Reklama

Reklama

Thomas Rourke (Johnny Strong) projíždí napříč celou Amerikou bez jediného cíle. Přišel o svojí rodinu – vinou neznámého mutagenu, jenž z lidí udělal nestvůry toužící po krvi. Amerika je zdevastována. Avšak při jedné přestřelce zachrání život jisté Sam (Chelsea Edmundson). Ta mu nabídne bezpečné útočiště s municí a potravinami. Už od počátku mezi Thomasem a zbytkem party vyčnívá nedůvěra, ovšem během následujícího útoku nestvůr si celý tým uvědomí, že musí hodit za hlavu veškeré spory a spolupracovat. Především, když samotná základna začne být nestabilní a nedaleko se nachází funkční letadlo, které se zdá být jedinou šancí na přežití... (Ouwen)

(více)

Recenze (50)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem hodinu a už nemám sílu film dokoukat, vlastně ani nevidím žádný důvod proč. Kaufman je ryze řadový režisér, který natočil pouze jeden koukatelný film a to Hříšníci a svatí, zbytek jsou průměrné až podprůměrné béčka, na které koukají "vyvolení" fandové. Za tu hodinu jsem dostal asi jen 2 akční scény a to tak nezajímavé, že mi přišla zábavnější moucha lítající kolem světla, efekty krve jsou vtipné a za hlavu chytající, výstřely ze zbraní zní jak na Airsoftu a lacinný look tuhle sračku akorát umocňuje. Vzhled zombie obyčejný a postavy rádoby drsňácké, no zkrátka velmi nezajímavé asi jako hádky v TV Show Big Brother. Jako by ten pytel sraček nebyl už tak dostatečně velký, tak je to navíc i neúprosná nuda. Film pouze pro velmi nenáročné fanoušky. Odpad nedávám pouze proto, že jsem zbylou půl hodinu neviděl, ale věřím, že by se mé hodnocení výrazně nezměnilo. 10% ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

William Kaufman má za sebou převážně podprůměrné akčňáky, takže jsem od jeho nového snímku příliš neočekával. Avšak někdy i slepé kuře najde zrno, a tak jsem se blahosklonně uvolil dát jeho hororové premiéře šanci. Jakožto největší hororový expert zde na csfd.cz však bohužel musím deklarovat, že Daylight's End nemá s hororem společného vůbec nic. Ano, vyskytují se v něm jakési zombies, ale místo nich si tam může divák dosadit například obyčejné vojáky a výsledek bude úplně totožný. Kdo by totiž od hororového snímku zcela poprávu očekávál alespoň špetku hororové atmosféry, bude v případě Daylight's End naprosto zklamán. Dostane místo ní prostoduchou střílečku mizerné kvality. Ruce pryč. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Svet je po vypuknutí nákazy opustený a vo väčších mestách prebývajú malé skupiny preživších. Osamelý bojovník cestuje krajinou a hladá muža, ktorý ho pripravil o milovanú ženu. Pri náhodnej prestrelke zachráni sympatickú ženu, ktorá ho zavedie na miesto, kde sa zhromaždilo niekolko desiatok ludí, ktorí odolávajú útokom nakazených. Tí však vplyvom vodcu naberajú čoraz viac síl a boj s nimi sa stáva neustále ťažším. - Daylight's End na mňa prekvapivo zapôsobil v oblasti emócií. Dej a vzťahy sa mi páčili, s každým jedným zabitým som súcitil a napriek menšiemu množstvu hororových prvkov ma to celkom bavilo. Režijne je to zvládnuté schopne, aj keď dojem kazí mnoho digitálnych efektov, ktoré nie sú vôbec kvalitne spracované. Herecké obsadenie ma zaujalo a kladné postavy sa mi páčili. Záporáci však boli spracovaní slabšie, čo sa týka hlavne vodcu, ktorý vyzeral ako bezdomovec a jediné, čo ho odlišovalo od ostatných, bol jeho vzrast. Vyprázdnené mesto pôsobilo uveritelne a páčilo sa mi intenzívne striedanie denných a nočných scén. Daylight's End stačí vidieť raz, pretože konkurencia v rámci Zombie subžánru je tak obrovská, že nemá žiadnu šancu presadiť sa. + herec z Stung a Harbinger Down + herečka z The Texas Chainsaw Massacre ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Duo režisér William Kaufman a herec a hudobník Johnny Strong sa pred pár