Reklama

Reklama

Nebezpečný zájezd

(amatérský film)
všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Česko, 2013, 15 min

Režie:

Pjeer van Eck

Obsahy(1)

Čeští manželé tráví idilickou dovolenou v rumunských horách. Nejsou však sami. Někdo je sleduje a v lese je nastražená past. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě fakt pobavilo. A to hlavně díky dialogům. To jsou hlášky jako kráva. Tenhle kousek se nebere vůbec vážně a to se mi na něm líbí. Koukám, že spousta lidí to asi nepochopilo což je škoda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Eck a jeho další lacinej film tentokrát nedopadl tak špatně. Líbily se mi ty asi 3 plot twisty které byly zábavné a měly i nápad. Nicméně ta ženská byla tak nepříjemná že se nedivím že jí chtěl manžel zabít. Krajina byla parádní a na celej film si myslím se koukalo dobře. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší jak Michal (od stejných tvůrců), tedy hlavně po hororové stránce. Je však pravda, že i zde byli s kvalitou dialogů dost na štíru, ale k dobru jim musím přičíst to, že tentokrát si mě získali na svou stranu zvoleným prostředím – na které si u filmů dost potrpím. Nechybí ani trocha toho potřebného „tvrdšího“ humoru. Jen pro příště poradím režisérovi, aby si dal už konečně pořádnou práci s vytvořením potřebné atmosféry, jinak to už průměrné hodnocení nebude. Za děj a herecké výkony si to totiž víc jak 40% nezaslouží, ale těch dalších 10% dám za již zmíněné prostředí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je to čitelné a předvídatelné, prakticky nenapínavé. Ale kéž by alespoň takhle vypadal každý druhý český horrorový kraťas. Dialogy jsou fajn, herecky je to povedené, postavy jsou přirozené, má to dobrou kameru, střih a to prostředí tomu dává hodně. Jen by to tedy mohlo být napínavější a atmosféričtější. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak ubohého nemůžou autoři myslet vážně a natož to cpát do televize. Chápu, že na modernější vybavení co se týče kamer a mikrofonů nejsou finance - bodejď by také byly ke stavu české ekonomiky. Ale to že nejsou schopni vytvořit alespoň pár rozumných vět a stále opakovat trapné dialogy, které slyšeli v jiných filmech. No a zvuk při tlučení tyčí do tělo byla pro mě konečná. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

:D Achjo. :D Co dodat. V celku to jakš takš prostě nějak funguje a vypráví se příběh. Kamerově je to ale spíš dokument, zvukově nic lákavého, a hercům hraní ve většině případech moc nevěříme. Rozhodně bych to nenazývala hororem ale spíš komedií. ()

Reklama

Reklama