Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine, která nezákonným způsobem vnikla do domu, kde Tommy s Lewisem drželi unesenou Ann, ve sklepě objevila znepokojivé indicie. Po jistém váhání požádá svého nadřízeného inspektora Taylora, aby do objektu poslal vyšetřovačku z kriminálky. Policejní mašinerie se pomalu dává do pohybu. Kevin mezitím sbírá odvahu vše vyklopit Nevisonovi, ale nedokáže to. Catherine také navštíví Tommyho věčně opilou matku Lynn. Ta blábolí, že slyšela, že Ryan je ve skutečnosti Tommyho syn. Netrvá dlouho a k informaci se dostane i Tommy, který dosud nic netušil. Události dostávají překotný spád, když Helen konečně přizná, že Ann byla unesena. Vše nezadržitelně směřuje ke krvavé konfrontaci. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě předčasný vrchol série. Catherine se kdesi v údolích Yorkshiru stává hledáním Tommyho doslova posedlá. Matka unesené dívky konečně přiznává, co se s dcerou stalo. Smyčka se stahuje, nejen Ashleymu začíná být ouzko. Zatímco naposledy vnikla do domu, kde dotyční Ann původně drželi, teď Catherine zaťukala na dveře Tommyho věčně opilé matky Lynn. A dozvídá se nemilé skutečnosti. A k těm se záhy dostává i Tommy. Je patrné, že zbytek série se ponese hodně v rodinných/vztahových rovinách. Takže pokud na tomhle díle něco zamrzí (a sám za to nemůže), tak je to fakt, že tvůrkyně Sally Wainwright prakticky ukončí kriminální rovinu a vrhne se trochu jiným směrem. Černý britský humor nicméně přetrvává, příběhové zvraty naštěstí scénář po většinu času udržuje ve sféře uvěřitelného. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Catherine jsem měla za zlé, že kolegům nenahlásila, kde je. Anně jsem měla za zlé, že tedy hned nezavolala aspoň ona, no a Tommymu Lee jsem měla za zlé, že vůbec existuje. Prostě je to pořád zlý. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama