Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je natočen podle skutečné události. Zámožným rodičům je dvakrát v krátkém časovém úseku unesena dcera kvůli výkupnému. Do případu se zapojuje detektiv (Kim Yoon-Seok) a za pomoci šamana (Yoo Hae-Jin) se snaží dívku vypátrat. (jauzdu)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký nemastný neslaný príbeh o únose jedného dievčaťa. Ústredná dvojka, ktorá pátra po dievčaťu je perfektne obsadená, ale ich postavy ma nejak nebavili rovnako ako celý film, ktorý mi pripadal nudný a len veľmi zriedka sa tam dialo niečo napínavé. 4/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, který je ale podán způsobem, jenž mi přijde až trochu moc americký. Kdyby se Korejci chtěli držet vlastního stylu, trochu drsnějšího, méně vybíravého a méně útočícího na emoce, asi bych za to byl raději, ale tak nedá se nic dělat. Bohužel to z filmu dělá jen průměrnou podívanou, která si až tolik pozornosti nezaslouží. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je to také silné ako Yellow sea alebo The Chaser ale stále sa to nesie vo veľmi solídnej atmosfére. Explicitnosť vystriedal dôraz na charaktery a snaha o verné znázornenie situácií a postáv. Yoon-seok Kim je zase raz skvelý. Kvôli nemu sa oplatí pozerať filmy aj so slabším hodnotením. Tu jeho zlosť proti systému, ktorý je prehnitý, spolitizovaný a zlý úplne žeriem. Koniec nesie v sebe trpkosladkú príchuť. A vyslúžil si tým štvrtú hviezdu. Nie je to žiadna veľká pecka. Ale úprimne... páčilo sa mi to veľmi. Asi som bol len správne naladený. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama