Reklama

Reklama

VOD (1)

Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí (Benicio Del Toro) se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 234)

cola5 

všechny recenze uživatele

Skvěle ozvučený. Atmosféra je kvalitní. Rozhodně jsem se nenudil. Benicio Del Toro je tu hodně záhadný a skvěle to hraje. Ve skutečnosti nevíte kdo je dobrý a kdo zlý. ()

zebu_cz 

všechny recenze uživatele

Velmi autenticky leč dějově poněkud vyprázděný thriller. Tuctová Emily Blunt, uhrančivý (jako vždy) Benicio Del Toro. Plus skvělá "hudba". ()

phoebinka 

všechny recenze uživatele

Film byl zajimavy a nenudila jsem se, i kdyz tenhle zanr moc nemusim. Co mi vadilo nejvic je postava Kate, ac dobre zahrana, cely dej neskutecne zpomalovala a trochu me i s partakem iritovali. ()

SeeSaw 

všechny recenze uživatele

Akademická slepota mě v případě takhle zatraceně dobře natočeného kartel-krimi-thrilleru, který už zas tak často nevídáme, celkem zamrzela. Ostatně už jen fakt, že Benicio Del Toro nebyl ani nominován na žádné z významnějších ocenění, mě překvapil. To co pak Jóhannsson udělal s pár laptopama je jako třešinka na kokainovém dortu. Za mě je to jeden z nejlepších filmů předešlého roku za minimálně 6*.//PS: Naprosto geniální hra s barvami, okrová jako znamení morálního úpadku v kombinaci s postupně blednoucí modrou barvou na oblečení Emily Blunt, vyznačující postupně se vytrácející naději? "Schválně, mrkněte na to!" // ()

corwin78 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na napínavý film a dočkal jsem se hodiny a půl nudy. Ano, nuda, nuda, šeď, šeď. Emily Blunt se vrhá do víru událostí, ale nějak ji to nasazení nevěřím. Její černý partner zase vypadá, že by rád přišel věci na kloub, ale je to postava zcela nedůležitá a mihne se jen párkrát, takže to nehraje roli. Jo a asi to bude gay, protože polonahá Emily s ním ani nehne a tváří se jako nejlepší přítel. Nicméně pokud se vám podaří za těch 90 minut neusnout, tak vás čeká akční půl hodinka v podání Benicia Del Toro a ta opravdu stojí za to (to je ta druhá hvězda v mém hodnocení) - kdyby tak vypadal celý film, tak neplýtvám slovy a napíšu jen "prostě super." ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný mystery akčňák zvedá nahoru několik věcí - výtečná kamera, na tento žánr poměrně decentně dávkovaná brutalita a hlavně herecký výkon neskutečně charismatického Del Tora. Film bohužel postráda tu správnou dávku napětí, kterou by mohl mít být tvůrci schopnější. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Jeden z největších filmových zážitků, děkuju za něj. Hlavní tři herci to je prostě fanzazie, Kamera Od první akce mi bylo jasné že tohle fakt nebude žádná tuctová akční oddychovka. Nechápu jak dokázali zakomponovat takové napětí třeba jen do pouhé jízdy městem. Já měl zvýšenou hladinu adrenalinu a čekal odkud to přiletí. S postavou zmatené a poté rozčarované postavy Emily Blunt se prostě tak nějak zžijete a nejde jí nefandit a nesoucítit s ní. Parádní konec nabitý emocemi jenom korunuje celou tuhle filmovou delikatesu. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Jde to. Hlavně díky představitelům se na to dá koukat. Ale myslím, že zítra si na to už ani nevzpomenu. A nechápu, proč je v popisu filmu "mysteriózní", když je to prosté "drsní poldové vs. drsní zločinci". ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Čakal som brutál akčný nárez a... dostal som niečo, čo som mohol čakať od začiatku. Kvalitný film scenár a réžiu. Radosť pozerať na hlavných protagonistov. Zasa raz ma Denis Villeneuve dostal svojou skvelou prácou. Jedným slovom skvost. ()

foxocs 

všechny recenze uživatele

Pefektný atmosférický trhák ktorý ma vtiahol priamo do prostredia kartelov, chladného prostredia Juarezu a tvrdých skutkov ktoré sú ale nutné aby bola nastolená rovnováha. Kiežby sa točilo viac takých filmov .... ()

