Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od předchozích dramatických událostí, vrcholících zatčením Tommyho Lee Royce, uplynulo osmnáct měsíců. Život Catherine Cawoodové se pomalu vrací do starých kolejí. Nadále slouží u policie, jejíž řady mezitím posiluje také Ann Gallagherová, jíž Catherine zachránila život. Minulost se ale znovu připomene, když Catherine objeví v jedné garáži rozkládající se ženské tělo. Případ přijíždí vyšetřovat kriminálka z Halifaxu pod velením detektiva Shepherda. Testy DNA odhalí, že mrtvou je jistá Lynn Dewhurstová, prostitutka a také matka Tommyho Lee Royce, s níž měla nedávno Catherine konflikt, což ji staví do poněkud nepříjemné situace. Nepříjemný problém řeší i jeden z detektivů kriminálky John Wadsworth, jehož vydírá milenka Vicky Flemingová. Tommyho Lee Royce, který si ve vězení odpykává doživotní trest, mezitím navštíví mladá žena, která je pro něj zřejmě ochotna udělat cokoliv. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Množství postav, mnohé se vracejí. Místy jízlivá a místy dusná kriminálka z jednoho britského zapadákova hlavně na scénu vrací sympaticky všední hrdinku – seržantku Catherine Cawood. Příliš vody mezi první a druhou sérii neproteklo, a to je moc dobře. Zatím se točíme okolo z práce vyhozeného dělníka, nevěrného detektiva, jeho zhrzené milé či psychicky labilní přítelkyně ústředního záporáka z minulé řady Tommyho Lee Royce, který se vrací pouze v roli manipulátora. Ten se ve vězení dozvídá nepříjemnou zprávu, jelikož se v západním Yorkshiru potuluje sériový vrah prostitutek s nákloností k rozbitým lahvím. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto ako chlap nechces. Stat sa stredobodom zaujmu a pomsty "vysinutej/pomstychtivej", ale cielavedomej zenskej. :D Na strane druhej, v jednom z pripadov v tejto epizode si za to "cheater" mohol sam. Zaujimava zapletka. Zrejme si dozeniem zmeskanu seriu. Spomenul som si na takmer rodinny, miestny "vibe" maleho mestecka a jeho obyvatelov. ()

Reklama

Reklama