Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Valerie Dreyfuss a její sestra Melissa odjedou od doktora se špatnými zprávami, musí zastavit na opuštěném úseku cesty a jejich auto je pohlceno oslepujícím světlem... O dvanáct hodin později se Valerie probudí a zjišťuje, že její sestra zmizela a není nikde k nalezení. (Mythago)

Recenze (7)

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Hned při první scéně, kdy je vidět že hlavní herečka je nejenom odporná, neumí hrát, ale neumí ani křičet, je hned znát, že to je špatné špatné. Po čtyřech měsících jí potom narostou vlasy po lopatky, další sci-fi detail. Příběh je zmatený, nudný, nesmyslný, nemá to závěr ani cíl, ta hlavní ženská je fakt nesnesitelná, a ještě se to bere trapně vážně. Hodně špatné! ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si měl radši opláchnout xicht v kyselině, než si tohle pustit. Z filmu mám migrénu.. dvě sestry, jedna leukémie, jeden únos a pátrání ztraceného času za doprovodu s Gondíkem Gossem.. ta bloncka co měla hlavní roli mi moc nesedla.. většinou řvala, přehrávala jak stará kazeta a ještě ktomu se tvářila, jak kdyby zrovna někoho vydunila. Horor ani zdaleka ne..půlku filmu čumim na utrápenou bloncku, pak nastoupí pravej hrdina Goss, ze kterýho jsem měl radost jen tři vteřiny a pak už se vžil do filmu a začal mě srát taky. Davimu na xichtě rostou houby a ty ostatní držky z tý léčebny nebo co to bylo to už radši ani popisovat nebudu.. ten konec byl už neunosně hloupej. Hudba otřesná. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ten jeden bodík dávam aspoň za to, že sa "to" pokúšalo o nejaký náznak zmysluplného deja. Samozrejme, ostalo len pri tom pokuse. Niečo tak chaotické, nudné a preplácané sa totiž nevidí každý deň. U mňa takmer nesledovateľná záležitosť. Na režisérovom mieste by som to celé nabudúce aspoň trochu upokojil, spomalil kameru, vynechal flashbacky, dal tomu celému hlavu a pätu (možno aj nejakú normálnu myšlienku), nesplietal piate cez deviate a predovšetkým tam pridal niečo, čo by divákovi ten "horor" aspoň trochu pripomínalo. Ale nič z toho tu nebolo, a tak sa mi napokon najviac na celom filme páčilo to, ako nádherne dokázal jeho názov vystihnúť môj pocit po jeho skončení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takže v konečném důsledku je snímek „Lost Time“ sci-fi, které se snaží prezentovat relativně dobrý nápad, ale ve skutečnosti dochází k tomu, že se jen sype od první minuty až do konce. Ty postavy nejsou tak dobré, jak by bylo třeba, ty scény nejsou zapamatovatelné a nejsou schopny zajímavou myšlenku předat způsobem, který by byl efektivnější anebo alespoň trochu zajímavý. Ty děsivé scény jsou na efekt a až příliš vyčnívají. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Cestou od doktora sa ženská a jej ťažko chorá sestra ocitnú v kurióznej auto kolízii, po ktorej však chorá sestra bez stopy zmizne. A keďže rodinná zvedavosť neumiera a možnosti treba vyskúšať všetky, ocitá sa pátravá sestra v spároch experimentálneho doktora so svojskými metódami, v ktorého liečebni však nie je všetko v poriadku. Hororov zo „zlých“ liečební je ako maku a tento medzi nimi nevyniká ničím. Herecké obsadenie je síce celkom fajn, no spracovanie je dosť nevýrazné, dianie pomerne nudné, liečebné experimenty pôsobia smiešne a celé sa to absurdne motá medzi predvídateľnosťou a úplným nezmyslom, až mi bolo v závere jedno, čo sa z toho zmäteného čuda vlastne vyvinie. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama