Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (344)

Hobzik 

všechny recenze uživatele

1000 lidí,1000 chutí....,já vám kašlu na to, že si lidi řeknou, nemožný,nereálný, to je blbost, to nejde. Proč? Kdo by tohle dělal? Mě prostě 115 minut beželo hlavou jen jak to skončí. Prostě mě ten děj a nápad vtáhl a líbilo se mi to do poslední minuty. Nepůjdu teď ven a nebudu skákat ze skály nebo letadla. Jen prostě..., málo který film mě tak vtáhne a řeknu si, jo chtěl bych tam být teď s nima. Tohle prostě jo a je to super. Aspoň na chvilku jsem si myslel že je možný fakt všechno když má člověk odhodlání a něčemu věří, ať už je jeho přesvědčení jakýkoliv. Herci mi sedli do rolí taky skvěle, nikoho bych neměnil. Škoda že se na to už nedá podle mě nijak slušně navázat a tak se žádný dvojky nedočkáme, ono by to nestálo za nic podle mého. Leda kdyby Zeman vytvořil 12tku. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nepochopil smysl zkopírování názvu a jmen původního skvělého PB se Swayzeim, tam totiž podoba končí. Ve spoustě žvástů a rádoby zdůvodnění kriminální činnosti vyhuleným nesmyslem natlačeným velmi slušně do triků a 3D. Kdyby to byl dokument o extrémních sportech beru, ale jako film skoro 2h, prostě ne! ()

Euros 

všechny recenze uživatele

Akční scény byly vážně skvělé. Luke Bracey jako Johnny byl fajn. Édgar a jeho tým také nebyl špatný. Ale přesto víc jak 3 hvězdy dát nemohu. Hlavní "kráska" Palmer byla pěkně ošklivá a nesympatická, Pappas byl také příšerný. Někdy se na tento film zas rád podívám, ale nepustím si ho s takovým nadšením, jako si pouštím původní Bod zlomu. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Tento žánr je spíše pro fanoušky adrenalinového sportu, pro mě spíše ne. Začátek byl tedy perfektní až extrémně zajímavý, ale poté se film dal úplně diametrální cestou. Pro mě je to tak nanejvýš na jedno kouknutí. ()

maryanuss odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je typ filmu, ze radsej nevidet a nekazit si sobotny vecer... Tu som mal pocit, ze barajaka horna dolna alebo bublive vino ma vyrazne prepracovanejsi dej ako toto tu. A ak si chcem pozret pekne exteriery zapnem si radsej nesnl dzeografik alebo setric obrazovky na apple tv.... no hruuza... ()

anet.015 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je film parádně našlapanej skvělejma scénama, ale postupně jak se děj blíží ke konci jde úroveň filmu klesá stejně rychle dolů jako hlavní postavy při pádu z vodopádu. ()

romero24 

všechny recenze uživatele

Nic smutnějšího jsem dlouho neviděl. Doufám, že lidi motající se kolem filmu někdo pověsí za koule do průvanu. Takhle zkurvit originál. ()

kaller 

všechny recenze uživatele

Několik opravdu vymazlených obrazů a scén, ale všechno dokonale přebíjí scénáristická hlušina a hodně nevýrazné postavy. Přičemž při přímém srovnání s originálem vychází tenhle remake ještě hůře. ()

Smashed 

všechny recenze uživatele

Adrenalin, akce, krásná příroda... Nikdy jsem neviděla "originál" film s Patrickem a Keanu, takže nemůžu porovnat, ale za mě dobrý. ()

