Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane byla před pětadvaceti lety svědkem brutální vraždy své matky. Dnes je zodpovědná matka a manželka. Znenadání potkává člověka, který vypadá přesně jako vrah její matky. Ohlásí to. Jenže muž s tváří vraha je všemi vážený lékař a nikdo jí nevěří. Nikdo, až na jednoho policistu. (geklon)

Recenze (3)

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Priemerná dvojdielna mini-krimi dráma, ktorá môže mierne vybočiť smerom nad priemer u divákov, pre ktorých bude hlavná premisa a záverečné rozuzlenie zatiaľ nevidené/originálne. Ja som nanešťastie toto "odhalenie" videl už v jednom z dielov série CSI konkrétne myslím, že to bolo v Las Vegas. Takže ostávam pri zemi a skromných troch hviezdach. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Napínavé krimi se zajímavým příběhem a výbornými hereckými výkony. I rozuzlení bylo působivé. Přiznám se ale, že kromě samotného závěru jsem měla trochu problém si oblíbit hlavní hrdinku. Jednak mi nepřipadá příliš pravděpodobné, že by kdokoli byl po tolika letech schopen poznat člověka, kterého viděl jako sedmileté dítě na pouhých několik minut. I když akceptujeme, že měla mimořádnou vizuální paměť, připadalo mi nezodpovědné, jak svou "posedlostí" (bez ohledu na to, jak nakonec vyšetřování dopadlo) ohrožovala svou současnou rodinu a potažmo i své nenarozené dítě. Ani fakt, že navzdory radám lékařů vysadila léta užívaná antidepresiva, nezvyšoval její důvěryhodnost a mohl docela fatálně ohrozit její blízké. Myslím, že její svědectví bylo dost nespolehlivé a ve výsledku měla tak říkajíc "víc štěstí než rozumu". ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je obrovská škoda, že je to jen dvoudílná minisérie. Najde se tu hned několik výborně načrtnutých postav, které mají vlastní minipříběhy, které by si zasloužily širší záběr. A to i kvůli výborným hercům. Více prostoru by sneslo i samotné pátrání po důkazech, které by eventuálního vraha usvědčily. Takhle to působilo všechno strašně překotně a umanutost hlavní hrdinky byla díky tomu místy dost protivná. Na druhou stranu autoři tady nemohli žádnou z postav oželet a ani upravit jejích chování, čímž by děj nebyl tak přepatlaný a na minimální stopáži si poradili se ctí, takže i přes zmíněné mouchy jsem by na konci spokojen. 75% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama