Reklama

Reklama

Ptačí klec 3: Svatba

  • Česko Klec plná bláznů III - Teď bude svatba (více)

VOD (1)

Postarší transvestita Albin a jeho přítel Renato mají potíže se svým nočním klubem. Je potřeba rychle sehnat pěkně velký balík peněz. Zdá se, že jediným východiskem je, že se Albin urychleně ožení a zplodí potomka. A to v jeho případě asi nebude žádná legrace… (oficiální text distributora)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Poslední díl je opravdu již méně zdařilý. Přes veškerou snahu a "sžití" se s hlavní dvojicí mě už pomalu ale jistě začínal vadit ten hlas "zženštilého pisklouna" Albína, jehož postavu díl od dílu tvůrci více pitvořili do afektu, pozérství a pokřivenému pohledu na gaye ... 5746 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* v tomto vánočním období byl vhodný čas, abych dokoukal oba návazné filmy doplňující známou crazy komedii Klec bláznů. Dvojka ani trojka nejsou v našich končinách už tolik známé a vlastně se ani nedivím, protože úrovně jedničky rozhodně nedosahují. Ústřední herecká dvojice je stále stejně dobrá, ale s fungujícím příběhem je to s každým dílem horší a horší. Kupodivu vždycky začátek byl dobrý se zajímavým námětem, ale ke konci se to vždycky zvrhlo a rozplizlo se to do ztracena. Zejména ta degradace je znát u třetího dílu, tam mě bylo těch herců už líto. Sem tam se nějaký dobrý vtípek objeví, ale je jich málo, aby to stálo za to. Pokud si tedy nechcete zkazit chuť, tak zůstaňte jen u jedničky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

curil 

všechny recenze uživatele

V mých očích je třetí pokračování o něco lepší než druhý díl. Má lepší děj, hlavu a patu. Ovšem fanouškům italské a francouzské komedie bych doporučil skouknout jenom první film a pak už si nekazit dojem. Jinak dvojice hlavních představitelů Ugo Tognazzi jako gay a Michel Serrault alias transvestita "Zaza" jsou opět kouzelní a táhnou celý příběh. Roli hraje i to, že první dva filmy natočili ve spolupráci režisér - scénárista Edouardo Molinaro a Francis Veber, kdežto pod třetím filmem jsou podepsaní ve stejném složení Georges Lautner a Michel Audiard. Řekl bych, že těm šly lépe gangsterské komedie, než komedie s homosexuály, kdy ta legrace jde už trochu přes závit. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama