Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine vedle běžné policejní rutiny zahajuje vlastní soukromé pátrání po Tommym Lee Royceovi, jehož čirou náhodou zahlédla na ulici před asijským bistrem. Navzdory varování své sestry Clare je totiž rozhodnuta mu konečně zatnout tipec. Nevison Gallagher mezitím řeší se svým účetním Kevinem, jak z firmy nenápadně vyvést milion liber, aby mohl zaplatit výkupné únoscům své dcery Ann. Ani ve snu by ho přitom nenapadlo, že to byl právě Kevin, kdo únos společně s místním šíbrem Ashleym Cowgillem naplánoval. Osudová náhoda tomu chtěla, že Ashley provedením únosu pověřil své dva poskoky, Lewise Whippeyho a nikoho jiného než Tommyho Lee Royce. A jak už to tak bývá, nic se nevyvíjí podle předem stanoveného plánu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Únos za půl milionu liber? A co teprve za milion, navrch provedený dvěma solidními pitomci? A navíc jejich „šéf“ Ashley netuší, že jeden z nich je sexuální delikvent. Catherine dostane tip, kde by se mohl Tommy Lee Royce, který podle ní způsobil dceřinu tragickou smrt, pohybovat. Zatím netuší, co uvnitř ukrývá. Ostatně už minule jsme pochopili, že vztahy v její rodině jsou slušně komplikované. Její výborně napsaná postava si získává sympatie tím, že odmítá propadnout cynismu, ač tedy černohumorné hlášky solidně sype z rukávu. Sarah Lancashire ji hraje úsporně a naprosto věrohodně. Baví mě postavy, baví mě psychologický přesah, baví mě uchopení atmosféry britského zapadákova… jen tak dál. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Druhá epizoda nepřináší nic nového, kromě potvrzení, že Tommy Lee bude pěknej parchant. Charakter Catherine se nám začíná krásně rýsovat a ,mě se moc líbilo, co vidím. Ukázala se jak její "tvrdá" schránka policistky, tak "zranitelná" v roli babičky. Tak rozdílný postoj prarodičů k dítěti dcery je zajímavý. Uvidíme, kam nás posune další díl. Ve srovnání s prvním dílem se mi tento zdál trochu slabší. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílema mám problém na to koukat, scény s unesenou Ann jsou příliš drastický. Myslím, ze by bývalo stačilo naznačovat. Začínají se tady také víc ukazovat ty rodinný vztahy, a moc nechápu to všeobecné zaražení Catherininých příbuzných, ať už krevních či "přiženěných", když na společnou večeři přivede taky syna své zemřelé dcery. To by snad měla být samozřejmost, ne? Je to rodina.  Je přece dost debilní předstírat, že neexistuje, jen proto, že jeho matka spáchala sebevraždu. To dítě za to nemůže. Jinak tahle epizoda, ač poměrně nabitá událostmi, mě ale příliš nebavila, nedokázala udržet mou pozornost, z čehož viním, jak už jsem psala, to zobrazení držení unesené Ann. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na povrchu se toho vlastně v tomhle díle moc nestane, ale dole to začíná bublat a vřít velmi výrazně. Po seznámení se všemi postavami v prvním díle se nám teď velmi výrazně vyprofilovala jak Catherine, tak Tommy Lee, a taky k dalším postavám jsme se dozvěděli spoustu pro budoucnost užitečných věcí (Kevin s manželkou, bývalý manžel Catherine,...) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama