Reklama

Reklama

Přeludy

  • USA Visions
Trailer 2

Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy. (Indigo Film)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představte si, že čekáte dítě, máte vidiny, jste přesvědčeni, že v domě straší a Vaše okolí si myslí, že jste přecitlivělý blázen.... Tak tohle se stalo hlavní postavě v novém horroru "VISIONS" Co je docela zvláštní, že v horroru si zahrály i takové seriálové hvězdy jako Eva Longoria (Zoufalé manželky) nebo Jim Parsons (Teorie velkého třesku). Docela to ušlo. Hodnotím 50%. Kdo viděl horror Uvnitř z roku 2007, tak Visions je na podobné téma, ale v hóóóooodně slabší verzi... ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Celou dobu mi ten příběh přišel tak trochu na hlavu. Většinu stopáže se jen dějí jakési nadpřirozené záhady v domě se špatnou minulostí. V závěru se teda dočkáme, pro mě ne moc uspokojivého, rozuzlení. Sem tam se objevila nějaká podprůměrná lekačka, což bylo fajn, ale i tak mě to nechávalo stále chladnou. Na druhou stranu to bylo velice dobře natočené a výkon herců byl taky skvělý. Zařadila bych to do škatulky takových klasických průměrných hororů, na které stejně za chvilku zapomenu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bubufilm o neklidném domě se v závěru změní v boj o život. Tři čtvrtiny jsou velmi průměrnou béčkovou duchařinou, kde nefunguje ani atmosféra, ani napětí, ani efekty - lekačky typu třísk, bum, prásk nemusím (tohle bych v kině vidět nechtěl - vyhozené peníze). Celou dobu jsem se rozhodoval mezi odpadem a jednou hvězdou, jelikož pošahané blbky, kterým nikdo nevěří, mi pijou krev. Speciální efekty k smíchu, to by zvládl i největší amatér. Herecké výkony mizerné, postavy nesympatické. Hudba (krom třískání) dobrá, kamera obstojná, leč jen konec mě přinutil přihodit hvězdu navrch. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hlavná pointa v spojitosti s autonehodou a samotným názvom filmu bola síce jasná už veľmi skoro, ale film ma prekvapil príjemnou mrazivou atmosférou, pár ľakačkami, ktoré som nečakal a fajn hereckými výkonmi. Priemerný jednohubkový hororový thriller o tehotnej žienke, obligátne neveriacom manželovi a o ich pokuse o rodinné šťastie, ktoré hľadajú v novom domove. Tak akurát na jedno upršané popoludnie. 60/100 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa ešte stále spamätáva z tragickej autonehody, pri ktorej zavinila smrť dieťaťa. So svojím mužom sa presťahuje do vinárskeho sídla v nádhernej oblasti a podarí sa jej otehotnieť. S príchodom do nového domu však začne mať desivé vízie, ktoré jej začnú ruinovať celý život. - Český preklad zase nesklamal a prezradil celú pointu filmu. V podstate mu znemožnil urobiť na mňa nejaký strašidelný dojem, pretože keď má niečo názov Přeludy a začne sa diať niečo strašidelné, musí byť aj tomu najväčšiemu idiotovi jasné, že sa v reále nič nedeje. Neprekvapil ma perfektný vizuál, ktorý som bral ako samozrejmosť, keďže viem, že Jason Blum by do svojej produkcie nepustil len tak niečo. Hudba je tiež celkom príjemná, čo môže u hororu vyznieť trochu hlúpo, ale keďže je celý o tehotnej mamičke, úplne sa sem hodila. Námet je dobrý a dokonca sa dobre vydaril aj záver, čo sa u takýchto hororov často nestáva. Postavy boli tiež príjemné a hodili sa k tomuto hororu. Páčilo sa mi nádherné vinárske prostredie a považujem za škodu to, že sa neodohrávalo viacero scén v exteriéroch, veď Přeludy nemusela mať len vnútri domu. Nebudem už vypisovať čo všetko bolo príjemné. Proste je to pre mňa klasický 3* horor ideálny pre dlhý zimný večer s celkom pokojnou a príjemnou atmosférou. + herec z I Spit on Your Grave ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama