Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto OVA přímo navazuje na sérii Accel World (2012). Opět uvidíme hlavního hrdinu Haruyukiho a jeho přátele, kteří čelí nové hrozbě. Čeká je výzva, která se bude opět odehrávat ve virtuální realitě... (Honza135)

Recenze (3)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že v popisu došlo k chybě, a jedná se pouze o dvoudílnou OVA, která vyšla jako bonus k původním 24 epkám. A jak už to u těhle přídavků bývá, tak se tu nedozvíme vůbec nic nového, ale jsou hodně fajn. V prvním se hodně fightí, proti "nové hrozbě" ve VR, a ta druhá se (jak už to tak nějak bývá zvykem) odehrává v lázních, kde se Haru pokouší zhubnout, čili jinými slovy klasická feel good epizodka. Komu se líbil původní seriál, tomu se bude určitě líbit i tohle extra. ()

M.a.t.y.y 

všechny recenze uživatele

Pro mě těžko stravitelné anime s nepříliš povedeným hlavním hrdinou, ať už co se týče vzhledu nebo chování. Animace ucházející, akce slušná, hezký opening a ending, ale celkově je toto anime takový průměr. Avšak uplná ztráta času to taky není. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Seriál je hlavne o stredoškolskom priateľstve a hlavne ako sa s tým vysporiadajú decká šikanované a s osobnými problémami. Vitálna realita je veľkou časťou príbehu a riešia sa v nej a problémy v reálnom živote. Postavy sú dosť vyhrotené a ich správanie prehnané. ()

Reklama

Reklama