Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Tommy zavraždil Lewise a Bretta, v jehož bytě se skrývali před policií, připomíná štvané zvíře, zahnané do kouta. V zoufalé situaci upíná veškerou naději k navázání kontaktu s Ryanem. Koneckonců je to jeho syn. Krušné chvíle zažívá ve vězení i Kevin, který se pokouší vysvětlit svůj pohled na věc nejprve Jenny a potom i Nevisonovi. Osud si nachází také Ashleyho. Nedaří se však ani Catherine, a to v soukromém ani v pracovním životě. To vše je ale pouhá předehra k definitivnímu zúčtování mezi ní a Tommym, ke kterému musí zákonitě dříve nebo později dojít. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, v posledních dvou epizodách je to tak trochu pohádka, Tommy by určitě bez lékařského ošetření a bez  následného dohledu nepřežil takhle dlouho, a taky by byl silně podchlazenej, takže by možná dokonce umrzl. Tohle je dost přitažený za vlasy, což mě v tomto, jinak celkem reálně vystavěném seriálu trochu mrzí. Jinak taky docela hustý je to, že velmi těžkou situaci má taky Clare, kterou jsme měli celých těch 5 epizod trochu stranou, ale ta to schytává ze všech stran, pomáhá, snaží se, navíc abstinuje. A jí se žádný poděkování nebo vděk netýká (a patrně ani nebude, přestože ona to vůbec nemá lehký). Tommy - ta rána by mokvala, hnila... No, a je tedy zvláštní, že Catherine ví, že Tommy má o svého syna zájem, a zrovna když ví, že věznil Ann, kterou ona osvobodila, a s vědomím, že Tommy je někde blízko na svobodě, tak zrovna v tu dobu, když se Ryan zeptá, jestli může jezdit ze školy sám bez doprovodu, tak mu to dovolí! Zrovna teď!!! Šílený, a nedává to vůbec smysl. Tommy pak zas brečí a snaží se s Ryanem sblížit. Žádný sympatie ani soucit s ním nemám, vždyť všichni víme, co během těch 6 epizod udělal. A Kevin se ukáže jako ještě větší hajzl, než to vypadalo... Bylo to dobrý, pořád nadprůměrný krimi seriál, ale kvůli těm několika nelogičnostem a dírám musím trochu ubrat. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obtížně se srovnávala se sebevraždou osmnáctileté dcery, navíc těžce nese, že ví, kdo za tragédií zřejmě stojí a že dotyčný je pravděpodobně i biologickým otcem jejího vnoučete. A právě o Ryanovi tenhle díl ve velkém bude. Holt táta mu chybí. Ten je sice zahnaný do kouta, ale opakovaně vystrkuje růžky. Složitých vztahů a bolavých osudů je tu ale mnohem víc. Třeba taková sestra Catherine se prořekne před synovcem, takže ani v soukromém životě to pro hlavní hrdinu nebude žádnou růžovou procházkou. Oslava narozenin tak skončí… neslavně. Každopádně je tu finále výtečné napsané a zahrané série, jejíž vrchol ale přišel už dřív. Sally Wainwright ji sice dotáhla do uspokojivého konce, ale u „kriminální roviny“ (víceméně konče čtvrtou epizodou) jsem byl napjatý o krapet víc. Přesto skvělá pozvánka na druhou sérii. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama