Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí dokumentární díl neslavné série Faces of Death, který obsahuje skutečné záběry smíchané s falešnými záběry. Pořadem již potřetí provází televizní herec Michael Carr. (Epistemolog)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Trojce už začala dost docházet šťáva a jak uvedli někteří lidi na netu i věrohodnost. Začátek a nehody ještě ušli, jenže potom to celé začalo být dost divné, nudné kecy – které se samozřejmě snažili tvůrci vyšperkovat, jenže chyběli pořádné záběry. Zlepšení se dostavilo teprve s mladým parašutistou a aligátorem a opět detailní záběry na zabíjení králíků a kuřat – no nesmělo chybět ani poučení – dobře se dívejte, co jíte!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

John Alan Schwartz si na těchto filmech udělal jméno a v podstatě je to to jediné, co vytvořil. Jsem docela zvědavý, jestli čtvrtým dílem nějak překvapil, anebo si jede pořád svou cestou, jen aby tam bylo co nejvíce scén, které nejsou nijak propojené. „Faces of Death III“ je slabým filmem obecně a slabým i v celé sérii. Tady už jde jen o exhibici muže, který má specifickou zálibu. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

K čemu je dokument, který je oproti předchodím dílům trapně falešný a neuvěřitelně nudný a navíc neplní ani svou hlavní funkci? Třetí díl se absolutně nepovedl. Mám pocit, že tvůrcům tu došly jakékoliv nápady, když tu zakomponovali scény, které nemají s umíráním ani vůbec nic společné a navíc, celou první polovinu snímku tu nebylo nic, co by bylo alespoň trochu nechutné, což u této série rozhodně nebývá zvykem. Všechno naruby. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ak som sa sťažoval, že predchádzajúce diely boli reactované, tak toto je jeden veľký "fejk" od začiatku do konca (hádam len s výnimkou bitúnkov a možno pár ďalších). A to veľmi zlý "fejk". Nielenže je väčšina scén natočená priam trapne, ale tentokrát to prehnala aj dramaturgia. Výber jednotlivých príbehov je neštastný, sú nudné a nepôsobovivé. Tradičná veta na konci tiulkov, že niektoré scény boli znovu pretočné, vyznieva ako zlý vtip. ()

Reklama

Reklama