Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Ann je po krvavé konfrontaci s Tommym v domě jeho matky bezpečně v rukou policie, zle zmlácená Catherine leží ve vážném stavu v nemocnici. Nad jejím lůžkem bdí Clare a Catherinin odcizený syn Daniel, o Ryana se mezitím stará Richard, který s chlapcem dosud odmítal jakýkoli kontakt. Ashley a Kevin byli zatčeni. Tím ale dobré zprávy končí. Tommy je stále na útěku. Policie po něm a Lewisovi vyhlašuje rozsáhlé pátrání, týdny se ale bezvýsledně vlečou a frustrace zotavující se Catherine se prohlubuje. Nervy ale v jejich skrýši pracují i oběma uprchlíkům. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Selský rozum používající, přímá a životem otřískaná Catherine si dá od nahánění feťáků a násilníků chvíli pauzu. Po prodělaných operacích se dozvídá, že Lewis a zejména Tommy zůstávají na útěku, zatímco Kevin, který si nehodlal špinit ruce, bude mít dost času přemýšlet. Nicméně pokud diváka úplně neoslovily vazby v Catherině rodině, asi závěr série lehce „odsoudí“. Chtě nechtě je poslední třetina lehce rozvláčná. Tommy změnil vzhled, s bodným zraněním si hošan překvapivě snadno poradí. Že je štvanou zvěří, mu evidentně nevadí. Hezoun James Norton, který jej ztvárňuje nakonec ve všech třech sériích, ho hraje velmi dobře. Uvidíme, co tahle dávka prvotřídní deprese se samotným závěrem přinese. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lewis evidentně ztratil zbytek pudu zebezáchovy, když vršil jednu chybu za druhou a přizdisráč Kevin dostal to, co si zasloužil. Jako minus beru to, že i jen průměrnému diváku detektivek muselo být na začátku dílu jasné, na koho, co si Tommy bude brousit zuby na konci. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, kolik Tommy ztratil krve, mu to docela mluví, a vypadá v pohodě... Zvláštní. No, každopádně, když má chuť na pivo, nemůže s ním bejt až tak zle... No, ale pokud si scénáristi mysleli, že ten jeho proslov na zemi v kuchyni + to, co o něm říkal Richard diváky obměkčí, aby s ním aspoň trochu cítili, tak si myslím, že jsou dost mimo. Ahá, tak na konci Tommy dokonce i chodí! A docela bez problémů. No tak to asi ne, že ne? A pak to škrcení? Tak on má bodnou ránu v dutině břišní, sedí na zemi bůhvíjak dlouho, pod sebou kaluž krve jako kráva, a pak se jen tak v pohodě zvedne, zalehne jinýho chlapa a uškrtí ho? Že by další akční hrdina? No, je prostě dobrej... asi. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Přestože se tu nic moc nestalo dějově, tenhle díl nabídl teda pořádnou dávku deprese. Fuj, hodně silná epizoda, kterou jsem teda rozdýchával dlouho. Nemůžu se dočkat finále! ()

Reklama

Reklama