sú naozaj vydarené a tvorcovia sa ich snažili do filmu vtlačiť čo najviac a taktiež chceli ukázať čo najrozličnejšie extrémne športy. Podriadený je tomuto celý scenár a tak dej a všetko ostatné išlo bokom. ()

Reklama

Reklama