J.Gotti 

všechny recenze uživatele

Film je velice "sekaví" jsou zde momenty, kdy se člověku tají dech a z toho Vás zasekne a zchladí až moc předpovídatelný konec jedné z 8 akcí. Začátek super, parádní adrenalínové sporty. Super hudba k super párty na lodi, kde se vrtí krásné zadečky a svalnatá těla adrenalínových "sportovců". Dokonce se nám tam ukáže i známí DJ. Střed filmu jede pořád docela rychle a stále Vás baví. Jen pointa loupení, riskování svého života a zabijení je trochu vedle. Těží se zlato, tak zabijeme 30 lidí co ho převážejí, vyhodíme do vzduchu celou horu, aby se zlato sesypalo zpět do dolu, je fakt mimo. Konec už všchni známe z Point Breaku z 91. a taky se ničeho nového nedočkáme. Herci průměrní, snad jen Édgar Ramírez by byl koukatelný. Delroy Lindo už to nezachranil, zahrát nadřízeného Lukeho Braceyho, neboli Utaha mu sice šlo, ale tohle je prostě už OUT. Proč to bral? :) Krásné záběry , pěkné zadky, rychlí děj. Za 3 a podívám se na to klidně znovu. ()

kubixix 

všechny recenze uživatele

Vždyť to vlastně není tak špatný film. Říkám si s odstupem času a přemýšlím, co mi tak moc vadilo. Nakonec docházím k názoru, že to bude asi tím, jak je samotný film koncipován. Něco mi tam totiž schází. Nedá se konkrétně sdělit, co to je, ale něco tam chybí. Na druhou stranu. Kdyby to tam bylo, už by ten film byl nepřehledný, přeplácaný. Těžká to tedy situace! Jistě jsem se nenudil, což je podle mě hlavní, ale že bych si něco odnesl, ta také říci úplně nemohu. Nikomu jsem nefandil. Prozatím nemohu srovnávat s filmem z jednadevadesáteho, ale z čtených materiálů si odvozuji, že hrdinou ve starém filmu není někdo, kdo umí vše, ale ten, který umí jednu věc, ale pořádně. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Film by rád napodobil stejně jmenovaný film z Keenu Reevesem ale bohužel toto na to určitě nemá - akce pomálu. Vidíme zde jen přehlídku adrenalinových sportů, zápletka divná a postavy nic moc. Pro mě zklamání za 40%. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Nádherné scenérie přírody a skvostné akční a kaskadérské scény toť vše. Jinak film celkově docela docela ujde, takové lepší béčko.// viděl na DVD: 51% ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Nemôžete dávať tomuto filmu nejaké extra nízke hodnotenia, lebo jediné na čo sa zameriava sú adrenalínové kúsky a to mne napríklad vyhovuje. Nulový príbeh, nudné strieľačky a dialógy, zato ale lietanie, skákanie, lezenie a jazdenie v krásnych záberoch na prírodu. Čo viac si priať? ()

Reall 

všechny recenze uživatele

Hodnocení, co jsem viděl vypadlo opravdu špatně, ale trailer mi říkal "koukni se na to, neztratíš zbytečně dvě zas*aný hodiny svýho života". Okay, uuff... každou minutou se mi chtělo vypnout PC a zapomenout, že jsem to zapnul. Ale pořád mi něco říkalo, abych tomu dal šanci, a tak jsem koukal dál. Chyba! Ono to není nějak hloupý nebo hodně špatný. Film, ale chcete vidět, protože z něho chcete něco mít.. nějaký pocit, naplnění cokoliv.. Ale tohle mi dalo maximálně bezduchej pocit. Trailer je lepší než celej film. Dvě hodiny - pár kaskadérskejch kousků a řečí o životě (úplný sračky). Důvod, proč vidět film: pár slušných záběrů a Teresa Palmer nic víc, jestli vám to ke štěstí stačí, prosím... ()

solver 

všechny recenze uživatele

Plusy: Pouto mezi hrdiny a záběry, ty nedigitální. Minusy: - Komerční kabátek. - Pohoda párty se zlatokopkama, v pozadí 20 metrová vlna. Kýnovi stačilo rozbitý koleno z fotbalu, ale tenhle řízek musel mít holt něco extra, tak mu tam dali psycho z Cliffhangera :) ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

Solidne nabita jednohubka se skvelym vizualem (zavod na vodopad)! S puvodnim Point Breakem bych to ale vubec nespojovala, tohle dobrodruzstvi pro nactilete nema s plazovym gangem nic spolecneho. ()

Reklama

Reklama