Maxxz 

všechny recenze uživatele

A tak jsem se tešil ... ! Emily opět skvělá, část s přejezdem kolony excelentní a zbytek? ... Neuvěřitelná nuda. Vůbec nechápu to vysoké hodnocení. Škoda. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Vizuálně podmanivý thriller.Napětí se v některých momentech dá krájet.Některé scény jsou vystáty až do maxima,na hranici chápání.Hlavní hrdinka jakoby tam nepatřila,ale bez ní by nebylo co vyprávět. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 80%, - /takové docela poklidné na akční film, jenom ta atmosféra, je vidět trochu skromnější rozpočet/, + /dobře budovaná atmosféra i s pomocí hudby Jóhanna, zajímavý námět, mexicko - americká hranice, mafie - to se často neobjevuje, slušná herecká trojka Emily + Josh + Benicio, kterej jakožto ani kladná, ani záporná postava na sebe strhává největší pozornost a je vlastně nejdůležitější postavou ve filmu/, hodnocení - dobrej akční thriller s dobrou atmosférou a dost dobrým Del Torem, po Prisoners s překombinovaným koncem 2. dobrý film od Denise ()

Nag0 

všechny recenze uživatele

Del Toro rules. Očakával som nadštandardný akčný film s mojou obľúbenou Emily, no dostalo sa mi ďaleko, ďaleko viac. Moje očakávania boli rozdrvené soundtrackom (ktorý tam neskutočne sadol) a tým, čo sa odohrávalo pred mojimi očami. Spočiatku celkom odhodlaná Emily napokon ostáva zatienená staroškolskými obludami Del Torom čo by pána v khaki obleku, a Brolinom ako "doughy prick" de la flip flops. Má to vypäté momenty, má to psychologický rozmer, má to spád, má to ozvučenie má to proste gule veľké ako mexiko, pričom to ostáva neskutočne autentické. Ak si zoberieme napríklad takú scénu eskortovania z Juarez, v ktorej sa na pár rán zo samopalu nič akčné nedeje, pocit vzruchu akým disponuje aj vzhľadom na tento fakt, je enormná. Aby to celé nevyznelo v neprospech Emily, bola skvelá, no jej rola prostredníka medzi divákom a prašnými ulicami s visiacimi zohavenými telami akoby exteriérovými doplnkami mala skutočne limitované možnosti. Špeciálne na záver by som vyzdvihol réžiu. Všetko to sadlo skoro dokonale, už pri Prisoners som mal pocit že režijne si Villeneuve počínal skvele, taktiež som prežíval neistý pocit z úvodnej stopáže, a napokon som bol usadený hlboko do sedačky pribúdajúcimi minútami. Nebudem klamať, no na niečo takéto si rád zvyknem, a ak si kvalita produkcie udrží nastolenú kvalitu, pán Villeneuve má o mňa ako vďačného fanúšika postarané. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Akce v pohodě,herecké výkony B.D.Toro,J.Brolin výborný, zbytek herců průměr až na hlavní představitelku která mi tam vůbec nesedla,příběh na drogové téma dobře propracovaný ,syrový a v dobře vybraném prostředí,hudební doprovod výborný. ()

LeaFF 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení, jsem se fakt těšila, že to bude pecka. Že z toho budu stejně vycákaná, jako většina zde.. A ono kulový. Za mě nic moc. Spíš nic než moc. ()

stret 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na Emily Bluntovú, a paradoxne, bola to práve ona, ktorá bola vo filme nadbytočná. Celá linka s účasťou Bluntovej a jej zmäkčilého grcajúceho kamoša bola celkom nepatričná v hre tých, ktorí "boli v obraze". Postava Bluntovej hrala len na strunu morálnych zábran, ktorá v danom prostredí pôsobila príliš naivne až trápne. Benicio Del Toro úžasný, všetko ostatné vynikajúce. ()

Související novinky

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Producenti oznámili třetí Sicario

Producenti oznámili třetí Sicario

22.09.2023

Snímek Sicario: Nájemný vrah z roku 2015 byl do velké míry tím, který definitivně nakopnul kariérní dráhy jak režiséra Denise Villeneuvea (Duna), tak scenáristy Taylora Sheridana (Yellowstone).… (více)

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

11.05.2022

Hollywood miluje franšízy, čím větší a úspěšnější, tím lepší. I proto dnes víceméně každý druhý film vzniká se záměrem novou franšízu nastartovat. Občas se ale povede rozjet filmovou sérii i zcela… (více)

Reklama

Reklama