Reklama

Reklama

VOD (1)

Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí (Benicio Del Toro) se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 234)

onevoice 

všechny recenze uživatele

Je to poriadne surové. Napínavé až do konca. Blunt a Del Toro skvelí. Hudba ma totálne vtiahla do deja. Skvele natočený film prepracovaný do detailov. ()

JuiceOrange 

všechny recenze uživatele

Bylo tam pár nelogičností (scénář žádná sláva), ovšem kamera, hudba a celkové zpracování bylo skvělé. A Benicio Del Toro podal vynikající výkon. ()

MC_nechva 

všechny recenze uživatele

No těšil jsme se hodně, začátek super, město Juárez suprově zobrazeno, šel z toho strach a najedou mi to začalo haprovat. Figuríny místo postav na autech a překvapení policisté, že je zácpa. To mi nejde dohromady. Převoz velmi důležitého svědka a oni si nezavolaj na hranice jestli tam není zácpa ale budiž, akce mezi sotjícíma uatama byla fajn ale dál ten film končí. Zbytek úplná sračka. Nuda v tunelech, nuda u večeře. Jo a kde se tam z zničehonic vzal ten černoch kamarád to jsme taky nepochopil. ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Keby som sa chcel v tom rypat, tak by som si nieco nasiel (hlavne medzi hlavnymi postavami), ale proste sa mi to paci a funguje to od zaciatku az do konca. 5* ()

vilis_11 

všechny recenze uživatele

Syrové, tvrdé, deprimující, atmosferické. Teď ještě odnaučit 20% populace hulit to svinstvo. Žádní superhrdinové, jsme hozeni do něčeho, co nám zčerná před očima a vybrat si větší zlo nebo dobro musíme sami. Nevybral jsem si. ()

11FrAnK12 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu mě nenechával na pochybách, o správnosti filmu, až nakonec rychlost napětí utichla a všechno se začalo točit pouze a jenom o ženě, která je podělaný skaut a bojí se porušovat, jaká koli pravidla i přes to, že nic nezmění. A to mně doslova unavilo. @ ()

brona4545 

všechny recenze uživatele

Přes hodinu a půl sem čekal na nějakou akci. Do té doby bylo k vidění jen pár štěků které by byly spíše vhodné do dokumentů. Emily Blunt mi sem vůbec neseděla. Byla to policistka, které sice chtěla změnit svět, ale nebyla schopná udělat to co bylo třeba. Naproti tomu Benicio Del Toro byl naprosto výborný a tato role mu dokonale sedla. Příběh byl zajímavý a určitě to bylo pěkné drama. ()

Constanza 

všechny recenze uživatele

Geniální soundtrack. Co se týče role agentky FBI, řekla bych, že to byl asi záměr scénaře, vybrat do této role herečku, co nebude vypadat jako iron-lady, co právě dokončila trénink o přežití. A tak sledujeme agentku, co vypadá, že je totálně mimo a přitom si říkáme, že přece jako agentka FBI už toho musela zažít dost, aby ji až tak něco nepřekvapilo. Jenže stejně jako divák sleduje děj a pořád čeká, jaký to všechno má cíl, stejné otázky si klade i Emily. Benicio del Toro je cool. Prostě ho tam sledujete, říkáte si, že co je to za týpka, na které straně barikády asi je a co má vůbec v plánu.Very good. ()

alKalda 

všechny recenze uživatele

Skvěle zahraný akční film z prostředí drogového kartelu. První polovina skvělá, ve druhé jsem se malinko občas nudil, ale i tak je to velmi dobrý film, který stojí za to vidět. ()

IndominusRex 

všechny recenze uživatele

Zpočátku Sicario vypadal jako výjimečný film zobrazující syrovou realitu zachycenou velice pomalým a rozvážným střihem doplněnou dokonalou hudbou a ošperkovanou skvělou Emily Blunt, jenže jak se příběh začíná rozvíjet, tak je tam Emily stále více jen na obtíž a i když tvůrci asi předpokládali, že její zdrženlivost a zásadovost bude vyvažovat bezcitnost a nekompromisnost ostatních, stává se dost otravným elementem, přesto tam má svoje místo a bez ní by to nebylo ono, takže ano, je to výjimečný film, což dokazuje perfektní závěr. ()

Lazy87 

všechny recenze uživatele

Atmosférou našlapaný film, který jsem si párkrát musel vrátit. Ze startu mi to trochu připomínalo knihy J.Deavera. No a vlastně to byl důvod, proč jsem si tento film pustil, abych trochu ještě vylepšil atmosféru. No a teď si říkám, nebyl ten film lepší jak ta kniha, co dočítám? Odpověď nevím. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Nebýt Emily Blunt, aspiroval by tenhle film na TOP5 v letošním roce. Jenže z nějakého nám pozorovatelům nepochopitelného důvodu byla až moc obsazována do kamerových záběru, čímž odkláněla pozornost od hlavní dějové linky - sejmout drogového bosse. Její často až ryze nemístné otázky uváděly diváka do myšlenkových pochodů, zda-li je opravdu tak hloupá či to jen hraje. Nehledě na to, že do toho filmu sedla jak 10 matice na 20 šroub. Zpět k tomu lepšímu. Film má úžasný podkres. Drsné prostředí zchudlého Mexika, zkorumpovaná mexická policie, drogové podsvětí a na druhé straně kriminálně provázaná americká policie. Natočeno do nejmenších detailů, tak aby divákovi každý střípek dával smysl. To by ale nebylo tak napínavé, kdyby si filmaři nenechali tajemnou lahůdku nakonec - dvoustranného Benicia. Napětí stejně jako u Denisova filmu Zmizení. Všechna čest, když znovu dokázal z brilantního tématu udělat ještě brilantnější film. Takže 4 hvězdy bez debat. ()

SandroCZ 

všechny recenze uživatele

Nejni to film který by přetékal kladnýma hrdinama je jich tam pomálu ale zas to ukazuje jak asi ve skutečnosti fungujou a operujou všechny ty americké federální agentury a výzvědné služby. ()

latimerie 

všechny recenze uživatele

Letošní jednoznačně nejlepší film, který jsem viděla. Výborná akce, skvělá kamera. To, že celou dobu netušíte, kam to všechno směřuje, kdo je s kým, a co je cíl, stejně jako skvělá Emily Blunt, účinek autenticity dost podtrhuje. Výborná je postava v dechberoucím podání Benicia Del Tora, o které tušíte, že asi nebude úplně nejkladnější, ale jak to u charizmatických "záporáků" bývá, dost mu fandíte. Pokud čekáte na konci katarzi, či nedej bože lovestory, tak budete zklamaní (já jsem si oddychla). Jak shrnula moje kamarádka: "Super, mělo to všechno, co mám ráda – poušť, vrtulníky, drogový kartely, dramatickou hudbu a Benicia Del Tora. Do Mexika rozhodně nechci nikdy jet!" ()

movie_freak 

všechny recenze uživatele

Sračka (omlouvám se), ale mám-li exaktně popsat, jaké mám pocity, jiné slovo to lépe nevystihuje. Začátek filmu v domě s mrtvolami je efektní, člověka to vtáhne, naláká. Pak už to jde postupně totálně do prčic, zbytek filmu je jen rozpatlaný nesrozumitelný exkrement, který nudí. Fakt hrůza. Nechápu, jak tomu zdejší "exprti" mohli dát tolik procent. ()

Sllada 

všechny recenze uživatele

Začátek je fajn. Pak mě to začalo tak nudit, až to eskalovalo k ukončení sledování. Jestli takto má vypadat 81% akční/krimi/drama film, tak nevím co si mám myslet. . ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

ocakavanie nakoniec bolo opat vacsie...skoda casu. toto staci na zhrnutie celeho filmu. bez del tora davam dve hviezdy. ten chlapec je neskutocne dobry a drzi cely film pokope. zial inak je to dalsie varenie z vody pricom inzinier s teplou vodou zostal stat za dverami. fu - fu - fu ()

Související novinky

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Producenti oznámili třetí Sicario

Producenti oznámili třetí Sicario

22.09.2023

Snímek Sicario: Nájemný vrah z roku 2015 byl do velké míry tím, který definitivně nakopnul kariérní dráhy jak režiséra Denise Villeneuvea (Duna), tak scenáristy Taylora Sheridana (Yellowstone).… (více)

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

11.05.2022

Hollywood miluje franšízy, čím větší a úspěšnější, tím lepší. I proto dnes víceméně každý druhý film vzniká se záměrem novou franšízu nastartovat. Občas se ale povede rozjet filmovou sérii i zcela… (více)

Reklama

Reklama