rokmi postarali o parádny akčný krimi Sinners & Saints, ktorý aj napriek menšiemu rozpočtu ponúkol skvelý akčný zážitok, pre mňa je to jeden z najlepších akčných filmov posledných rokov a už klasikou, ktorú pozerávam opakovane. Preto som bol zvedavý aj na Daylight's End, od ktorého som ale nielen kvôli zmene žánru radšej čakal menej, ale nakoniec ani nebolo treba, opäť je to parádna, aj keď predsa len lacnejšia žánrovka. Väčšina poľavení ale aj tak súvisí práve s tou čiastočnou zmenou žánru, keďže ich predchádzajúca spolupráca mala atraktívnejšiu zápletku, pestrejšie prestrelky a perfektne fungujúcu chémiu medzi kladnou a zápornou stranou, čo ale tu nebolo možné. No inak si ani nemám moc na čo sťažovať, len je potrebné nebrať to moc ako horor, keďže o atmosféru, napätie a vlastne ani gore tu takmer vôbec nejde. Dej síce neponúkne nič výraznejšie originálne alebo zaujímavé, ale pre potreby filmu mi prišiel úplne ideálny, navyše aj tempo má výborné, pričom je o nejakú dvadsaťminútovku dlhší, než väčšina podobných filmov. Veľkým plusom sú aj postavy, hlavne perfektný Johnny Strong, ktorý si prakticky len zopakoval úlohu, charizmy má na rozdávanie a v akcii je ho radosť sledovať, nesklamú ani Louis Mandylor a Lance Henriksen, no všetky postavy mi prišli bez problémov, čo sa v podobných filmoch stáva málokedy. Vyhovovali mi aj samotní nakazení, síce o nejakých maskách sa moc hovoriť nedá, ale ich štýl sa mi páčil, prakticky nemysliace zombie, ktoré môžu vychádzať len v noci, no vďaka ich inteligentnému vodcovi sa úroveň a prekvapivosť ich útokov neustále zvyšuje, takže ten pocit ohrozenia je tu vyšší, než pri klasických zombiách. A čo sa týka akcie, môžem prakticky len chváliť. Jednotlivé akčné sekvencie sú dlhé, výborne natočené a dynamické a síce prestrelky nie sú až tak pestré, za čo ale môžu záporáci, predsa len strieľanie ľudí je iné, než takýchto šprintujúcich nakazených, ale opäť som si naplno vychutnával tú Kaufmanovi profesionalitu. Postavy so zbraňami pôsobia uveriteľne, kryjú sa, menia zásobníky a často si ich aj kontrolujú, aby sa nič nepokazilo práve v tom najhoršom. A keď dôjdu náboje do automatických zbraní, príde na rad pištoľ alebo nôž. A toto sa mohlo kľudne stať aj viackrát, pretože aj tých pár súbojov, kedy hrdinovia čelia nakazeným zblízka je výborných. Takže akcia ma tu veľmi bavila a hlavne v druhej polovici, kedy je jej viac a kladné postavy umierajú jeden po druhom. A Johnny Strong sa opäť postaral o výbornú hudbu, ktorá tomu dodávala ten správny náboj. A tak nízky rozpočet nakoniec ani nebol veľký problém, síce na lokáciách a efektoch zásahov alebo výbuchov sa muselo šetriť, ale zvykol som si rýchlo. Takže ja som opäť veľmi spokojný, po niekoľkých skôr priemerných filmoch prichádza William Kaufman s ďalším parádnym akčným filmom, ktorý si ešte pár krát pozriem a dúfam, že ich ďalšia spolupráca príde čo najskôr, spolu im to ide. 78% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Planétu zem pred niekoľkými rokmi zasiahla záhadná epidémia, ktorá väčšinu ľudí zmenila v krvilačné monštrá. Thomas je jedným z mála, ktorému sa nákaze podarilo vyhnúť. Vyzbrojený, osamotený putuje krajinou, pričom kde vkročí, tam sa zbavuje infikovaných. Keď sa jedného dňa zapojí do prestrelky medzi dvoma skupinkami preživších, ani v tom najhoršom sne by ho nenapadlo, že sa daným rozhodnutím dostane do omnoho väčších problémov, v akých doposiaľ bol. V neďalekej policajnej stanici totiž naráža na ozbrojencov, ktorým musí napriek nevôli pomáhať v defenzíve pred útokmi nakazených, i následnému presunu do bezpečia. Keď divák takmer neustále bojuje s pocitom, že by mal film vypnúť, zrejme všetko nebude po kostolnom poriadku. Prvá polovica biedno biedny akčný počin, druhá zas sekunduje v rovnakej kvalite prevedenia z pohľadu