Reklama

Reklama

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Režisér Mike Mendez je evidentně nadšeným trashákem a chtěl by být Wynorskim či Rayem své doby, ale zatím mu k tomu v jeho filmech něco chybí a to se nedá mluvit o tom, že potenciál na to by tu nebyl. Naopak nenaplněn byl už ve velkoprdelním pavoukovi nebo v Lavalantule a nenaplněn je i zde. Přitom to zní slibně jakýsi zkurvený démon leze do lidí a nutí je zabíjet všechny ostatní v jakém si émerickém čůrákově. Naštěstí je zde lovec démonů Jebediah Wodley(chytlavé jméno jak už napsal Beso) Bohužel byť Dolf hláškuje vydatně tak v soubojích z démonem dostává až moc na prdel a hraje druhý housle, což je škoda, páč minimálně úvodní pětiminutovka a scéna masakru v kostele je super, ale nevytrhne z letargie nudný a užvaněný zbytek filmu i finále kde už démon jenom otravně dokola mění své hostitele. Holt jsem asi čekal moc. Škoda.40% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím banálnost zápletky, postrádající logiku a některých zbytečně táhnoucích a otravných dialogů, tak to taková hrůza nebyla. Lundgren jako lovec démonů je fajn a když přichází na akci, jedná se o solidní řežbu plné hektolitry umělého barviva. Scéna vyvražďování v kostele je více než solidní a člověku se hned vybaví Kingsman.......5/10 ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V pokojnom mestečku Chicory Creek sa znenazdajky odohrá viacero vrážd. Polícia si s prípadom nevie poradiť a takmer všetky udalosti sú bez svedkov. V mestečku sa zrovna v tomto čase objaví zvláštny Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), ktorý sa samozrejme stane podozrivým. Políciu však presviedča o tom, že je lovec démonov a že aj miestne vraždy sú dielom jedného z nich. Takýmto veciam je ťažké uveriť, lenže keď vraždy pokračujú, je jasné, že Jebediah je jediný, kto ich môže zastaviť. - Celkom vydarená spolupráca menej známych hororových tvorcov. Alebo lepšie povedané, bolo to lepšie, než som očakával. Mám rád, keď sa tieto hviezdy z iných žánrov objavia v hororoch, pretože k tomuto žánru pritiahnu svojich fanúšikov, čo je badatelné aj u pánov v diskusii k tomuto hororu. Dolph Lundgren je v parádnej forme, čomu napomáhajú aj jeho funkčné tréningy v kombinácii s dlhoročným základom v Kyokushin Karate. Jeho chémia s Kristinou Klebe pracovala tiež výrazne. Najviac ma zaujala velmi dobrá práca s CGI, ktoré je nenásilné, nie je ho príliš a vyzerá prirodzene. Dej je situovaný v malom mestečku, takže pre mňa miesto ako stvorené. Bavil som sa dobre, lenže na môj vkus tam bolo málo výraznejšej akcie s démonmi. Gorefest na stretnutí bol famózny, ale je škoda, že mu predchádzajú dlhé minúty obsahujúce len konverzácie. Keďže to má len necelých 80 minút, stojí to za pozretie, a aj keď to nie je natočené ako komédia, určite to väčšinu ludí svojím naturálnym humorom pobaví. + herec z Final Destination 4 a Demonic + herečka z Halloween, Nymph, Tales of Halloween a Dementia + herec z V/H/S: Viral a SiREN + herečka z Starry Eyes a We Are Still Here ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dolphíkoví sa evidentne zapáčili jeho pozvoľné prieniky do hororového žánru (Battle of the Damned, Shark Lake) a rozhodol sa tentokrát ešte viac pritlačiť na pílu. Ja si myslím, že to vôbec nebolo márne a toto nenudiace krvavé béčko, v ktorom si strihol rolu rázovitého démonobijcu napriek mojim prvotným nízkym očakávaniam bez väčších problémov predčí väčšinu hororovej produkcie z roku 2016 a dokonca ma bavilo o trochu viac než okrajovo podobný, high-budgetový Posledný lovec čarodejníc s Vinom Dieselom. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chachá! Béčková hlína, ve který toho Dolph jako lovec démonů nakecal víc, než ve všech svejch předešlejch filmech dohromady. Démon tady přeskakuje z oběti na oběť, krosí všechny vším co má po ruce, CGI efekty jsou přesně tak nedokonalý, jak maj bejt a baví i odlehčený tempo. Scéna v kostele mě pobavila a rozesmála jako už dlouho nic. Takhle mě to ba. 60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Príbeh sa v pôvodnom scenári odohrával na Aljaške. (Marceloo)
  • Režisér Mike Mendez sa nechal počuť, že obyvatelia mestečka, v ktorom sa natáčalo, boli ochotní so všetkým pomôcť. Bez problémov im prenajali kostol, policajné autá a uzatvárali kvôli natáčaniu ulice, pretože boli radi, že sa v meste objavila hviezda Dolph Lundgren. Nikdy predtým sa zároveň iné natáčanie v tomto meste neuskutočnilo. (Marceloo)

Reklama

Reklama