Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (344)

LeuskaR 

všechny recenze uživatele

dobrá pointa, no čakala som trochu viac akcie. bolo trochu akcie len na začiatku a potom trochu ku koncu. celý film sa ťahal pomaly. no dávam dve hviezdičky, pretože aj ked tých dobrých scén bolo málo, tie, ktoré boli, stáli zato. ()

obyč.divák 

všechny recenze uživatele

No osobně bych to jako remake nepovažoval. Ano jisté prvky tu jsou -anarchie,extrémní sporty,finální scéna ale tím to tak končí. Postavy tady jsou banda superhrdinů co zvládají vše s dokonalostí a lehkostí jako by nic. Nicméně jako film kde nepřemýšlíme a jen se kocháme a necháme se unášet je to paráda,krásné prostředí neznámí herci a skvělá hudba. Ovšem v porovnání s verzí roku 1991 bych byl opatrný. ()

january odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný. I když je mi svým způsobem trochu líto dávat odpad, protože jsem se díky stupiditě tohoto filmu docela slušně zasmála. Scénář napsal někdo po částečné lobotomii, jinak si to nedokážu vysvětlit. Nemůžu zvednout hodnocení ani kvůli těm "nádherným záběrům přírody", kde třeba taková normální horská tráva byla přibarvená až do jedovatě fosforově zelené, apod. Adrenalinové akce měly zůstat tak max. pro krátký spoty s písničkou na Prima cool. Vystihující hláška: "Ideas are strong, but not as strong as a whaling ship". ()

Wyrmhord 

všechny recenze uživatele

Ak ste milovníci extrémnych športov, potetovaných frajerov, alebo nádherných vizuálov, neváhajte. Skvelé kaskadérske kúsky, zaujímavé idei a Bohni. Bohni je maník. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Trochu to místy připomíná Rychle a zběsile - banda zlodějů do které se infiltruje polda, jeden z bandy ho nemá rád, nakonec ok, do toho se zamiluje do buchty, šťastná rodinka co se modlí u jídla atd. Co tenhle film zvedá o hvězdičku výše, je akce. Skoro 80% filmu se něco děje, adrenalin u kterého jsem měl neustále mokré ruce i nohy :-D Bohužel to nefunguje emočně. V těch scénách, kde by se něco mělo dostavit se nedostavilo nic. Navíc Luke Bracey teda herecky nic moc. ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Akční scény pěkně natočené, hrdinové charismatičtí, ale nic z toho nezakryje příběh, který je více než hloupý a nelogický. To i Transformers mají proti tomu inteligentní děj. V originále se kradlo, aby zloději získali peníze. Tady se krade, aby se vracelo zpět matičce zemi - takže se ukradnou např. peníze z letadla a rozpráší nad prales (a částečně chudé lidi), nebo se zasypou auta se zlatem, aby zlato přišlo zpět do hlíny. A mezitím běží jiný quest - zdolání tajemné a mystické extrémní osmičky, což představuje sjetí velké vlny, velké hory na snowboardu. Jak velké, to je celkem nedefinováno, stejně tak jeden z úkolů mystické osmičky ("Extrémní důvěra") je neznámý a nikdo neví, co představuje, až to vyřeší hlavní záporák skokem do vysokého vodopádu. A hlavní hrdina v duchu hesla "Když skočí do vodopádu on, tak ty taky" se vrhá za ním. Zkrátka celé to působí jako výsledek sázky, jak velká kravina jim ve scénáři projde. A ona prošla! ()

biggerg 

všechny recenze uživatele

Jedna jedinounká hviezda za tie adrenalínové vsuvky. Inak všetko zle. Dlho som nevidel film kde by mi tak neskutočne liezol hlavný hírou na nerf. Zbytočný film ()

BEZHLAVY 

všechny recenze uživatele

Neee, tohle nemelo s atmosferou originalu nic spolecne... Ani dokonale zabery ala youtube outdoor nic nezachrani v teto nelogicke patlanine ()

trici 

všechny recenze uživatele

Sterilní snůška ubohých nesmyslů. Dějová linie nedává smysl, dialogy na úrovni mateřské školky, herectví spíše k pousmání. Film plný sračkoidních žvástů o splynutí s přírodou, nirváně, pseudofilosofování spojené s terorismem a loupením. To už si říká o facku! Dvě hvězdy dávám za parádní kameru, za výběr všech těch úžasných prostředí a scenérií a parádně odvedenou práci kaskadérů. Kazí to pár těch okatě přemrštěných digitálních prasáren, ale to je asi to nejmenší. Celkově zklamání. 35% ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Po vizualni strance je film koukatelny, nebot je plny akcnich scen, ktere sice absolutne nerespektuji fyziku a casto je z nich je pocitacova umelost vice nez patrna, ale odehravaji v nadhernem prostredi a jsou vcelku adrenalive, takze ty nedostatky clovek jeste prehledne. To bohuzel to same uz nejde udelat u obsahu, dialogu, herectvi, pribehu, ktere jsou uplny odpad. Scenar je opravdu mizerny a jiz od prvni minuty do bije ta nerelanost, preskakovani v, neuveritlenost chovani ..... Nebyt toho vizualu, tak to jako odpad ihned vypinam. ()

Laboun 

všechny recenze uživatele

Větší stupiditu jsem už dlouho neviděl. Americká parodie na všechno od Vertical Limitu po starý Bod Zlomu ()

potok.009 

všechny recenze uživatele

Všeumělci, všudybýlci, všeho znalci. Tenhle adrenalinový biják je pořádně náročný pokoukání. Reevesův Bod zlomu měl šmrnc o poznání větší. ()

Moretti 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo... točeno v perfektním prostředí skvělé záběry pro člověka kterej miluje extrémní sporty je to mega film ... Troška bio keců ale nic co by zásadně vadilo... za mě 80% ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Originál zůstane originálem, modernější podání akčních scén,pěkná příroda,jinak............... ()

Baky88 

všechny recenze uživatele

Dle mě naprosto v pohodě koukatelný film, nechybí akce, super záběry, má to i myšlenku, což většina filmů podobného typu až tolik nemá. Je fakt že řeči o přírodě atd. to je asi trošku z cesty pokud se bavíme o tom že zloději vraždí kvůli penězům, které teda potom rozpráší mezi lidi. Za mě každopádně film u kterého jsem seděl a čuměl neustále na TV což se stane málokdy. ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Je obrovská škoda, že je tento snímek spojován s brilatntní podívanou s Schawzem a Revesem. Kdyby šel vlastní cestou, dal bych o hvězdičku navíc. Škoda nevýrazného hlavního hrdiny, jinak akcí docela našlapaná podívaná. A v češtině mě neuvěřitelně štvala komolenina jména Boudí?!? co to je? Stejně tak jeho spojka.. no co se dá dělat.. jinak to šlo.. ()

Reklama

Reklama