hororového žánru. Nápad tuctový, milión krát znásilnený, gore takmer žiadne, ešte aj soundtrack ukradli, takže ja naozaj nemôžem inak, iba skonštatovať, že celkovo rozpačitý dojem nezachránila ani živšia záverečná dvadsať minútovka. Keď "Daylight End" porovnám s takým "Pandemic", toto je neskutočný prepadák. Banujem, že som na to vôbec "klikol" - 25% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidní postapo řežba. Kaufman po menším zaváhání u Jarheada 3 kde splnil zadání a pouze zrežíroval požadovaný produkt, opět natočil něco vlastního a svojského a potvrdil, že je momentálně králem nízkorozpočťáků. Film má moc fajn casting, Strong jako nekompromisní kosič je hodně v pohodě Henriksen nám zestárnul, ale pořád má charizma jako vrata i ta holčina mi byla celkem sympatická. Co se akce týče tak všechno už vesměs popsal ve svém vyčerpávajícím komentu Ouwen a já s ním vcelku souhlasím i když pár hluchých míst by se ve filmu našlo a možná, že menší zkrácení by mu neuškodilo i přesto to bude velmi slušná trojka, protože když člověk vidí jak si umí Kaufman vyhrát z malým rozpočtem obejde se bez zbytečnýho lacinýho cgi a nabízí nám poctivou Rkovou akci, tak člověk přivře oči i nad tím, že to není kdovíjak originální, ale funguje to tak jak to fungovat má. Navíc tyhle akční řežby se zombíky mě vždycky bavili. Škoda kdyby se spojil drajv a originalita nedávného Re-killu s přehledností a špičkovou akcí Daylights End dostali bychom ideální film.65% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné postapo postavené na střílečkách. Většina lidstva zmutovala do jakési formy upírů s myšlením zombií, které zabíjí slunce, ale i kulky, česnek a kříže nejspíš ne. Solidní kamera, našlápnutá hudba, opuštěné mrakodrapy, přeživší bojující o život, nájezdníci, spousty mrtvol. Thomas, psanec s kamennou tváří, si moc sympatií nezíská, byť má být asi kladnou postavou. Ale sám říká Sam:,,Jak víš, že jsem dobrej?" I zbývající postavy jsou nemastné neslané, takže divák může sympatizovat třeba s Alfou (ne Alfem) a nevadí to.Kratší akce jsou napínavé, mají spád a atmosféru. V závěru se ale střílečky rozpliznou do nekonečné počítačové hry, kterou ovšem hraje někdo za vás. Oddechovka na jedno podívání, která neurazí. Prospělo by jí zkrácení. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|20%| Uf, tak takovou slabotu jsem teda nečekal. Rozhodně jsem nepředpokládal, že z toho bude kdovíjaká béčková pecka, přesto jsem byl při ukončení této záležitosti vyřízený. Chci říct na obhajobu mého slabého hodnocení několik věcí. První věc je, že filmy se zombíky, upíry apod. mám moc rád. Resident evil je od čtvrtého dílu ujetá přeakčnělá výplachárna. A kupodivu mi to sedí, i když tam zombíci hrají už malou roli. Nicméně toto téma mám rád. Třeba na seriál The Walking Dead nedám dopustit. Poslední řady nejsou takové jako první dvě, ale furt je to skvělá záležitost na ty lepší 4*. To jsem začal rozebírat jen proto, aby si někdo neřekl, že film shazuju kvůli tomu, že nemám rád snímky s těmito neživými. No, takže nyní k tomuto filmu. Zombíci běhali jako o atletické závody. Hmm, tak k tomu se nebudu vyjadřovat. Začátek filmu vypadal nadějně, sice obyčejná přestřelka, hlavní herec zachrání jednu ženu, fajn. Pak se to utopí ve stereotypu, a až do cca 1 hodiny se nic dít nebude. Pokud samozřejmě nepočítám jednu malou nezáživnou akcičku ve vězení. Poslední cca 40timinutovka byla už převážně akční, ale bylo to natočeno tak obyčejně, že jsem u toho usínal. O akci ve filmech jen nejde. Musí i zaujmout příběh, postavy, napínavost a mnoho dalších prvků. Postavy byly děsné a to jejich myšlení, to jsem šel málem do vývrtky. Hlavní herec Strong zachrání ženskou a oni mu pak seberou zbraně a zavřou ho do basy. Týpkovi zombík nebo co to bylo za parchanta pokouše