Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schizofrenní Mirium, podváděna svým manželem a pod vlivem emocí, uzavírá pakt s ďáblem. Rodinné záležitosti se urovnaly a začíná nová kapitola jejich života. Jenže zmizení Gabriela a objevení se podivných vizí u ženy ničí idylku. Že by ďábel požadoval dokončení dohody? (LIVINGDEAD)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Scream at the Devil“ je na jednu stranu pokusem o alespoň trochu originální satanský horor, ale bohužel se tato snaha minula účinkem a my jen sledujeme nejistou ženu, která začíná bláznit, a můžeme jen doufat, že se to trochu nakopne a že to nabere ke konci grády. Trochu se tak děje, ale ani tak to není něco, co by vám předvedlo jakékoli zásadní kvality. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka se odehrává v uzavřeném prostoru, kde hlavní hrdinka trpí bludy, démonickými výjevy a trpí absenci rozpoznání reality. Musím říci, že i já jsem se začínal ztrácet, co z toho mám brát vážně. V podstatě je otravné sledovat hrdinku, která se od první minuty chová na pěst podle scénáře, i přes snahu hrát. Především není těžké odhadnut, jak to celé skončí a kromě pár znázorněných ďábelských vizí se pozitiva hledají velice těžko......3/10 ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama