Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kde by byli mušketýři bez svých sluhů! Volné pokračování bláznivé komedie Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. I zde jsou hlavními hrdiny sluhové slavných mušketýrů. To oni se svými hrdinskými a vpravdě vynalézavými kousky postarají o konečné vítězství nad kardinálem a jeho pohůnky. Děj Dumasova románu, jak ho zná snad každý, je zde zachován, jen může divákovi občas připadat poněkud obrácený naruby, zvlášť když ho vypráví slavná skupina komiků Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (44)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže u předchozího dílu jsem si stěžoval, že jsem se u jeho sledování občas nudil, tak tady to platilo dvojnásobně. Zatím asi nejslabší film Les Charlots. Srandy moc nebylo, akční scény taky nic moc, nakopávání zadků pobavilo ze začátku, ale když se vše okolo toho točilo dalších dvacet minut, nudou jsem si málem ohryzal všechny nehty. Pánům pomalu docházel dech, sranda už nebyla ani moc humorná – spíše trapná a moc opravdu záživných scén tu nebylo. Což je docela škoda, ale jednou ta krize už prostě přijít musela. 40% ()

argenson 

všechny recenze uživatele

"Jé podívej, tady jezdí kočáry vlevo." Zvláštní, vzhledem k tomu, že oba filmy měly premiéru měsíc po sobě, je jasný, že se musely točit souběžně, přesto to tady hodně polevilo v humoru a v akci. Trochu jsme šetřili i na výpravě, což je vidět hlavně na cestě do Anglie a zpět, kromě toho všechny hospody vypadají stejně. Naštěstí závěr je výborně vygradovanej a má to koule. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem viděl pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších filmů s Les Charlots a sice asi 14 let poté, co jsem viděl jedničku. Bál jsem se, že ta doba bude znát a ono vůbec. Královsky jsem se bavil! Smíchy jsem sice vybouchl asi dvakrát, ale stále jsem se pousmíval a byla to milá zábava. Je to stále ztřeštěné a stejně jeté jako jednička.:-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh o třech mušketýrech známe všichni. Nikdo však nevíme, jak to bylo ve skutečnosti. Alespoň tak se tváří tento komediální snímek s populární skupinou Les Charlots, který navazuje na snímek ´Čtyři sluhové a čtyři mušketýři´ (1974). Divák obeznámený tímto filmem tedy už ví, jak se tedy věci mají.  Chlapci si střihli sluhy  slavných mušketýrů, kteří veškeré dané události mají na svědomí. Tentokrát jde o problém s náhrdelníkem, takže je děj příběhu  takový, jak ho zpracoval Alexandr Dumas starší, jen z výraznou úpravou pro komediální eskapády daných protagonistů, opět, ostatně jako obvykle, hraničící s nejrůznějšími bláznivinami, skopičinami a groteskou. Pozitivní opět je, že tu není moc vyloženě přepálených scén, takže je i tento snímek bez sebemenších problémů shlédnutelný i dnes. Jako parodie stále obstojí a po divácké stránce plně pobaví. Spousta honiček, bojů, převleků, vtipných dialogů, prostě všeho je dostatek. I když je fakt, že v této mušketýrské podobě se to zdá být už krapet okoukané. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

ne tak vtipny jako prvni cast, ale stale pobavi a nenudi =) (i kdyz ti dva komentujici to vidi jinak =)) ) my meli dlouha leta nahranou jenom cast 1., a tak teprve po letech jsem videla dvojku. Nebyla jsem z toho nadsena stejne jako z jednicky, ale porad me bavili ;) uz jen tim jak je to cely ztresteny =)) a o to slo =) nebo snad ne?! =)) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdíl od předchozího dílu se toto pokračování do československých kin nikdy nedostalo a do TV nebo na DVD bylo uvedeno teprve v novém století. (charles3)

Reklama

Reklama