ruku a tým mu nedá možnost mu jí uříznout, aby ho zachránili a Henriksen ho nemilosrdně odpráskne, jo? Právě pár scén mi připomnělo The Walking Dead a to v o dost horším provedení. Hudba byla Strongem dobře vytvořená, ale zde se sem moc nehodila. Takže nic víc asi nesesmolím. Vážně film nechci shazovat, tématiku o nemrtvých mám rád, ale zde se to nepovedlo v žádných ohledech. Ještě zmíním můj žebříček hodnocení filmů tohoto béčkového režiséra Williema Kaufmana. Prodigy (2005) – to jsem neviděl. Hříšníci a svatí (2010) – bohužel mi to moc nesedlo, ale celkově ani nijak nepohoršilo, koukatelný průměr. (56% - 3*). Seznam nežádoucích (2011) – dle mého názoru zatím Kaufmanův nejlepší film. Příběh mě strašně zaujal, takže (82% - 4*). Hra pro jednoho (2012) – neškodný lehce nadprůměrný béčkový akčnňák (60% - 3*). Voják 4 (2014) – slušné pokračování, vydařený akčnňák – slabší, ale zasloužené 4 hvězdy (73% - 4*). Mariňák 3 (2016) – ouuu, tak to bolelo. Jen bezduché přestřelky, ani vedlejší role nevyužitého Adkinse to nevytrhla (32% - 2*). Tak a je tu srovnání. Tohle je ještě horší než ten třetí Mariňák. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Kaufmana mám rád, Kaufman a Florentine sou podle mně jediní slušní béčkový režiséři, kteří dovedou dnes natočit koulervoucí akční film. Evanse nepočítám teď žije v Asii a v hlavě kutí nějaký šílený akční film. Ale zpět k tomuhle filmu, chápu že Koufman chtěl zkusit něco jiného a tak zkusil natočit horor, to je v pořádku, ale tihle nakažení upíři/zombíci nejsou moc děsivý, na hubě mají kečup a běhají rychle. Tedy až na toho alfa samce, ten je vysoký a má přes hlavu kápi, prostě žádné děsivé masky, žádné gore, trochu špinavé krve ehhh prostě nudní záporáci. Takže pokuď Kaufman chtěl dělat postapokalyptickou budoucnost, měl to udělat bez.......já ani nevim co tihle vlastně byli, prostě měl udělat klasiku : Rusáci schodí emp bombu, Amerika je v prdeli a rozdělí se na dvě skupiny zlý zmrdi vs ti hodní, hrdina vytříská všechny zlý a je to. No a to je další věc, byť Strong je sympaťák každým coulem, tak tady na mně působil, "No tak hraju v tomhle filmu, ale stojí za hovno a tak mně to moc nebaví" takže jeho herecký výkon je prostě totální nezájem. Navíc po té co je svět ve sračkách, tak ti co přežili, sou všichni ze speciálních jednotek ? V jiném filmu bych to snad i žral, ve čtvrtém Vojákovi sem to miloval, ale tady to působí divně. Ono totiž když se každý pohybuje, přebíjí, střílí jako kdyby prošel speciálním výcvikem, tak je to prostě špatné. Ale už nechám té kritiky, soundtrack je správně našlapaný a dost vybočuje, hodil by se k čistě k akčnímu filmu. A akce je slušná, teda první polovina až na tu přestřelku na ulic je v totální tmě a je hovno vidět, třeba ta akce v hotelu je výborná, ale moc z ní neni vidět. Ke konci se to tedy zlepší, jelikož je konečně vidět to střílení a ta fuj krev. Navíc některé postavy se nechovají hloupě, aneb sem v prdeli, ale odpálím granát a ty svině vezmu sebou. No nejslabší Kaufman, co si budeme povídat. Příště ať se Kaufman drží svého a natočí radši dalšího Vojáka. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Můj první dojem byl jedno velké nadšení - stará dobrá osmdesátkově přímočará řežba ve starým dobrým postapu se starým dobrým železným dědkem Lancem, s pěknou postapovou výpravou a pěkným vizuálem vůbec, s hromadou mrtvol a prostřelených hlav, prostě lahůdka. Tajemný virus přetvořil většinu lidstva na krvelačná zabijácká monstra, po čertech rychlá, která ale mají jednu velkou slabinu - nesnášejí sluneční světlo a ve dne spí zalezlá v nitru vybydlených baráků jako hejna upírů. A toho se hrstka statečných přeživších rozhodne využít... Ale zhruba od té chvíle scénáři rapidně dochází šťáva, divák je pak svědkem všemožných nesmyslností a