Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Lietadlo so všemocným americkým prezidentom počas búrky stroskotá v Bermudskom trojuholníku, kde pod hladinou číha chápadlovité monštrum... Na tento film som sa už podľa názvu dosť tešil, keďže som dúfal, že SyFy z toho vystrúha nejaké zábavné monster béčko, ako sa im už neraz podarilo. Bohužiaľ to však pre nich natočilo Asylum a tak som nakoniec iba sklamaný; pretože som sa dočkal ohavne natočenej, bohapustej nudy s otrasným obsadením. Motajúci sa pseudovojačikovia strieľajúci z detských zbraní, nenormálne otravné dialógy, sem-tam chápadlo ako z večerníčka a stereotyp na n-tú. Otras, neviem či bolo väčším utrpením pozerať sa na tie nepodarené, umelé, svetielkujúce efekty alebo na Lindu Hamilton. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pán Nick Lyon je americký režisér, ktorý je majster na točenie nízkorozpočtových, béčkových filmov, ktoré v značnej väčšine končia v odpade. Sú to produkčne lacné, scenáristicky stupidné, technicky primitívne, herecky podradné a režijne impotentné braky, ktoré len vskutku otrlý divák dokáže dopozerať až do konca. Ja som to naposledy skúsil s jeho titulom "Bermudská príšera" (Bermuda Tentacles), ktorý bol vyprodukovaný v roku 2014. Fenomén bermudského trojuholníka je pre mňa veľmi zaujímavá téma, ale v tomto prípade som mal veru čo robiť, aby som to už v polovici nevypol. Namiesto toho som vypol logické i kritické myslenie, obrnil som sa trpezlivosťou a pretrpel tento monster sci-fi horror až do záverečných titulkov. Bola to nuda a strata času. Ale čo iné som mohol čakať od filmu Nicka Lyona, ktorý vznikol v produkcii The Asylum a SyFy. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ho ho byl jsem zvědavej na to co to bude zase za píčovinu od režiséra vychlastanýho Herculese, ale ono to nakonec bylo celkem fajn možná trochu vážnější a serióznější než bych si přál, ale ušlo to a taky je vidět, že filmy od SyFy mají přeci jenom o něco větší profesionální kvalitu než od Asylum. I když v tomto případě to dělali ve společné kooperaci (SyFy se tím zaštítilo Asylum to natočilo) ale nevypadalo to zase až tak strašně. Není to sice pořád nic moc, ale aspoň na ten průměr to v tomto případě nakonec stačí.55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak John Savage to dotáhl až na prezidenta, zatímco Linda Hamiltonová jen na admirála. Snímek přináší konečné vysvětlení záhady bermudského trojúhelníku a je to tak trochu malý Den nezávislosti a Propast v jednom, kdy vodního hada nahradilo chapadlo. Tomuhle filmu by rozhodně prospěly mechanické efekty, nejvíce pak zamrzí pixelový kouř i oheň. Že tvůrci těchto filmů kašlou na fyzikální zákony, je vcelku běžné, ovšem nechat vynořit (i ponořit) posádku ponorky ze 7 km bez dekomprese je na pováženou. Nejzábavnější jsou útoky chapadel. Běžnému divákovi nelze doporučit, v rámci podobných snímků přeci je slabší kousek, ale dal jsem ho. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za pět nebo odpad, to je u tohohle kusu v zásadě jedno... Jak se na Asylum sluší a patří, scénář jakoby vypotilo pětileté retardované dítě, triky jsou mizerné, o hercích, vyjma Lindy Hamilton, se nemá smysl ani bavit, jenže... Ono je to natolik blbé, zejména typicky americky-vlastenecké dialogy, že jsem se prostě bavil... Ale ostatním film opravdu nedoporučuji... ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Rychle zapomenout a Lindu Hamilton si dál pamatovat jen jako sympaťandu Sarah Connor z Terminatora. Klasickej Asylum výtvor - výborný pro usínání s úsměvem na tváři, pokud těmhle peckám dáváte příležitost jako ukolíbavkám před spaním, což je myslím ideální uplatnění veškerý jejich tvorby. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen za Lindu Hamilton. Jinak americký prezident se vzhledem umaštěného bezďáka od popelnic, vojáčci, co střílejí každý jinak a jinam, chapadla, jež v každém záběru vypadají jinak, naprosto debilní dialogy ("takže to chapadlo patří k něčemu většímu pod hladinou?" - "Mám prezidentův signál. Právě ho zaměřuju."), chapadla lezoucí po palubě lodi, aniž by se kde zamotala, chapadla v pár centimetrů hluboké louži... Ale hlavně že se to odehrává v Bermudském trojúhelníku, tam se může stát cokoliv. Problém je, že to není až tak blbé, aby to bylo vtipné. Kdyby se aspoň člověk dozvěděl, co ta ufo loď byla zač. