Reklama

Reklama

Hand of God

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2017), 17 h 55 min (Minutáž: 45–66 min)

Tvůrci:

Ben Watkins

Hrají:

Ron Perlman, Alona Tal, Dana Delany, Garret Dillahunt, Maximiliano Hernández, Julian Morris, Andre Royo, Emilio Rivera, Elizabeth McLaughlin, Wes Chatham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Marc Forster, režisér Plesu příšer (2001), či bondovky Quantum Of Solace (2008), natočil pro Amazon Originals pilotní díl eventuální série s náboženskou tématikou o morálně zkorumpovaném soudci s tváři Rona Perlmana, který si jednoho dne uvědomí, že k němu promlouvá samotný bůh a požehná k tomu, být jeho "Boží rukou". (geklon)

Recenze (4)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nahnat hned v PILOTu tolik nesympatických, zlomyslných a hloupých postav před kameru, tomu panečku říkám seriálová sebevražda v přímém přenosu... Nikdy jsem nezažil, že by z kteréhokoliv kulturního odvětví prýštila tak jednoznačná tvůrčí nenávist ke všemu křesťanskému. Sarkasmus prosím klidně ano, ale ne s takhle přepálenou dávkou nekontrolovatelné subjektivity! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: Už dlouho jsem neměl z pilotu tak smíšené pocity. Po herecké stránce jde o výtečnou podívanou, Ron Perlman si to po Sons of Anarchy zase neskutečně dává a osloví vás i celkem netradiční atmosféra. Jen ten příběh je zatím opravdu hodně divnej a ty náboženský otázky mě zrovna nezajímají. Celkově z toho může do budoucna vzniknout, jak geniální dílo, tak odpadové dítko náboženských fanatiků. I přesto mě ale celkem zajímá, jakým směrem se to tedy nakonec vyvine. 60% ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejrozporuplnejsich, ale zaroven i nejzajimavejsich pilotu posledni doby. O hereckych kvalitach tu nemuze byt pochyb. Poslednich par vterin pak opravdu navnadilo. Slibny zacatek serie, ktera se vsak zjevne nesnazi zalibit vsem za kazdou cenu... A s kazdym dilem lepsi. ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Série je to určitě zajímavá, atmosférou mi nevím proč trochu připomíná první sérii True Detective (a zápletkou pro pozadí sérii druhou), ačkoli té se kvalitě nepřibližuje. Každopádně jde o originálně pojaté krimi dílo, které nám, českým ateistům/pohanům (každý si dosadí podle svojí libosti :-) ), neřekne asi tolik, jako náboženstvím (tím skutečným, žitým, ale i tím televizním marketingovým) "prolezlá" americká společnost. Děj má několik slabých nedotažených míst, takže výsledná série nepůsobí úplně kompaktně, herecké výkony u některých dobré, ale u někoho se casting moc nepovedl (např. úlisný kazatel vystřídal za celou sérii asi 5 různých poloh, z kterých ani jedna nebyla uvěřitelná). Režie se podle mě trochu inspirovala u Breaking Bad táhlostí scén a smyslem pro detail. Ve výsledku jde o zajímavý a originální kousek, který nemusí sednout ani oslovit všechny. ()

Reklama

Reklama