Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (344)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Porovnávať s originálom nebudem, pretože to by sme túto verziu mohli hneď odpísať ako jednoznačne horšiu. Ide o to, či film obstojí sám o sebe no a aj by mohol, ak by neobsahoval niekoľko hneď zrejmých nedostatkov. A problém je hneď v hlavnej postave. Bracey je bohužiaľ necharizmatický a nefotogenický, takže by ste ho po pozretí filmu ani na ulici nespoznali. Nefungujú emócie a napätie medzi postavami, akoby bol PB nejak nasilu stláčaný k dvom hodinám na úkor budovania vzťahov medzi postavami. Pričom Ramirez a Winstone boli dobrými voľbami, si myslím. Film určený vďaka krásnemu vizuálu iba do kina, tam by som bol možno spokojnejší, ale negatívne recenzie ma odradili. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|68%| Tehdy jsem trochu zauvažoval, zda-li jsem se měl na to vypravit do kina, nakonec jsem od toho upustil. Vím, že je tohle remake, originál jsem neviděl, ale to mě nějak netrápí. Hit z toho určitě teda nebude, ani v mých očích, no přesto to bylo solidní. Na to 1 shlédnutí, to byla slušná jednohubka. Film nemá v podstatě žádnou chybu. Jen by bylo co doladovat, vylepšit konec, přidat pár akčních scén navíc, obohatit scénář atd. Hlavní hrdina byl celkem sympaták, až tak moc herecky se nepředvedl, to ale přece neva. Ostatní postavy byly zajímavé, včetně fanatických nadšenců adrenalinových a nebezpečných výstupů. Ty byly zajímavé, dalo mi to, co se týče filmů něco víc aspon. Akce tu moc nebyla, ke konci jo a dobře byla zvládnutá, pár přestřelek tu bylo. Hudba byla taková normální. Snímek měl i dobrou myšlenku, dokázal jsem se částečně do určitých postav vcítit, ikdyž to byly tak trochu šílenci, že takhle riskovali své životy. Přemýšlel jsem, že dám i 4.hvězdu, ale k tomu mi toho dost chybělo. Přesto to nadprůměr nejspíš je. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina natočená jen pro možnost utrácení prostředků pro štáb cestující po světě. Jinak to totiž nebylo vůbec ani krimi, ale nijak zvlášť ani thriller, jen naprosto sterilně bezduchá věc, na kterou si za chvilenku nikdo ani nevzpomene, tak zbytečný tenhle film byl. Čím blíž konci, tím víc nesmyslů. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLÁM Z TEBE HRDINU, NEBO TĚ PŘI SNAZE O TO UVIDÍM UMÍRAT…“ /// Survivalový sračičky a kecy vo tom bodě, ve kterým se strach stane pánem…(G bod? Ty krávo, takhle jsem vo tom nepřemejšlel…). Děj se motá kolem adrenalinovejch píčovin, díky kterejm můžeš pomoct… třeba hoře. Zatoužím chlapsky pokecat na Konkordiaplatzu, vojet exoticky „vyzerající“ holku… na to, kolik je v tom adrenalinu, je to celkem bezkrevný. Když si má Utah vybrat na jaký straně je, ani to se mnou nehne. Možná bych debilně poradil, aby … no nic. To všechno mimo charakterů, obsazení a příběhu je parádní. Kurva i ty Alpy jsou snad zelenější! Vod originálu se to liší snad vším (ta Kathryn Bigelow asi něco fakt umí!). Tohle rozhodně zvedne zájem o adrenalinový sporty. Což je jedno, páč stejně všichni jednou umřeme... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem frajer bez pudu sebezáchovy. 2.) Zjistím, že zločin je furt extrémní sport! 3.) Thx za titule „NikkiNicotine & honzin.flicek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle mohla být naprosto úžasná pětihvězdičková adrenalinem a extrémními sporty nadupaná pecka, ze které si sednu na prdel (i když je to kopírka filmu z roku 91). Jako sorry, ale v době, kdy světlo světa spatřily dokumenty o extrémních sportech jako například Art of Flight , Where the Trail Ends , Petzl RocTrip China nebo třeba TT3D: Closer to the Edge tak jsem vyloženě nasranej když vidím tak odporně přeumělkované záběry jako tady. Jsem si celkem jistej, že za ty prachy, co vyhodili za ty speciální efekty by sehnali pár profi snb riderů, jednoho horolezce, jednoho surfaře a wingsuitera, aby jim podobné záběry natočili na GoPro kameru. A Z TOHO BYCH SI PAK SEDL NA PRDEL! Ne z těhle záběrů, ze kterých sem se akorát chytal za hlavu a říkal si wtf?! Dokonce i ta pitomá tetování na hlavních hercích jsou tak umělá, že to vypadá, jak kdyby si to tam nakreslili lihovkou, to mě fakt vytáčelo. Je to opravdu velká škoda, protože celá ta myšlenka jakési Ozakiho osmičky mi přijde opravdu hodně cool. PS: Teresa Palmer tu je hot jaxviňa! ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama