Reklama

Reklama

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Laciný béčko, se zápletkou tak blbou, až z toho mrazí, s hereckými výkony na úrovni ochotnického divadla, dialogy patřícími snad jen do nějakého amatérského péčka, a já si přesto celou tuhle šílenost docela užíval. V žádném případě jsem totiž nečekal, že se zrovna Lundgren upíše prakticky splatterovýmu nářezu, ale hned naprosto parádní, nekompromisní krvavý předtitulkový začátek mě posadil na prdel a já si jen říkal, že jestli to takovýhle masakrální koule bude mít po celou dobu, tak tu máme hororovou pecku roku. Bohužel, další taková luxusní scéna přišla ale až více než po polovině filmu, v kostele, a pak ještě na konci, takže té pravé, veselé, krvavé zábavy nebylo tedy zase až tolik, ale i tak jsem byl mile překvapen, prostě v hororovém ohledu, který byl zaměřen především na zobrazení co nejkrvavějších úmrtí, jsem si chrochtal blahem, a k plusu lze připočítat i slušnou úroveň kvality efektů, což především ke zbytku filmu lze označit za vážně nečekané překvapení. To veškeré dění mezi tím bylo ale, jak už jsem zmiňoval, vážně ubohé, ale mě to svým způsobem prostě nějakým zázrakem celé fakt sedlo, tempo to mělo, s přivřením očiček by se dala vyčuchat i nějaká ta atmosféra, našlo se tu dokonce i pár fungujících vtípků, zkrátka, pro velice nenáročného diváka, co má chuť na nějaký ten krvavější steak, si myslím, že by mohlo jít o slušnou zábavu. Já se překvapivě bavil dost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po včerejší děsivý srágoře sem dnes prožil další neskutečný dobrodružství od Mendeze.Lundgren se sem nehodí,ty jeho kydy bez změny intonace hlasu byly až k smíchu,to předávání démona z člověka na člověka vyznělo až parodicky,napětí,strach,vůbec nic.A ta světluška v placatici,tohle mě v požívání alko nápojů fakt neodradí.30%. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Lovec démonov als. "Démon z placatice" je  jedna z tých najstupidnejších vykrádačiek polepených dohoromady. Medzi iným tu nájdete Constanine, Anjela Smrti atď. , atď. Jediný démon ktorý tu voľne beztrestne pobehuje a potrebuje odchytiť je Dulph. Klasicky jedna hviezda pre mňa za dopozeranie tejto ptákoviny až do konca. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím banálnost zápletky, postrádající logiku a některých zbytečně táhnoucích a otravných dialogů, tak to taková hrůza nebyla. Lundgren jako lovec démonů je fajn a když přichází na akci, jedná se o solidní řežbu plné hektolitry umělého barviva. Scéna vyvražďování v kostele je více než solidní a člověku se hned vybaví Kingsman.......5/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V pokojnom mestečku Chicory Creek sa znenazdajky odohrá viacero vrážd. Polícia si s prípadom nevie poradiť a takmer všetky udalosti sú bez svedkov. V mestečku sa zrovna v tomto čase objaví zvláštny Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), ktorý sa samozrejme stane podozrivým. Políciu však presviedča o tom, že je lovec démonov a že aj miestne vraždy sú dielom jedného z nich. Takýmto veciam je ťažké uveriť, lenže keď vraždy pokračujú, je jasné, že Jebediah je jediný, kto ich môže zastaviť. - Celkom vydarená spolupráca menej známych hororových tvorcov. Alebo lepšie povedané, bolo to lepšie, než som očakával. Mám rád, keď sa tieto hviezdy z iných žánrov objavia v hororoch, pretože k tomuto žánru pritiahnu svojich fanúšikov, čo je badatelné aj u pánov v diskusii k tomuto hororu. Dolph Lundgren je v parádnej forme, čomu napomáhajú aj jeho funkčné tréningy v kombinácii s dlhoročným základom v Kyokushin Karate. Jeho chémia s Kristinou Klebe pracovala tiež výrazne. Najviac ma zaujala velmi dobrá práca s CGI, ktoré je nenásilné, nie je ho príliš a vyzerá prirodzene. Dej je situovaný v malom mestečku, takže pre mňa miesto ako stvorené. Bavil som sa dobre, lenže na môj vkus tam bolo málo výraznejšej akcie s démonmi. Gorefest na stretnutí bol famózny, ale je škoda, že mu predchádzajú dlhé minúty obsahujúce len konverzácie. Keďže to má len necelých 80 minút, stojí to za pozretie, a aj keď to nie je natočené ako komédia, určite to väčšinu ludí svojím naturálnym humorom pobaví. + herec z Final Destination 4 a Demonic + herečka z Halloween, Nymph, Tales of Halloween a Dementia + herec z V/H/S: Viral a SiREN + herečka z Starry Eyes a We Are Still Here ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Mike Mendez sa nechal počuť, že obyvatelia mestečka, v ktorom sa natáčalo, boli ochotní so všetkým pomôcť. Bez problémov im prenajali kostol, policajné autá a uzatvárali kvôli natáčaniu ulice, pretože boli radi, že sa v meste objavila hviezda Dolph Lundgren. Nikdy predtým sa zároveň iné natáčanie v tomto meste neuskutočnilo. (Marceloo)

Reklama

Reklama