Reklama

Reklama

Srdce dubu

  • Španělsko El corazón del roble (více)
Trailer 2
Španělsko, 2013, 72 min

Obsahy(1)

Kouzelný svět obydlený draky, skřítky a vílami je ohrožen. Stalo se to tak dávno, že to dnes pamatují jen nemnozí, před stovkami a stovkami let, se stala rozhodující událost v historii draků. Divocí válečníci, lovci draků a rytíři oděni do brnění a zbroje, s dlouhými kopími a meči, začali nelítostnou bitvu proti všem žijícím drakům. A tak draci raději odletěli a překročili hranici vesmíru, aby našli útočiště za samotným časem – v Dračí hoře. Obklopena vysokými horami a listnatými lesy, chráněna čtyřmi živly – vodou, ohněm, zemí a vzduchem, dračí civilizace opět vzkvetla, chráněna před nebezpečím. Uprostřed Dračí hory stojí mohutný dub. Tisíce let zanechaly na jeho kmeni a větvích své stopy. Jeho kořeny pomalu prorůstaly zemí, a jak se ze dnů stávaly roky a z roků se stávala staletí, dosáhly až k samému středu Dračí hory a obepnuly jeho srdce... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Tretí film o Dračej hore je poriadna bieda, od slabej 3D animácie až po nekonzistentný a dosť nudný príbeh. Taká rýchlokvaska bez nápadu. ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané?!🤷‍♂️😂 Existence tohoto "pokračování" mne minula. Ono se totiž spíše jedná o takové velmi lehké navázání v (hodně) dětském podání. Oh, jak já miluji oba krásné díly Tajemství Dračí hory. Patří mezi mé all-time nejoblíbenější fantasy/dračí filmy, takže i za tento levný návrat jsem rád. Přechod do 3D animace se jaksi nepovedl. Hold to vyšlo v době, kdy se bez rozmyslu, hodně přecházelo u 2D sérií na realistický rozměr. Akorát, že se téměř nikdy nepodařilo porazit původní vzhled. Hlavně, když tam pasoval, nebo nebyly dostatečné prostředky na to udělat to pořádně, jako zde. To, co se tvůrcům ale naopak docela povedlo, je minirozšíření o historii tohoto světa, což jsem si vždycky přál. Přes to všechno, jsem dostal alespoň trochu dračí historie, osvědčenou hudbu a pěkný pocit nostalgie 🌳 60% ()

Reklama

zajda001 

všechny recenze uživatele

Docela slátanina, kde se plantalo páté přes deváté. Ledový drak, rodinná pohoda, mimozemšťani. Zajímalo by mě jaký smysl to dává dětem. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama