Reklama

Reklama

Rozpal to, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Rozpáľ to, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)

Recenze (36)

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/opékat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a tuzemskou fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že klobása nebo ugrilované vysušené kuřecí prso nejsou zrovna tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. Jen mi ho bylo líto, když nakonec povinně dostal chuť na zmrzlinu a rozbalil klasiku Mrože. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Niekomu Zdeněk Pohlreich nesedí, niekomu áno. Mne celkom áno. Keď sa však povie jeho meno, automaticky si spomeniem na kultové Áno, šéfe!. Určite nie na jeho nasledujúce/neskoršie kuchárske projekty, či už Na nože! alebo Těď vaří šéf!. A bohužiaľ si pod pojmom „Zdeněk Pohlreich“ automaticky nespomeniem ani na Rozpal to, šéfe!. Nič proti ničomu, je tam NÁZNAK feel good atmosféry (náznak preto, že naplno to s ostrým týpkom ako Pohlreich proste nemáte šancu urobiť, to je ako keby rozprávku na dobrú noc deckám čítal Freddy Krueger), varenie má Pohlreich bez debaty a zjavne v malíčku a v krvi a pri väčšine receptov sa vám budú zbiehať slinky. Ale nuž, ehm, je to nuda. Po skúsenostiach s jeho brutálnym televíznym debutom budete neustále čakať adrenalínové výbuchy zlosti, návaly hnevu, plnokrvné hlášky od podlahy, šťavnaté nadávky. A nedočkáte sa. Tak sa v duchu budete modliť, aby brutálne vynadal aspoň psovi alebo aby podráždene kopol do grilu a poslal ho dopi... A ono nič. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu zas. Zdeněk Pohlreich. Hviezdny kuchár z tv Prima. Poviem vám pravdu, že už ho mám plné zuby. Už mi začína hodne liesť na nervy. Nebaví ma počúvať tie jeho chytrácke, namachrované keci. A i to jeho varenie sa mi už prejedlo. Však furt dokola robí to isté. Navyše na mňa pôsobí zanedbaným, ufúľaným dojmom. Nepríjemný, protivný, zubatý, hrbatý, plešatý skřet. Nechutný chlap. Už ho bolo dosť. "Rozpáľ to, šéfe!"? Nie, nerozpaľuj. Už sa na to vyser, šéfe! * ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Zděnkovi bych dal pět, i kdyby celou hodinu povídal o tom, jak si správně namazat hovno na rohlík, protože by to jistě dokázal takovým způsobem, že bych nato nakonec taky dostal chuť. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší Pohlreichův pořad. Vůbec jsem nepochopil ten koncept alá griluju na dědině za barákem ze surovin, na který by mně nestačila jedna lednička. I tak je to vaření fajn, ale ta omáčka je docela nuda. Vedle šéfa na grillu je toto slabota. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Až na ty mořské plody bych sežral asi všechno, co v tomto pořadu Pohlreich připravoval. Škoda, že jsem nikdy neměl cestu kolem toho baráku, třeba by mě taky pozval k sobě na zahradu…Miluju grilování a dost často se mi doslova sbíhaly sliny. Stačí dobrá nálada, nějaký ten alkohol a samozřejmě mňamka na grilu… ()

stration 

všechny recenze uživatele

Není to tak úderné jako Ano, šéfe! a občas lehce narcisistní, ale je to starý dobrý Zdéňa. Možná trochu rozvláčnější, ale i tak k sežrání (teda to jídlo). ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosféra a prostředí. Možná trochu utahané a v pomalejším tempu. Je to ale především o receptech a ty prozatím vypadají skvěle. Člověku se zbíhají sliny až má chuť jít na zahradu a okamžitě rozpálit gril. Později např. u ryb jsou jídla, které si těžko uděláš doma pokud není poblíž velký a kvalitní supermarket. Celkem má pořad 6 dílů rozdělených do okruhů. Mé zhodnocení receptů s jedním vypíchnutím: 1. díl: (60%, krkovice s česnekem), 2. díl: (60%, jahody s kozím sýrem), 3. díl: (40%, pečené fíky), 4. díl: (45%, křenové brambory), 5. díl: (75%, grilovaný ananas), 6. díl: (55%, kuřecí křidýlka) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Často filmovému štábu závidívám, že mohli pracovat s tím či oním, tady ovšem závidím štábu hlavně to, že může po vypnutí kamery sníst rekvizity. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Úroveň kuchtění je vysoká, to není třeba řešit. Zpracování pořadu nezaostává za zahraničními vzory. Všechno je ok, ale lepší by bylo vidět Zdeňka v nějakém restauračním bordelu, vesnická pohoda je až příliš uspávající...66%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdenda je machr, co se vaření týče (dle odborné veřejnosti patří do první desítky (šéf)kuchařů u nás) - o tom vůbec nepochybuju. Je to vidět... baví ho to, umí to, mluví o tom jídle s vášní. Prostě vaření je v jeho podání paráda, občas hodí nějakou tu svou superhlášku a je to. Akorát ty zbytečný prostřihy, který mají být asi vtipný nebo jaký, ty by tam být nemusely. Stačilo by toto prostříhat a bylo by to OK. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ja mam Pohlreichuv styl docela rad, ale tenhle porad je dost neinspirativni, vse dost jednoduche. Ale jo, neco malo jsem si poznamenal. Libi se mi ta zaverecna rekapitulace. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Pohlreicha mám celkem rád, ale třetí sezóna grilovacího speciálu je už vážně zbytečná. Že se producenti pokusili vymyslet nový koncept a zasadit grilovačku do rustikálního prostředí Pohlreichova statku (který on zjevně koupil pod nátlakem novoženy), jim budiž ke chvále, ale pořád je to slabota. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Zdenda hláškuje i když si jen tak griluje někde na venkovský zahradě. Jeho síla není jen v kulinářském umění, ale taky v tom jak zábavně u vaření umí mluvit. A už jen z jeho povídání u vaření dostávám chuť na ty jeho (jak on říká) fanatastický jídla. ()

Richie24 

všechny recenze uživatele

Pohoda, fajnová atmosféra, přiměřeně humoru a fantastické jídlo. I když zde Zdéňa nenabízí nic nového, tento typ pořadu Vám moc víc dát nemůže. Žánrově rozhodně 4 ****. ()

Reklama

Reklama