Reklama

Reklama

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (69)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lundgren Dolph. Lovec Démonů.. Úvodní domácí zabijačka navnadí, aby pak přes dvě třetiny stopáže ten švédský kolohnát nudil troušením mouder o nimrodění pekelných sil a ve zbytku použil gumové projektily na rozehnání pastora, kapičku důvtipu a síť na odchyt opic. To poslední je celkem pochopitelné, protože posedlí démonem vřeštili jak paviáni. No nic, aspoň že jsem pobral pointu, která je namířená k alkoholikům, jako že zlo se skrývá v placatici.. Přesně v 37.minutě řekne agentka Evelyn Pierceová: „This is a complete bullshit!“ a já mám za to, že by se zástupci Federálního úřadu pro vyšetřování měli respektovat.. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivé situace=0, pocit strachu=0, napětí=0, sympatické herecké obsazení=0, mrazivá hudba=0 Film jsem doslova protrpěl! ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V pokojnom mestečku Chicory Creek sa znenazdajky odohrá viacero vrážd. Polícia si s prípadom nevie poradiť a takmer všetky udalosti sú bez svedkov. V mestečku sa zrovna v tomto čase objaví zvláštny Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), ktorý sa samozrejme stane podozrivým. Políciu však presviedča o tom, že je lovec démonov a že aj miestne vraždy sú dielom jedného z nich. Takýmto veciam je ťažké uveriť, lenže keď vraždy pokračujú, je jasné, že Jebediah je jediný, kto ich môže zastaviť. - Celkom vydarená spolupráca menej známych hororových tvorcov. Alebo lepšie povedané, bolo to lepšie, než som očakával. Mám rád, keď sa tieto hviezdy z iných žánrov objavia v hororoch, pretože k tomuto žánru pritiahnu svojich fanúšikov, čo je badatelné aj u pánov v diskusii k tomuto hororu. Dolph Lundgren je v parádnej forme, čomu napomáhajú aj jeho funkčné tréningy v kombinácii s dlhoročným základom v Kyokushin Karate. Jeho chémia s Kristinou Klebe pracovala tiež výrazne. Najviac ma zaujala velmi dobrá práca s CGI, ktoré je nenásilné, nie je ho príliš a vyzerá prirodzene. Dej je situovaný v malom mestečku, takže pre mňa miesto ako stvorené. Bavil som sa dobre, lenže na môj vkus tam bolo málo výraznejšej akcie s démonmi. Gorefest na stretnutí bol famózny, ale je škoda, že mu predchádzajú dlhé minúty obsahujúce len konverzácie. Keďže to má len necelých 80 minút, stojí to za pozretie, a aj keď to nie je natočené ako komédia, určite to väčšinu ludí svojím naturálnym humorom pobaví. + herec z Final Destination 4 a Demonic + herečka z Halloween, Nymph, Tales of Halloween a Dementia + herec z V/H/S: Viral a SiREN + herečka z Starry Eyes a We Are Still Here ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po niekoľkých silných úderoch od Rockyho, no najmä prehre na domácej pôde v Moskve, kedy "italskému žrebcovi" fandila celá politická vrchnosť vrátane Gorbačova, sa Ivanovi Dragovi zrútil celý svet, a tak nadobudol presvedčenie, že v ringu už žiadne ruble nezarobí, pričom jedinou voľbou ako zabezpečiť rodinu, bude akceptovanie úloh vo filmoch, ktorých zárobok mu vystačí na týždennú platbu za sedenia u psychiatra. Nijak inak si ten jeho "prepad" totiž neviem vysvetliť. "Dont Kill It" síce nie je žiadny horor medzi horormi, ako "splater" pobaví, ba dokonca vrámci rozpočtu disponuje celkom snaživým gore. Napriek tomu, že tvorcovia krvou rozhodne nešetrili, na "Zlatý Glóbus" to bohužiaľ opäť nebude. Ťažko povedať či snímok vôbec prekročí tieň 40 %, no ja mu za tú snahu, nie len vďaka myšlienke "dont kill it", šancu dám - 55% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Režisér Mike Mendez je evidentně nadšeným trashákem a chtěl by být Wynorskim či Rayem své doby, ale zatím mu k tomu v jeho filmech něco chybí a to se nedá mluvit o tom, že potenciál na to by tu nebyl. Naopak nenaplněn byl už ve velkoprdelním pavoukovi nebo v Lavalantule a nenaplněn je i zde. Přitom to zní slibně jakýsi zkurvený démon leze do lidí a nutí je zabíjet všechny ostatní v jakém si émerickém čůrákově. Naštěstí je zde lovec démonů Jebediah Wodley(chytlavé jméno jak už napsal Beso) Bohužel byť Dolf hláškuje vydatně tak v soubojích z démonem dostává až moc na prdel a hraje druhý housle, což je škoda, páč minimálně úvodní pětiminutovka a scéna masakru v kostele je super, ale nevytrhne z letargie nudný a užvaněný zbytek filmu i finále kde už démon jenom otravně dokola mění své hostitele. Holt jsem asi čekal moc. Škoda.40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Do Chicory Creek přijíždí Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který se specializuje na lov démonů. V malém městečku došlo ke třem nestandardním několikanásobným vraždám a proto nabídne svojí pomoc místnímu šerifovi a agentce FBI... Dolph Lundgren byl jedním z výkonných producentů. Natáčení probíhalo v lokacích amerického města Lexington ve státě Mississippi. Tony Messenger si v malé nemluvené roli ve flasbacku zahrál Jebediahova otce a má také v závěrečných titulcích kredit jako Stunt Double: Mr. Lundgren. S podobnou tématikou jsou tady určitě lepší filmy a Lundgrena v akci si divák také moc neužije. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, či to bolo Béčko alebo Céčko, nebavilo ma to. A to aj napriek tomu, že podobné mysteriózno-hororové námety s motívom démonov a bubákov mám veľmi rád. Jediné čo trocha vyčnievalo bol samotný D. Lundgren, ktorý tu hral celkom zaujímavého týpka, občasný humor a masakrálne, epické mordy. Ale aj tie boli často tak zdigitalizované, že to bolo skôr len na smiech. Herecky to tiež nebola žiadna sláva, moc toporné a naivne zahrané (až na Lundgrena). Podpriemer. 40/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná hororová podívaná s vyčpělou hvězdou akčních filmů Dolph(em) Lundgren(em). Nebudeme si nic nalhávat, ale Lundgren už má svý nejlepší léta dávno za sebou, takže lze jen těžko čekat, že ho uvidíme v nějakým filmovým trháku nebo projektu, kterej by měl větší ambice. Tohle je béčko jako vrata, ale nenudí. Akce není moc, ale když už je, tak je celkem krvavá. Gore efekty by mohly být lepší, ale přežít se to dá a samotnej Lundgren hraje asi tolik co mu věk dovolí. Don't Kill It je prostě prdel. Párkrát mě film i rozesmál. Ať už to bylo úmyslně či ne. To už řešit nebudu. Průměrná béčková oddychovka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|33%| Čekal jsem, že to bude extrémnější, prostě větší úlet. Místo toho to bylo dost unuděné a to mělo jen cca 80 min. Dolph Lundgren se v těchto rolích hodí, dokáže pořádného šílence a badass zahrát výborně. Bohužel i jeho role byla docela utlumená. Neznamená to ale, že mě Dolph nepotěšil. Hrát umí furt dobře, hlášky měl, ale chyba byla celkově v slabé režii a zpracování. Začátek nebyl nejhorší, ale nechytnul mě. Masakr v kostele byl ale už skvělý. K tomu ve finále se pár ujetých a krvavých vyvraždovaček našlo – aspon něco, jinač by to byla odpadová nuda. Toto ultra béčko opravdu nemá žádné výrazné chyby, nejsem pohoršen, ale zklamán jak to bylo nudně uhozené. Trochu mi to připomnělo béčko CELL s Cusackem, kde byli podobní démoni (tam takzvaní telefoňáci). Bylo to na podobné úrovni. Sice tam byl bohatší scénář, ale furt nic moc. Takže tu 2* tomuto slabému béčku dávám, zas jsou horší videosračky, ale přesto jsem trochu zklamaný. Vloni byl velký rok Seagala a letos to vypadá na Lundgrena. Snad se nějakého nadprůměrného béčka s Dolphem dočkáme, ale já se obávám, že spíš ne. Béčka s těmito herci stále a stále upadají. Nechci být pesimista, ale je to tak. Snad nás ještě Dolph něčím překvapí, ale to by musel vzniknout SKIN TRADE 2. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky céčkových hororových sraček to bude orgasmus. Neuvěřitelný amatérismus, kde krev vypadá jako rajčatový džus, kdy hlavy bouchají po zásahů jedné kulky, střih tak špatný, že jsem si některé scény pustil dvakrát, zda nevidím blbě. Nebýt zde Lundgren a celkem podařený úvod, dám odpad. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dolphíkoví sa evidentne zapáčili jeho pozvoľné prieniky do hororového žánru (Battle of the Damned, Shark Lake) a rozhodol sa tentokrát ešte viac pritlačiť na pílu. Ja si myslím, že to vôbec nebolo márne a toto nenudiace krvavé béčko, v ktorom si strihol rolu rázovitého démonobijcu napriek mojim prvotným nízkym očakávaniam bez väčších problémov predčí väčšinu hororovej produkcie z roku 2016 a dokonca ma bavilo o trochu viac než okrajovo podobný, high-budgetový Posledný lovec čarodejníc s Vinom Dieselom. