Zatímco Ann je po krvavé konfrontaci s Tommym v domě jeho matky bezpečně v rukou policie, zle zmlácená Catherine leží ve vážném stavu v nemocnici. Nad jejím lůžkem bdí Clare a Catherinin odcizený syn Daniel, o Ryana se mezitím stará Richard, který s chlapcem dosud odmítal jakýkoli kontakt. Ashley a Kevin byli zatčeni. Tím ale dobré zprávy končí. Tommy je stále na útěku. Policie po něm a Lewisovi vyhlašuje rozsáhlé pátrání, týdny se ale bezvýsledně vlečou a frustrace zotavující se Catherine se prohlubuje. Nervy ale v jejich skrýši pracují i oběma uprchlíkům. (Česká televize)

(více)

kocik1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lewis evidentně ztratil zbytek pudu zebezáchovy, když vršil jednu chybu za druhou a přizdisráč Kevin dostal to, co si zasloužil. Jako minus beru to, že i jen průměrnému diváku detektivek muselo být na začátku dílu jasné, na koho, co si Tommy bude brousit zuby na konci. ()

Esgalnor

všechny recenze uživatele

Přestože se tu nic moc nestalo dějově, tenhle díl nabídl teda pořádnou dávku deprese. Fuj, hodně silná epizoda, kterou jsem teda rozdýchával dlouho. Nemůžu se dočkat finále! ()