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že by mohlo jít o zajímavé monster béčko, ale jen do chvíle než zjistí, že jej má na svědomí společnost Asylum, která tentokrát spolupracovala se SyFy. Což samozřejmě nevěstilo nic dobrého a nakonec tomu tak i bylo. Raději se ani neodvažuji zařadit tento film do nějakého "čistokrevného" žánru, protože jde o směsku snad všeho možného i nemožného a už vůbec ho nemůžu označit za béčko. Docela jsem se zhrozil, když jsem uviděl jméno režiséra, protože ho mám zafixovaného pod posledním Mutantem (Species: The Awakening), který se mi docela líbil. Od té doby ovšem musel zřejmě podstoupit lobotomii, jinak si nedokážu vysvětlit tu zhoršenou úroveň většiny následujících filmů. Začátek filmu sice dokázal navnadit, ale to bylo tak jediné pozitivum, které jsem tu zaregistroval. Obří chapadla se vynořila z hlubin oceánu docela rychle a první (digitální) útok se dal ještě přežít ve zdraví. Pro diváka samozřejmě! Pro postavy už to bylo horší a počet přeživších se začal rapidně ztenčovat. Bohužel to mělo jen krátkodobý efekt a následně to začne nudit. Sterilní atmosféra a množství stupidních dialogů si začalo vybírat svou daň. Všudy přítomnou nudu a neustále se opakující záběry, nedokázala zachránit ani přítomnost Lindy Hamilton. Značně zestárlá herečka má už dobu své největší slávy dávno za sebou. Inu od doby co bojovala s Terminátorem, uběhla už fůra času. Navíc většina ostatních herců podala opravdu katastrofální výkony. 20% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Klasicka sracka v ktorej ludia bojuju s nejakymi trapnymi CGI priserami. Fanusikovia tohto zanru sa najskôr budu dobre bavit. Ja som sa po chvili zacal rychlo nudit. Linda Hamilton na stare kolena vyzera hnusne. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to úžasné. Nikdy jsem nic podobného neviděla, pane presidente....... Trikově je to mizerné, dialogy otupující a neustále na vaše ušní bubínky útočí strašná hudba. Brzy mě z ní začala bolet hlava a nejen z té hudby. Ani Linda Hamilton není zárukou nějaké kvality. A já teď už vím, jak to vlastně je z Bermudským trojúhelníkem. A hlavně kdo v tom má prsty. Na TV tvorbu je to sice ucházející a dá se na to koukat a já to dokoukal. CITÁT - Snad nedojde kyslík....... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z možných teórií, čo To vlastne v tom Bermudskom trojuholníku vyvádza. A keďže sa toho všetkého chopilo moje ,,obľúbené,, štúdio The Asylum, tým pádom to ani netreba rozoberať. Patriotizmus a amerikanizmus tu šteká z každého rohu, triky sú zlé ( rozdiel medzi asylumáckymi filmami z roku 2005 a týmto je nepatrný, čo je dosť obdivuhodné ) a herci...herci všetkým česť, treba sa občas zviditeľniť aj keď ste na dôchodku ( Linda Hamilton, John Savage ), na akejsi polceste ( Mýa ), alebo ste sa rozhodli ukázať, že nieste len tvárou známych filmov ( Ricco Ross, Jamie Kennedy ). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film vhodný na vysielací čas o druhej nad ránom, nakoľko zaujme asi iba tak nočného strážnika, ktorý musí byť hore a inú možnosť ako prečkať do rána nemá. Seriózny film pripomenuli aspoň prestrihy z kapitánskeho mostíka lode do kokpitu helikoptéry, inak efekty veľmi slabé a opäť obrovské sklamanie pri filme z tak nízkym hodnotením, pretože nie je ani tak strašne zlý ako zbytočný. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Ochotnické herecké výkony, ochotnické filmové triky, amatérský scénář. Vůbec netuším, proč se toto točí. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Při shlédnutí snímku se mi otvírala kudla v kapse. Hrůza, trapnost a tragédie v jednom snímku pohromadě. I když mám rád ulítlý akční/sci-fi, ale tohle je moc! Kdyby aspoň ty efekty za něco stály..... 0% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No tohle teda bylo příšerný, jak název napovídá , ale nepopírám, že mít na to víc peněz, mohla z toho být dobrá sci-fi, jen škoda že tam šlo jen o to zničit tu potvoru, ale ne se něco o ní dozvědět. Kde se tam vzala a proč atd... Herecký výkony děsný. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Asylum nám opět předvedl, jak špatně se dá natočit i takto prostinky vystavěný a naprosto neoriginální film. Jejich střihač na tom odvedl asi největší zvěrstvo, až se dá tvrdit, že snad nešlo setřídit a nastříhat ony scény chaotičtěji, aby ještě jakžtakž byly chronologicky v pořádku. Výkony herců mi přišly jako další velký kámen úrazu, ale to už je asi "trademark" Asylumu, kterému je zřejmě jedno, že v jejich produkcích hraje většina štábu... hlavní role. Jediné pozitivum je Linda Hamilton, která je herecky prostě úplně jinde (a o to víc pak mrzí, že po jejím boku nejsou skuteční herci) a pak se mi ještě líbila jedna maličká scéna v podmořské jeskyni s létající koulí, která si docela pěkně přisákla a hned na to dezintegrovala jednoho z anonymních vojáků. Akce v Bermuda Tentacles začíná poměrně rychle - námořnictvo bojuje s chapadly už v prvních deseti minutách, ale holt takové tempo vydržet nemohlo a taky, že ne. Pak nastala nuda s občasnými srandovními okamžiky na účet neherců a líného scénáře. Doporučuji se vyhnout, pokud k popcornu máte i něco jiného. ()

Reklama

Reklama