Reklama

Reklama

Miluj mě

  • USA Love Me
USA / Ukrajina / Indonésie / Austrálie, 2014, 94 min (Alternativní 52 min)

Obsahy(1)

Věříte, že vám seznamovací agentura dokáže najít ideální ženu na celý život? Takový zájezd za děvčaty do Evropy je něco úžasného. Je to ten nejlepší zážitek, jaký vás může potkat! Taková prohlášení jsou od zaměstnanců internetových seznamovacích agentur běžná. Svobodní Američané, kteří si shánějí vhodné nevěsty na Ukrajině, však mohou mít jiné dojmy. Během této cesty navštíví tři města: Oděsu, Nikolajev a Cherson. Vyráží se z Kennedyho letiště v New Yorku. Všichni se setkají poprvé, všichni se navzájem budou postupně oťukávat. Čeká je kromě jednotlivých setkání tváří v tvář také seznamovací večírek. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Z určitého pohledu celkem krutý bizár, i když ve finále tato ukrajinská ZOO a lidská samoobsluha na děvčata z východu fungují bezvadně. Utratit skoro deset tisíc dolarů jen za láskyplné maily s automatem, plus další tisíce za několik cest na Ukrajinu, je skutečně obraz čirého zoufalství a neschopnosti vypořádat se s vlastním, už tak pohodlným životem. Vše vrcholí tím, že se nechutně obtloustlý Amík zamiluje do přesně upravené fotky a děvče, kterému bylo potom představeno, sám si nebyl jistý, zda je skutečně ona, ihned požádá o ruku. I když, co po těch chlapech vlastně člověk může chtít, přece jen jsou to Američani, khaubojové, kteří se vydali někam na východ Evropy, dobýt srdce nejkrásnějších dívek na světě, tedy Slovanek, což tento dokument také potvrzuje. To v Americe nemáte, co? Toto rychle pochopili i východoevropští obchodníci s bílým masem, jen teď můžou svoje čachry provádět legálně, některé případy zde vyprávěné, skutečně nutí k smíchu, i když trochu nahořklému. Dokument by byl určitě daleko zajímavější, kdyby byl skutečně investigativní, kdyby Jontahon dokázal poodkrýt onen ukrajinský, načinčaný závěs a ukázal, kde se vlastně ty děvčata berou i kolik a od koho za tuto svou činnost dostávají, toto se ovšem nekoná. Pro Američana trochu šokující, i když jeden případ přece jen vyšel, nejspíš....a pro Středoevropana docela legrační reality show. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Som rád, že to nebola úplna prvoplánová porábka na pohatých a tlustých američanov. Porábka to ale je a stále trvá. 3 z 5 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Rande s tlmočníkom, to je dosť bizarný nápad. Skoro tak bizarný ako rozhovor cez e-mail cez agentúru s poplatkom 10 dolárov za každý mail. Vlastne je to dokument o veľmi sofistikovaných šmejdoch, čo si zgustli na Američanoch. A nie je v tom ani žiadny sex, len čistý podvod. Preto ma prekvapilo, že nikde nemusí byť použitá skrytá kamera, všetko je natočené normálne, a nakoniec prichádza wtf moment so šťastnou svadbou v Amerike. Ako ženbychtivý Američan by som bol z dokumentu dosť zmätený a zostalo by mi asi len poučenie: Co není na mojí zahrádce, to vlastně nepotřebuji. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Bylo to na jednu stranu smutny, na stranu druhou to bylo o blbosti tech amiku ... Ale zas u takovejch typu, co nemeli nikdy holku. Aspon, ze jednomu to vyslo :-) ()

Furmi odpad!

všechny recenze uživatele

Planéta Nibiru : Introvertný tlustoprd z amerického zapadákova ktorý už ani nedúfal v nejakú tú lásku na jeho staré kolená za skoro nič len 10 dolárov za jednu správu si nájde na druhom konci sveta na ukrajine nádhernú 26 ročnú žienku. No hneď za pár tisíc sa vydá za ňou. Tam sa okamžite zasnúbi cez predkladatelku ale vzápetí nato zistí že tu niečo nesedí. Ten istý scénar u dojiča kráv ktorého lacným vychodoeurópskym podvodom oberú o pár stovák atď atď. Strach celý tento dokument. Cítil som sa ako na úplne inej planéte. Asi ma nikdy neprestanú americké výmýsly a to ako sa dajú rôznymi cestičkami zarobiť bubáky ukvapovať. Toto je krásny príklad. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tlusťoši z Ameriky si letí na Ukrajiny vybrat, resp. se osobně seznámit s těmi, které si vybrali na internetu. A to proto, že prý pro tamní ženy je na první místě rodina a pak až kariéra a další blbosti. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Tak nejak nevim. Jako dokument asi dobry. To co bylo vevnitr bylo k umlaceni smichy a smutkem zaroven. Banda zoufalych amiku hledajici lasku na Ukrajine. No nevim. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

NJN obchod s "láskou" či jen seznamka...? Samozřejmě to stojí peníze stejně jako všechno jiné... Dobré na tom je, že se dá štěstí koupit poměrně levně.... ()

Reklama

Reklama