Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie i s přispěním Ann, která tím nevědomky přidělala starosti Johnovi, identifikovala tělo Vicky Flemingové a její smrt je tak nyní rovněž součástí širšího vyšetřování případu neznámého sériového vraha žen. Neil se ovšem svěří Clare, že si myslí, že její vražda byla od těch ostatních odlišná. Catherinina pomoc napadené prostitutce Leonii nakonec vede k významnému průlomu v celkovém vyšetřování a k prvnímu zatčení. Problémy s policií má ovšem i Daryl Garrs, podivínský mladík z nedaleké farmy. Oslava Ryanových narozenin díky jednomu z dárků vyústí v ošklivou scénu, čehož se pokouší využít pro své cíle Frances Drummondová. A své problémy má i Nevison Gallagher, jemuž dělá starosti chování dcery Ann. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tou hysterickou scénou kolem autodráhy tomu Catherine moc nepřispěla. Kdyby kartičku s přáním od Tommyho zahráli šikovně do autu, Ryan by se o to nijak nezajímal, a mohl být klid. Takhle na to zbytečně upozornily, ona i Clare, a očekávám následky (Ryan si vezme něco do hlavy, Ryan se zabejčí, Ryan půjde po stopách otce, Ryan se o to celé začne ještě víc zajímat, Ryan se zatvrdí proti babičce, kór když mu vyhodila dárek, co byl pro něj..) Ze strany Catherine, která je jinak rozvážná a celkem rozumná, to byl totální zkrat, a moc to nehraje do noty s tím, jak její postavu celou dobu vykreslují... a i když to Ryanovi pak vysvětluje, že jako přesně tohle ten kretén chce, aby ji, babičku, Ryan nenáviděl, aby na sebe křičeli a tak, že prostě přesně o to mu jde, z toho devítiletej/desetiletej kluk prostě nemůže mít rozum. Ten jen vidí, že mu babička bere autodráhu, s kterou blbnul celý dva dny, od chvíle, co jí dostal, a že je od táty, a že mu to berou... Mohla to Catherine udělat úplně jinak, a  byl by klid.  A Ryan by po psychoušovi deviantovi fotrovi ani nevzdechnul. Ach jo. O pár minut později to také sama ona přizná, ale Clare ji zas chlácholí, že udělala dobře - no nevím, mám na to jinej názor.  A z těch všech vražd, které má na svědomí neznámý sériový vrah, mám už na jednoho člověka podezření... uvidíme... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Catherine je varovala před sériovým vrahem prostitutek, teď měla jedna z nich v bílé dodávce vlastně docela kliku. Skutečné vyšetřování zločinů tu přesto vedou vesměs muži (v týmu je nicméně i žena, které do profilu nesedí prodavačka z parfumerie), Catherine jen tu a tam něco zaslechne nebo se cíleně doptá. Každopádně velmi často (a to lehce „škodilo“ i předchozí sérii) je ve správnou dobu na správném místě, kdy těch šťastných náhod je skutečně přehršel. Každopádně ve vazbě je zatím devětadvacetiletý ňouma a opilec Sean, který je navíc v registru sexuálních násilníků. Pak je tu ještě parta výrostků, která pokračuje se šikanováním jistého prosťáčka Daryla, trvá také snaha blbnout malému Ryanovi hlavu – třeba drahým dárkem k narozeninám. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama