Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z "Babciova" zločineckého klanu přežili jenom "Strach" (Tomasz Oświeciński), který je ve vězení, a "Cukr" (Sebastian Fabijański), který hledá nový způsob uplatnění. Tím se mu stane nelegální obchod s LTO (lehké topné oleje), kdy okrádá stát na DPH, což mu vynáší miliony zlotých. Něco takového však nehodlají policejní vyšetřovatelé v čele s "Majamim" (Piotr Stramowski) tolerovat a připravují velký zátah. Netuší ale, že proti nim pracují zkorumpovaní policisté a právníci placení "Cukrem". Na "Majamiho" hlavu je dokonce vypsaná odměna za likvidaci jednoho člena motorkářského gangu. (C0r0ner)

(více)

Recenze (37)

verbal 

všechny recenze uživatele

I teraz barakundy państwowe na pitbulla pizdy s zębami wypinają. Patryk je sice bulvární hovado a ve svých filmech až absurdně koncentruje veškerý pšontkovký fekál na jednu hromadu, až má pak jeden strach i skáknout si do Czieszyna pro zajebistą kurtke dżinsową nebo pár kil smacznych kiełbasek, citlivě dochucených bio posypovou solí, ale pořád to má koule a je to takovým zvráceným způsobem zábavné. Jeho milovaný správňácký panklicajt tentokrát hraje druhé housle a do popředí se dostává výkvět jeblých, vypatlaných, zamindrákovaných, charakterově dokurvených či jinak poškozených polských štěrbin, dokumentujících pšontkovské eLTéÓčka a další kauzy, příkladnou policejní lhostejnost a korupci či, jako v předchozím filmu, roztomiloučké panoptikum té nejhnusnější a nejvymatlanější lidské spodiny. Lindu satanžel minule zapierdolili, a tak ji v roli hlavního zmrda nahrazuje podivný sociopatický inzulínový narkáč, jehož některé pičínání lze označit přinejmenším za bizarní, ne–li rovnou kokotské. Jako posledně se ani tentokrát Patrik moc nesere s jakoukoliv kontinuitou děje, logikou nebo vysvětlováním, tudíž některé pohnutky postav a finesy příběhu možná odhalí leda divák, který čichá stejné ředidlo jako režisér. Ale i tak temu znów cztery napierdole. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega je neskutočný snílek, no a pár ľudí mu tento pohľad mimo realitu viditeľne žerie. Oproti "prvému" Pitbullu neskutočný extrém, a tak samotný snímok možno vnímať jedine ako zábavu. Je mi ľúto, no i napriek tomu, že ma film bavil, na mňa to bolo skrátka moc ... ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Patryk natáčí o 106. Tohle je sice maličko slabší než předchozí díl, ale jen kvůli tomu, že Strach a jeho "intelgence" nedostaly takový prostor jako minule. Každopádně opět naprostá skvělost. Kdyby to šlo, dám 4 a půl hvězd. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem téměř vše od Patrycka a tohle je zatím za mě nejslabší film. Hlavní postava mi nesedla, frajer vypadá jak kdyby měl každou chvilkou umřít, příběh byl celkem nudný, ani pěkný ženský tu moc nejsou. Potěší alespoň vidět Oświecińskiho alias "Strach" který oživil poslední třetinu. Každopádně i tak se stále jedná o kvalitní film a hledal bych dlouho, abych našel nějaký český, který by se tomuto alespoň z části vyrovnal, pokud bych vůbec nějaký našel. Těším se příští rok, na Pitbull. Królowa chuliganów. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zase o něco lepší  Pitbull s opravdovým pitbulem jen v cameu.  Jak už název napovídá, tentokrát  půjde  hlavně o háravé feny... pardon, samozřejmě  o hádavé ženy.  Příběh je znovu spletitý, a to tentokrát až tak, že jsem jednu z hlavních postav chvíli považoval za dvě, ale ono to mám možná i správně.  "Cukr" byl totiž schizofrenik jak vyšitý a nejen díky jeho neproniknutelnému charakteru na mě Pitbull asi štěkal dosud v nejlepších tónech. Tentokrát  navíc už i zcela v erkově krvavém kabátku, kde se i před  otevřeným břichem či podříznutým hrdlem nikam neuhýbá.  Cynické, černočerné, vtipné (Strach se vrací!) a nemilosrdné. Poprvé za pět kulí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kobiety boli skutočne nebezpečné vyše hodiny a mal som pocit, že pozerám geniálny policajný thriller. A ešte tá čerešnička že na "základe skutočných udalostí" tomu pridala. Výborné bolo aj prostredie, to poľské prostredie dýcha aj našou atmosférou, a tak sa nikto nediví, že mafia a korupcia je všade, vyznieva to dôveryhodne, najmä pri pohľade na skorumpovaných policajtov. Škoda záveru, vďaka ktorému verím, že tam bolo skutočného tak 10%. Príliš prehnané, človek prestáva veriť, že sa to naozaj stalo. Ale ako krimi v celku ušlo. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega uveril, že vie! A preto sa poriadne nadopoval pri písaní scenára, na pľaci v rámci réžie sa ešte vytuningoval nejaým kolumbijskym matrosom a vznikol z toho tento chaotický totálne absurdný klipový nudný (!) gýč, ktorý trvá snáď večnosť. Prvý diel túto zlátaninu jasne valcuje. Takto to dopadne keď chce byť niekto nasilu KURWA cool... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě Patryk Vega mnohokrát rozesmál, když do svého tradičně násilím oplývajícího filmu zapracoval čistě komickou postavu doživotního odsouzence Marcina, na jeho výpravu pro vodu už nedokážu zapomenout. Jasně, film byl o něco málo slabší než jiné Vegovy snímky, ale u mě na čtyři hvězdičky s přehledem dosáhl a ani se nezapotil. Pořád jsem nepochopil, proč se podobné filmy nemohou točit i u nás. No, ale zas na druhou stranu, Poláci nemají sérii Kameňáků, že jo? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Druhý Pitbull ubral na přímočarosti, přibylo víc důležitých postav, což především ze začátku dělá trochu zmatek a po charismatickém Lindově záporákovi převzal štafetu inzulinový smažák, který mi jako hlava podvodníků s LTO příliš neseděl. No ale i tak se pořád jedná o parádní jízdu plnou šílených, pološílených i zoufalých buchet, Arménů, motorkářů, právníků a zkorumpovaných fízlů, která ukazuje, že se ta polská zahrádka od té naší zase tak moc neliší. Jen se do toho Poláci nebojí šlápnout. Samostatnou kapitolou je Strach, který mě opět dostal a při jeho akci se sklenicí jsem si poprskal klávesnici. Tak šup šup Vego, koukej točit další díl a kurwa už konečně tu Ostaszewskou ukaž pořádně aspoň do půl těla. 80% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega rulez again! Pitbull. Niebezpieczne kobiety je totiž opět skvěle načrtanou kriminální záležitostí se svižným scénářem a vrstevnatými postavami. Za zmínku zde také stojí syrově podávaná akční stránka, která celkový dojem ještě o pořádný kus umocňuje. Na závěr je dodám, že vážně upřímně doufám v další nekompromisní kriminálky od tohoto bezesporu talentovaného tvůrce. Skvělá práce! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že film z rukávu vysypal mnohem více humoru a "cool-macho-Stramowski" je upozaděný aby vzniklé místo mohly zaplnit ženské jejichž charakterový profil má více vrstev, je to zábavnější a stravitelnější než Nové pořádky.. Ale pořád ze mě víc než 3 nevytřískáte.. Na to je to moc póza. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jde o obchody s lehkými topnými oleji a o krádeže DPH. Jeden z největších polských obchodníků kryje své aktivity prací u hasičů. Jeho milá skončila ve vězení za vraždu a má tam i svého nově narozeného syna. Ve vězení zažívá velké nepříjemnosti, její partner ji telefonicky podporuje, aby vydržela. U policie začínají pracovat další ženy, a i když jen stěží udělají fyzické testy, při samotné práci bývají tvrdší a nemilosrdnější než jejich mužští kolegové. Náhle se jeden z šéfů obchodů s LTO rozhodne nechat se zavřít do vězení a řídit své obchody odtamtud. Na jeho hlavu je totiž vypsaná odměna a klan motorkářů mu jde po krku. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Režisérů jako je Patryk Vega bývá jako šafránu a proto když se takový režisér do něčeho pustí tak to nese punc kvality a vznikají tak filmy u kterých mě ani jednou nenapadlo,že bych je měl po pár minutách vypnout.Ztráta času u tohoto filmového umělce nikdy nehrozí.Jeho filmy obsahují spoustu bojů mafiánů s policisty,postelové scény kombinované s partnerským sarkastickým humorem a plno dalších komediálních,vážných i absurdních scén,ale často zaměřené na realitu života.Polský režisér Patryk Vega má jednu neocenitelnou vlastnost a to tu,že obsazuje do svých filmů většinou stále stejné herce a tím pádem se chová jako velmi úspěšní lidé co si vytvoří kolem sebe dobře fungující tým a nemění často jeho složení,protože pro to není důvod.Samozřejmě i v tomto filmu z pitbullovské série bylo mnoho scén které mě rozesmály jako třeba když hlavní aktér přezdívkou "Cukr" řekne svému bodygardovi stojícímu u vodní nádrže ať promíchá návnadu pro ryby s vodou a on běží shánět vodu nebo rozhovor vyšetřovatele s vězněm:,,Jak se k vám do cely dostal ten papoušek"?,,Přistál na parapetu tak jsem si ho nechal"...Ve svých filmech nechává režisér pobíhat tupé hory svalů plnící rozkazy kostitřasů,ale to tak bývá občas i ve skutečnosti.Je vidět,že se v pitbullovské sérii a i v Kobiety Mafii sešla fakt sehraná parta lidí kteří vědí co hrají a pro koho hrají.Hrají pro nás. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega natocil uz i lepsie filmy ako toto. Tu by som uz uvazoval, ze nasilne sceny boli fakt samoucelne a reziser si s mnohymi scenami nevedel rady, preto tolko nasilia. Nasilie odmietam, ale ked si mam vybrat medzi zbabelostou a nasilim, vyberiem si nasilie : 65 % ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Oproti Novým pořádkům přibylo fórů a ubylo extrémního násilí (i když ho také nebylo málo). Smutné na tom člověku přijde to, že kousek za hranicemi se točí takové nabušené filmy, zatímco u nás máme dementní pohádky a tisíckrát ohrané, trapné tragikomedie. 85% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Pokud divak nebude brat film uplne vazne, urcite se bude bavit. Je to jizda plna hlasek, zajimavych postav a neotrele akce! Svezi tempo, dobra rezie. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Oproti Novým poriadkom mi to pripadalo trochu menej ucelené, chaotické, ale aj tak pre mňa skvelá komédia. Najviac ma bavil stále sfetovaný typ zaháňajúci sa motorovou pílou, kradnúci gangstrom peniaze, robiaci si z väzenia súkromný tábor, a popri tom všetkom čítal a citoval Schopenhauera. Ak by ho čítal lepšie, dobrovoľne a cielene by sa prestal rozmnožovať. Kobiety neboli až tak nebezpečné, ale aj tak skvelý kúsok. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Úroveň neklasá, takže je vše v naprostým pořádku... Tentokrát se dostáváme pod kůži jednomu bláznoj, kterej ovšem neskutečně zbahatnul na obchodu s LTO (lehký topný oleje). Sem tam nějaká ta zkorumpovaná policajtka a její dobrej protějšek. Jako, tenhle rejža se mi fakt líbí, jeho moderní styl je fakt chytlavej. Ještě se chystám na zatím poslední pokračování, který ovšem nemá pod taktovkou tenhle, ale jinek, tak to snad dopjerdole nedojebe celý :o) ()

Reklama

Reklama