nelogičností, z frajera Rourka se postupně stává jakási absurdní a protivná figurka, jejíž vinou všichni lidi okolo odevzdaně padají jako mouchy, a tajemný "alfa" s pytlem přes hlavu pak je vyloženě slabá postava. Film měl u mě dlouho našlápnuto na plný počet, takže moje čtyři hvězdy jsou spíš výrazem mírného zklamání (první půle 5, druhá 3), ale i tak jsem nadprůměrně spokojený, i když z prvoligového postapa se nakonec vyklube "jen" svižná a nepříliš chytrá střílečka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V tomto případě platí, že opakování je matka moudrosti. Daylight's End ničím nepřekvapí, ničím neoslní a směr udržuje v naprosto jasně vyježděných kolejích, ze kterých ani na milimetr neuhýbá, ale díky vysokému tempu, solidní akci a v neposlední řadě i sympatickému osazenstvu se dá ta šablonovitost snadno přehlížet. Spolupráce Williama Kaufmana a Johnnyho Stronga opět vyšla. 75% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Monotonne prestrelky s lacnymi CGI iskierkami namiesto skutocnych kapsul a trochou CGI krvi bez akejkolvek atmosfery s otrasnym soundtrackom (Strong by sa mal na filmovu hudbu vykaslat), ktory sa ku akcii nehodi. Postavy su v lepsom pripade nevyrazne (Strong), v horsom sa spravaju ako neznesitelni idioti, ktorym prajete smrt (Henriksen s celou svojou rodinkou). Je to este väcsia nuda ako Jarhead 3. Len namiesto arabacov sa tu monotonne strielaju zombie-upiry. Akurat prestrelky tentoraz uz vyzeraju evidentne podfinancovane. 2 mega je na poriadny film fakt malo. Od polovice som to musel pretacat, aby som sa dockal vytuzenych zaverecnych titulkov. Najhorsi Kaufmanov film. Skrtam si Kaufmana zo zoznamu reziserov, ktorych dalsiu tvorbu ma zmysel sledovat. Ku kvalitam svojich prvych dvoch filmov sa uz evidentne nikdy nepriblizi. Namiesto originalne natocenych zivocisnych prestreliek presiel na rutinny profesionalne vyzerajuci stereotyp. Nechcel som dat pôvodne 1*, ale nakoniec ju davam preto, aby som film odlisil od ostatnych Kaufmanovych filmov. Toto je jednoznacne jeho najhorsi a najnudnejsi film. 3/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Johnny Strong tohle zatraceně potřeboval. Teprv druhý film, ve kterém má hlavní roli a opět byla radost ho sledovat jak v akci, tak aj jako herce. Charisma má spoustu a dokáže dodat své postavě potřebné emoce a uvěřitelnost. Baví mě taky jako zpěvák skupiny Operator, líbí se mi jejich deska Soulcrusher. Samozřejmě taky pro film dělal hudbu a zejména písnička v závěrečných titulcích je skvělá. Mno a jinak co se týče samotného filmu, Sinners and Saints je stále strop Kaufmana, naštěstí Daylight's End je dostatečně bohaté na to, aby diváka zabavilo po celejch sto minut. Příběh je linearní a úplně prostý - záchrana jedné ženy před znásilněním, začlenění do party, kde panuje nedůvěra a plán na to, jak zmizet do bezpečí. Ten kdo tu čeká nějaký umělecký přesah ať hledá jinde, tohle je řezničina. Akce plno, je krvavá, snad stovka headshotů! Občas se používaj i řezné zbraně a pokud dojde na přestřelky, opět se přebijí, postavy maj sebou tolik munice, kolik unesou, komunikují mezi sebou, sejmou tolik potvor kolik stihnou, jednaj logicky a taktizují. Prostor dostane aj spousta výborné improvizace a hodně mě potěšila absence záporáků - každej si je vědom toho, že spory musí jít stranou a je třeba spolupracovat. Do toho nám bicí a kytary pérují do uší, nechybí ani spousta neutichajícího napětí a několikrát jsem se i lekl, navíc je zde výborná práce se zvukem! Divák si nemůže být ničim jistý, neví z jakejch dveří vylítne potvora. Občas jsem i vůči některým postavám pocítil emoce. No a nyní technická stránka. VÝBORNÝ VIZUÁL! Film stál JENOM dva melouny a Kaufman vyždímal úplný maximum. Lacikovi udělá radost, že zde není téměř žádná exploze. Divák vidí max plamen za zády aktéra, aby měl přehled o situaci, jinak ale se rozpočet vrazil do špičkové a nekompromisní akce, skvěle vypadajícího okolí a právě vizuálu. Filtr je temnější, naštěstí je to ale účel a dodává filmu potřebnou atmosféru. Navíc, mnohdy když kamera snímá obličeje, či okolí, vypadá to nádherně. Nesmim ani zapomenout na prvotřídní režii, žádné zbytečné střihy, krásná návaznost scén a akce je i tak nesmírně dynamická. Film má taky skvělé tempo a baví i mimo akci. Celej tým se neuvěřitelně snažil, mihne se zde několik xichtů z Sinners and Saints a jinak si myslim, že to lepší bejt rozhodně nemohlo. Kdo čeká, že by Strong předvedl něco ze svého arsenalu bojovejch umění, musí se spokojit s občas slušným chvatem, jinak žádné bitky zde nejsou. A ani mi to nevadí. Co ještě dodat.. potvory jsou nebezpečné, rychlé a i pár nesmyslů ve scénáři odpustim. Plnou nedávám, nadšenej jsem ale to by tenhle film musel bejt na úrovni prvotiny Kaufmana, no těsně vedle.. asi je to i tim, že zombie horory mi moc blízké nejsou. Ale určitě se na film podívám znovu. Nyní už jen čekat na Sinners and Saints 2: Vengeance, které je v přípravě. Jinak netušim co víc bych dodal.. asi jen 8/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Horor? Sci-fi? Nah, prostě přímočará akční postapo střílečka se zombíkama. Viditelně levná, v podstatě bezdějová, ale zručně natočená a přiměřeně zábavná. Šťavnatá akce fandy žánrovek uspokojí, ale stopáž je vzhledem k obsahu trochu přestřelená. S trochou fantazie by se film dal považovat za takový prequel postapo pecky Days Gone, se kterým mají principy fungování místních mrtvoláků nemálo společných mechanismů. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jméno William Kaufman nemusí mnoha lidem nic říct, ale já jsem si jeho jméno zapamatoval po zhlédnutí snímku Hříšníci a svatí, který byl velmi nadprůměrným béčkem ve své kategorii. Na Daylight's end jsem se tudíž těšil, neboť spolupráce Kaufman - Strong se již jednou povedla. Tentokrát je to film trochu z jiného soudku. Na filmu je vidět, že vysoký rozpočet opravdu nemá, ale i tak je za 2 miliony dolarů slušná podívaná. Postapokalyptický svět, ve kterém vládnou nemrtví, není špatný. Nejlepším aspektem je zde bezesporu charisma hlavní postavy, která toho sice moc za film nenamluví, ale i tak jsem si ji oblíbil. Johnny Strongovi tato role byla šitá v zásadě na míru. Dále pak chci pochválit za přestřelky, které jsou natočeny dolce a přehledně a člověk se v nich dobře orientuje. Mínusem filmu je příběh, neboť nebylo vysvětleno, kde se vzala infekce, a celkově byl takový prostší. A dále i některé herci a jejich výkony, které ve vypjatých momentech byly na facku. I tak jsem se bavil. Příjemná podívaná na vypnutí mozkových závitů. Za mě dávám 66 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že se ve filmu „Daylight's End“ objevil nějaký ten známý obličej, jako třeba Lance Henriksen nebo Louis Mandylor, ale ani v jejich případě to není nic moc velkého, Lance je mnohdy ve scéně jen na ozdobu, což mi k němu přijde trochu nefér. V tohle filmu se ale pořádné role dočkat nemohl, protože film sám míří postupně se stopáží ke dnu. Přitom nezačínal zle. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nadupaný bad ass béčko, ve kterým se málo kecá a hodně střílí. Je to dynamicky a přehledně natočený, má to slušný herce a velmi dobrej hudební doprovod. Celkově hezká ukázka toho, co se dá pořídit za malý peníze. Pokud chtějí natočit druhej díl, jsem pro. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Daylight's End si mě dostal svým nápadem, monstry i hlavním představitelem, leč nemohu si odpustit, že snímek jede méně vlažným tempem a té akce tam mohlo být daleko víc! Pak by si film zasloužil po právu lepší hodnocení! 50% ()

Reklama

Reklama