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Takhle nějak si představuju bezchybné béčko. Pokleslý žánr, nemilosrdný požírač mozkových buněk, uhozená zápletka na pomezí parodie či debility, zhulený humor, zastaralé ale zábavné triky a hlavně spousta rubaček. Rube se všechno hlava nehlava na jednu hromadu, no mercy, tátové rubou svoje rodiny, rubány jsou i ženské a děti, i samy děti občas rubou, rube se sekyrou, mačetou i motorovkou, rubou poliši, rube pastor, a nad tím vším kraluje, hláškuje, potutelně se usmívá a dolů na rubající se lidičky z výšky bohorovně shlíží sám velký Dolph, lovec démonů, znalec tajemna a třeba i ochránce prostitutek... (A víte co? Dolph by býval nebyl horší Marv ze Sin City než Rourke!). S šibalským úsměvem třeba podává chlápkovi hrnek s jedem a radí mu, aby ho vyzunkl a pak šel odprásnout svou dceru, a nejlepší na tom je, že on to myslí úplně vážně, i když vy si myslíte, že ne. A když on sám se v jednu chvíli chystá vyzunknout hrnek s jedem, šklebí se u toho tak pohodově, jako kdyby měl spolknout jen nějaké vitamíny, prostě kulervoucí béčková postava. A na rozdíl třeba od seagalovek si ze sebe tahle lundgrenovka dělá nepokrytě švandu, a to mě baví a to se mi líbí... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chachá! Béčková hlína, ve který toho Dolph jako lovec démonů nakecal víc, než ve všech svejch předešlejch filmech dohromady. Démon tady přeskakuje z oběti na oběť, krosí všechny vším co má po ruce, CGI efekty jsou přesně tak nedokonalý, jak maj bejt a baví i odlehčený tempo. Scéna v kostele mě pobavila a rozesmála jako už dlouho nic. Takhle mě to ba. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti nedavnemu Lundgrenovmu hororu o zralokovi Shark Lake to ma kompetentnu technicku stranku. Co je nakoniec na skodu, lebo Shark Lake bol aspon tak mizerny, ze sa dalo zabavit na ucet tvorcov. Don't Kill It je kurevska nuda. Na zaciatku a na konci je dost krvavy masaker a medzitym nekonecne rozhovory, ktore maju predstavovat patranie po démonovi, ktory preskakuje z jedneho cloveka na druheho, aby mohol zbesilo vrazdit. Tie nekonecne rozhovory su strasna nuda. Lundgrenova postava lovca je dost nevyrazna a akonahle dôjde na tie krvave masakre, tak aj ked su po technickej stranke ok, tak sa mi nepacili. Je to natocene strasne vazne, ale pritom to postrada napätie. Nejaky manik nabehne do miestnosti a rozputa krvavy masaker. Do toho hra otrasny minimalisticky motiv. Proste ma to iritovalo. Mozno bude chyba v tom, ze som ocakaval komedialne ladeny horor a dostal som film, ktory ponuka iba samoucelnu brutalitu. Jednu odretú hviezdicku davam za kompetentnu technicku stranku, ktora nie je v tychto DTV filmoch bezna vec. 1/10. Dufam, ze ostatne Lundgrenovky, ktore tento rok uvidime nebudu take sracky ako toto. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím banálnost zápletky, postrádající logiku a některých zbytečně táhnoucích a otravných dialogů, tak to taková hrůza nebyla. Lundgren jako lovec démonů je fajn a když přichází na akci, jedná se o solidní řežbu plné hektolitry umělého barviva. Scéna vyvražďování v kostele je více než solidní a člověku se hned vybaví Kingsman.......5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Don't Kill It“ hraje v podstatě na tři základní věci. První je přítomnost Dolpha Lundgrena. Ta u mě funguje. Druhou věcí je parťáctví, tentokrát muže a ženy, což také funguje. Třetí prvek je pak zábava, která se více než v humoru projevuje v tom, jak zde postavy umírají. Ano, je to bohaté na násilnosti, bohužel většina jich je provedena digitálními triky, což požitek snižuje. Já se přesto dobře bavil. Nenáročné, jednoduché. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Mne sa to pacilo..fajn zapletka...myslim ze ja celkom originalna.Kam mi pamet siaha nevidel som nic podobneho.DOstal som to co som ocakaval...rubanic a sekanic je dost....a niesu mimo zaberu a dolph je tiez v pohode. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po včerejší děsivý srágoře sem dnes prožil další neskutečný dobrodružství od Mendeze.Lundgren se sem nehodí,ty jeho kydy bez změny intonace hlasu byly až k smíchu,to předávání démona z člověka na člověka vyznělo až parodicky,napětí,strach,vůbec nic.A ta světluška v placatici,tohle mě v požívání alko nápojů fakt neodradí.30%. ()

Reklama

Reklama