Reklama

Reklama

Faces of Death

  • USA Worst of Faces of Death, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zahrnuje mnoho znepokojivých ukázek z prvních tří filmů Faces of Death, jako jsou porážky zvířat, popravy a další. (JasonCZ)

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Recyklovaný výber toho najhoršieho z najlepšieho sa vydáva do požičovní pod obľúbenou značkou FACES OF DEATH čisto len z marketingových dôvodov. Pre mňa trocha nepochopiteľný mix do ktorého sa dostal aj očividný fake podráža nohy sám sebe. The Worst of Faces of Death je jeden z tých prípadov kedy obal a značka je nadradená obsahu. Po rozbalení tu máme len čistý trash pre ústa videoprehrávača. PS - Známe scénky však celkom milo okorenil svojimi vstupmi okatý vyprávač. Čo vstup, to fór! POZOR: The Best of Gesichter des Todes je úplne iná kompilácia! ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Aka The Worst of Faces of Death. Je to jen sestřih z předchozích dílů Faces of Death. Je to prokládaný komentářem od jednoho doktora, kterej pořád kulí oči, což je vtipné. Jinak film sám o sobě je sračka největšího kalibru, samozřejmě. ()

Rugero 

všechny recenze uživatele

No přiznám se všem bez mučení, že už první díl této Faces of Death se mi zdál hodně slabý.Nejsem pravověrný fanoušek této série a zdá se mi že kvalita (už od prvního dílu pořádně nízka) jde s dalším pokračováním dolů a dolů.No ale pro americké děti, které se momentálně nemohou dostat k pistoly svého tatínka je sledování fakeu velká zábava, takže svoji cílovou skupinu tyto pohádky mají , tudíž do ní nebudu dále takhle šít.No ted něco k ději. Očkatý průvodce nám ukazuje ty nejdrsnější scénky z prvních tří dílů....Výhoda je že skoro vždycky udělá při svém vztupu nějakou (ted pozor!!!!)fakt dobrou srandu takže o zábavu je postáráno. ()

Reklama

Reklama