VOD (1)
Obsahy(1)
Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)
Recenze (36)
Nemůžu říct, že je to slabší, protože je to opět jiný koncept pořadu. Nevidím důvod, proč bych měl Zdéňu srovnávat s Ramseyem nebo Oliverem, protože to se srovnávat nedá - Zdeněk je náš a líbí se mi, že se nebojí. To je jako, kdybych měl luxusní Škodovku v plný výbavě a nadával, že to je k prdu a není to ani originální, když Ferrari Gordon nebo Lambo Jaime mají hezčí design, jsou výkonnější atd. Akorát problém je v tom, že na našich silnicích se s touhle károu projedete málo kde, ale ta Škodárna může jezdit skoro všude. Proto těmhle pořadům fandím. ()
Příjemná atmosféra a prostředí. Možná trochu utahané a v pomalejším tempu. Je to ale především o receptech a ty prozatím vypadají skvěle. Člověku se zbíhají sliny až má chuť jít na zahradu a okamžitě rozpálit gril. Později např. u ryb jsou jídla, které si těžko uděláš doma pokud není poblíž velký a kvalitní supermarket. Celkem má pořad 6 dílů rozdělených do okruhů. Mé zhodnocení receptů s jedním vypíchnutím: 1. díl: (60%, krkovice s česnekem), 2. díl: (60%, jahody s kozím sýrem), 3. díl: (40%, pečené fíky), 4. díl: (45%, křenové brambory), 5. díl: (75%, grilovaný ananas), 6. díl: (55%, kuřecí křidýlka) ()
Až na ty mořské plody bych sežral asi všechno, co v tomto pořadu Pohlreich připravoval. Škoda, že jsem nikdy neměl cestu kolem toho baráku, třeba by mě taky pozval k sobě na zahradu…Miluju grilování a dost často se mi doslova sbíhaly sliny. Stačí dobrá nálada, nějaký ten alkohol a samozřejmě mňamka na grilu… ()
Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/opékat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a tuzemskou fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že klobása nebo ugrilované vysušené kuřecí prso nejsou zrovna tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. Jen mi ho bylo líto, když nakonec povinně dostal chuť na zmrzlinu a rozbalil klasiku Mrože. ()
Tak a je tu zas. Zdeněk Pohlreich. Hviezdny kuchár z tv Prima. Poviem vám pravdu, že už ho mám plné zuby. Už mi začína hodne liesť na nervy. Nebaví ma počúvať tie jeho chytrácke, namachrované keci. A i to jeho varenie sa mi už prejedlo. Však furt dokola robí to isté. Navyše na mňa pôsobí zanedbaným, ufúľaným dojmom. Nepríjemný, protivný, zubatý, hrbatý, plešatý skřet. Nechutný chlap. Už ho bolo dosť. "Rozpáľ to, šéfe!"? Nie, nerozpaľuj. Už sa na to vyser, šéfe! * ()
Galerie (10)
Photo © Archiv TV Prima / Marek Dienstl
Reklama