Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Tommy zavraždil Lewise a Bretta, v jehož bytě se skrývali před policií, připomíná štvané zvíře, zahnané do kouta. V zoufalé situaci upíná veškerou naději k navázání kontaktu s Ryanem. Koneckonců je to jeho syn. Krušné chvíle zažívá ve vězení i Kevin, který se pokouší vysvětlit svůj pohled na věc nejprve Jenny a potom i Nevisonovi. Osud si nachází také Ashleyho. Nedaří se však ani Catherine, a to v soukromém ani v pracovním životě. To vše je ale pouhá předehra k definitivnímu zúčtování mezi ní a Tommym, ke kterému musí zákonitě dříve nebo později dojít. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obtížně se srovnávala se sebevraždou osmnáctileté dcery, navíc těžce nese, že ví, kdo za tragédií zřejmě stojí a že dotyčný je pravděpodobně i biologickým otcem jejího vnoučete. A právě o Ryanovi tenhle díl ve velkém bude. Holt táta mu chybí. Ten je sice zahnaný do kouta, ale opakovaně vystrkuje růžky. Složitých vztahů a bolavých osudů je tu ale mnohem víc. Třeba taková sestra Catherine se prořekne před synovcem, takže ani v soukromém životě to pro hlavní hrdinu nebude žádnou růžovou procházkou. Oslava narozenin tak skončí… neslavně. Každopádně je tu finále výtečné napsané a zahrané série, jejíž vrchol ale přišel už dřív. Sally Wainwright ji sice dotáhla do uspokojivého konce, ale u „kriminální roviny“ (víceméně konče čtvrtou epizodou) jsem byl napjatý o krapet víc. Přesto skvělá pozvánka na druhou sérii. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, v posledních dvou epizodách je to tak trochu pohádka, Tommy by určitě bez lékařského ošetření a bez  následného dohledu nepřežil takhle dlouho, a taky by byl silně podchlazenej, takže by možná dokonce umrzl. Tohle je dost přitažený za vlasy, což mě v tomto, jinak celkem reálně vystavěném seriálu trochu mrzí. Jinak taky docela hustý je to, že velmi těžkou situaci má taky Clare, kterou jsme měli celých těch 5 epizod trochu stranou, ale ta to schytává ze všech stran, pomáhá, snaží se, navíc abstinuje. A jí se žádný poděkování nebo vděk netýká (a patrně ani nebude, přestože ona to vůbec nemá lehký). Tommy - ta rána by mokvala, hnila... No, a je tedy zvláštní, že Catherine ví, že Tommy má o svého syna zájem, a zrovna když ví, že věznil Ann, kterou ona osvobodila, a s vědomím, že Tommy je někde blízko na svobodě, tak zrovna v tu dobu, když se Ryan zeptá, jestli může jezdit ze školy sám bez doprovodu, tak mu to dovolí! Zrovna teď!!! Šílený, a nedává to vůbec smysl. Tommy pak zas brečí a snaží se s Ryanem sblížit. Žádný sympatie ani soucit s ním nemám, vždyť všichni víme, co během těch 6 epizod udělal. A Kevin se ukáže jako ještě větší hajzl, než to vypadalo... Bylo to dobrý, pořád nadprůměrný krimi seriál, ale kvůli těm několika nelogičnostem a dírám musím trochu ubrat. ()

Reklama

Reklama