Reklama

Reklama

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lundgren Dolph. Lovec Démonů.. Úvodní domácí zabijačka navnadí, aby pak přes dvě třetiny stopáže ten švédský kolohnát nudil troušením mouder o nimrodění pekelných sil a ve zbytku použil gumové projektily na rozehnání pastora, kapičku důvtipu a síť na odchyt opic. To poslední je celkem pochopitelné, protože posedlí démonem vřeštili jak paviáni. No nic, aspoň že jsem pobral pointu, která je namířená k alkoholikům, jako že zlo se skrývá v placatici.. Přesně v 37.minutě řekne agentka Evelyn Pierceová: „This is a complete bullshit!“ a já mám za to, že by se zástupci Federálního úřadu pro vyšetřování měli respektovat.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Režisér Mike Mendez je evidentně nadšeným trashákem a chtěl by být Wynorskim či Rayem své doby, ale zatím mu k tomu v jeho filmech něco chybí a to se nedá mluvit o tom, že potenciál na to by tu nebyl. Naopak nenaplněn byl už ve velkoprdelním pavoukovi nebo v Lavalantule a nenaplněn je i zde. Přitom to zní slibně jakýsi zkurvený démon leze do lidí a nutí je zabíjet všechny ostatní v jakém si émerickém čůrákově. Naštěstí je zde lovec démonů Jebediah Wodley(chytlavé jméno jak už napsal Beso) Bohužel byť Dolf hláškuje vydatně tak v soubojích z démonem dostává až moc na prdel a hraje druhý housle, což je škoda, páč minimálně úvodní pětiminutovka a scéna masakru v kostele je super, ale nevytrhne z letargie nudný a užvaněný zbytek filmu i finále kde už démon jenom otravně dokola mění své hostitele. Holt jsem asi čekal moc. Škoda.40% ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Koho zavoláme??!!!??.. Krotitelé duchů? Leda píču, zavoláme dvoumetrového bradatého švéda, co s mušketou pálí sítě, jako Spider-Gey!!! Větší gangrénu, opravdový TEROR, si sklizeň vybrat nemohla. Tohle je až federální zločin pustit do světa!! Zábava pro každou věkovou kategorii od Soumraku po úsvitu, i pro kostelní onanisty Tarantuly, až krvavé Twilight tupíry. Přes všechno to klišé, přijde aspoň jednou nějaký ten nefalšovaný, na nic hrající, zázrak v hábu céčkovitého maséra pro pohlavní nemoce - Vymítač Diabla a.k.a. Dolph Jebe(Tebe)diáš. Hned jak stoupil se svým nihilistickým ksichtem do záběru, věděl jsem, že o zábavu budu mít minimálně 79 min postaráno. Brutální masakr Edwardem, a Hi-Tech kuší pro opravdové kluky. Absurditosti jako třeba vybuchují hlavy, katoličtí kněží píchající protestanty, pokřtění do rvoucí vody, jsou jen z desítky další přehlídky obludností, na které se můžete těšit! Plná palba prozatím ještě ne, ale abych (ne)měl co dělat v temnotě, tak si budu muset odříkat dvacet Otčenášů, a jednoho Ezechiela 25:17 // gilty pležr 🖤 #podzimnisklizen [2021] ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Do Chicory Creek přijíždí Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který se specializuje na lov démonů. V malém městečku došlo ke třem nestandardním několikanásobným vraždám a proto nabídne svojí pomoc místnímu šerifovi a agentce FBI... Dolph Lundgren byl jedním z výkonných producentů. Natáčení probíhalo v lokacích amerického města Lexington ve státě Mississippi. Tony Messenger si v malé nemluvené roli ve flasbacku zahrál Jebediahova otce a má také v závěrečných titulcích kredit jako Stunt Double: Mr. Lundgren. S podobnou tématikou jsou tady určitě lepší filmy a Lundgrena v akci si divák také moc neužije. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu neskutečně masakroidní, na druhou stranu i černě humorné. Lundgren si vybral podivný scénář, ve kterém se to řeže motorovkou, střílí se mladí, staří, děti i babky, je to fakt humus. Lundgren pátrá po démonu a také jej nalezne, bohužel si to ale díky scénáři s ním ani pořádně nerozdá. Film skončil na půli cesty, trochu pobavil, malinko vyděsil a ukázal hodně nechutností. Hm. PS: Lundgrena dabuje Pavel Soukup, to bylo fajn. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Tony Messenger na filmu pracoval jako Lundgrenův kaskadérský double a ve flasbacku z minulosti si v malé nemluvené roli zahrál Jebediaha seniora. Tony zastupuje Dolpha Lundgrena v nebezpečných scénách již od filmu Expendables: Postradatelní (2010). (Rominator)
  • Jakmile produkce dostala konečnou zelenou, zbývalo 12 dní do příprav, než se spustily kamery. (noelcoward73)

Reklama

Reklama