Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kde by byli mušketýři bez svých sluhů! Volné pokračování bláznivé komedie Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. I zde jsou hlavními hrdiny sluhové slavných mušketýrů. To oni se svými hrdinskými a vpravdě vynalézavými kousky postarají o konečné vítězství nad kardinálem a jeho pohůnky. Děj Dumasova románu, jak ho zná snad každý, je zde zachován, jen může divákovi občas připadat poněkud obrácený naruby, zvlášť když ho vypráví slavná skupina komiků Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (44)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uz prvni dil nebyl nic extra, takze fakt nechapu, proc se tocil druhej dil. Prislo mi, ze i kdyz tu hlavni ctyrka porad blbne, je to cely takovy vic dobrodruznejsi a foru tu je pomalu. Navic vetsinu napadu uz tvurci vyplejtvali na prvni dil. Slabsi 3*. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u předchozího filmu platí, že tohle vzniknout nemělo a když už to vzniklo, tak to nemělo mít pokračování. Nevtipná trapárna kterou si Les Charlots za rámeček nedají.10% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento a předchozí díl nikdy neměl vzniknout. Jako by tvůrcům chyběly vtipné nápady. Asi 3 lehoulince úsměvné nápady jsou ve srovnání se staršími díly zkrátka strašně málo. Ke všemu je hlavná dějová linie opět hrozně debilní, ale o tu tady nikdy nešlo. 1* ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ano, vyplnilo se očekávané. André Hunebelle chtěl nejspíš využít slávy Les Charlots, a proto rychle natáčel. Tento druhý díl parodie na mušketýry byl nejspíš natáčen současně s prvním..viz rok natočení. Jenže tam, kde jednička byla ještě vtipná, pokračování pokulhává, ba je přímo ochrnuté. Občas se sice zasmějete, ale už to nejsou Ti chlapíci, kteří bezhlavě pobíhají a likvidují nepřátele jak na běžícím páse.. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem (jen) bažanty nepochopil, proto se všem jejich obdivovatelům omlouvám, ale nemůžu si pomoci... - Viděno 1x cca - 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže u předchozího dílu jsem si stěžoval, že jsem se u jeho sledování občas nudil, tak tady to platilo dvojnásobně. Zatím asi nejslabší film Les Charlots. Srandy moc nebylo, akční scény taky nic moc, nakopávání zadků pobavilo ze začátku, ale když se vše okolo toho točilo dalších dvacet minut, nudou jsem si málem ohryzal všechny nehty. Pánům pomalu docházel dech, sranda už nebyla ani moc humorná – spíše trapná a moc opravdu záživných scén tu nebylo. Což je docela škoda, ale jednou ta krize už prostě přijít musela. 40% ()

argenson 

všechny recenze uživatele

"Jé podívej, tady jezdí kočáry vlevo." Zvláštní, vzhledem k tomu, že oba filmy měly premiéru měsíc po sobě, je jasný, že se musely točit souběžně, přesto to tady hodně polevilo v humoru a v akci. Trochu jsme šetřili i na výpravě, což je vidět hlavně na cestě do Anglie a zpět, kromě toho všechny hospody vypadají stejně. Naštěstí závěr je výborně vygradovanej a má to koule. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Námět - Alexandre Dumas. Scénář - Jean Halain. Produkce - Bernard Artigues. Hudba - Les Charlots. Kamera - Claude Robin. Čekal jsem velkou srandu, ale nakonec to bylo docela velké zklamání - a dlouhé. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

A pokračování parodie na Dumasovy mušketýry. Trochu více v pohybu s větším zastoupením samotných mušketýrů, ale nebýt jejich sluhů Plancheta (Gérard ¨Rinaldi), Mousquetona (Gérard Filipelli), Bazina (Jean Sarrus) a Grimauda (Jean-Guy Fechner) a jejich nečekaných lstí, tak se o chrabré čtveřici D'Artagnan (Jean Valmont), Athos (Yvan Tanguy), Porthos (Gib Grossac) a Aramis (Georges Mansart) nemohlo psát. Krásnou dvojroli mocichtivého kardinála Richelieua a bláznivého vévody Buckinghama má Bernard Haller. Kardinálovi slouží úskočná a sličná milady de Winter (Karin Petersen) a trochu neschopný velitel jeho gardy Rochefort (Jacques Seiler). Samozřejmě král Ludvík XIII. (Daniel Ceccaldi) s královnou Annou (Catherine Jourdan). A tak dobrodružná výprava k ochraně cti francouzské královny zažívá nejednu past a překážku, aby nakonec slavila svůj triumf. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa tieto dva filmy pravdepodobne natáčali v rovnakom čase, tento je určite slabší ako prvý diel. I napriek tomu som si film užil. 6/10 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem viděl pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších filmů s Les Charlots a sice asi 14 let poté, co jsem viděl jedničku. Bál jsem se, že ta doba bude znát a ono vůbec. Královsky jsem se bavil! Smíchy jsem sice vybouchl asi dvakrát, ale stále jsem se pousmíval a byla to milá zábava. Je to stále ztřeštěné a stejně jeté jako jednička.:-) ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu"Čtyři sluhové a čtyři mušketýři",které se natáčelo současně s filmem prvním a v českých kinech běžel tehdy pouze díl první a tento nikoliv(vysledovat důvod tehdejší ÚPF,jediného totalitního distributora zahraničních filmů,by byl jistě velký oříšek i pro profesora Langdona).Pokračování se nese ve stejném a parodickém duchu,jako film první,jen je o trochu méně legrační a zábavný.Režisér se jistě chtěl svézt na vlně popularity Les Charlots,než sejdou z očí a tím pádem i z mysli.Mohlo to být o trochu kratší,ale Charloti to vcelku zachraňují.Je tu trochu víc akce a vtipných scén se tu taky pár najde.Ano,scénář je velmi jednoduchý a režie je zcela podřízena Charlotům,ale je to milé a příjemné pokoukání,kde se člověk zasměje.Ano,není to nic extra,ale stále to předčí spoustu novějších filmů,které si na komedie jenom hrají.Když bych měl jmenovat nějakou slušnou nenáročnou,bláznivou komedii z evropské produkce(kromě českých)za posledních pár let,byl by to tvrdý oříšek a prsty jedné ruky bych ani zdaleka nespotřeboval,takže taky z toho důvodu tady dávám 50% a říkám,že je to přesný odraz doby,kdy byl tenhle komediální(únikový)žánr velmi populární. ()

Reklama

Reklama