Reklama

Reklama

VOD (1)

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Recenze (53)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o dvou vyzrálých sestrách ,které pořádají párty jak za mlada a pozvou všechny bývalé kamarády ze škol. Párty trvá skoro hodinu a je to největší mazec od Project X, zde se drogy a alkoholem rozhodně neplýtvá, škoda, že s tím sexem to už tak sladké nebylo. Největší překvápko je John Cena v podobě dealera, který ve svém kufříku měl snad všechny látky, co kdy jaký chemik vyrobil. Nasmál jsem se i jsem se skvěle bavil. 75% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Project X s lidmi po čtyřicítce aneb "We used to party like we were never going to die. Now lets party like we could die tomorrow!" 9/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mezi filmy o tom, jak banda floutků zničí rodičům za jednu noc celý barák, patří tenhle k těm lepším. Zábavnější a zoufalejší zároveň na tom je, že tady se o katastrofu nepostarají teenageři, ale dvě dospělý ženský se skupinou ujetých kamarádů. Polovina vtipů, která ve filmu padla, je buď nechutná, sprostá a nebo jednoduše trapná. Jenže jak se party rozjížděla, přestala jsem to řešit a prostě jsem jen nevěřícně kroutila hlavou nad tím, co ty holky ještě nevymyslí. Jednou stačilo, ale průšvih to nebyl. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Práve preto, že mám rád Tinu Fey a (vďaka Parks and Recreation) aj Amy Poehler, ma Sisters srali ešte viacej. Dokonca tam padla tá veta: "Chovajte sa na svoj vek." Cítil som sa často trapne, scenár je na úrovni stupidnejších silvestrovských komédií, ústredné duo je skrátka zle obsadené, dobrá polka gagov mala byť zostrihaná tak na 50%, ten tlstý magor patrí do slasheru medzi prvé obete, a keď sa v pár náznakoch snažili hrať na vážnejšiu strunu, to už nebolo ani dôstojné. Díky aspoň za tých pár dobrých vtipov. "My sa Vás nesnažíme strápniť, len s Vami flirtujeme. Pretože ste spotený..." :D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Takto rozdielne hodnotenia sa dajú pripísať jedine faktu, že humor Sestier je pochopiteľný iba pre cieľovú skupinu vo veku hlavných predstaviteliek a účastníkov ich párty. Áno, ide o prvoplánový a trápny humor ako z teenagerskej komédie, ale práve v tom je ten vtip. Neschpnosť prispôsobiť životný štýl generácie, ktorá končila strednú školu pred 20 rokmi, reálnemu veku je symptómom súčasnej doby a trend sa asi do budúcnosti meniť nebude. Tomu zodpovedajú aj klasické jednorozmerné typy mužských postáv, ktoré stvárňuje napríklad večne nadržaný Leguizamo a táto jednorozmernosť v podstate úplne k dosiahnutiu požadovaného výsledku stačí. Že sa párty rozbehne až po príchode mladších Kórejčanok je ďalším znakom, že film plne docení len cieľová skupina. Ako hovorí hlavná hrdinka: "Ako by to bolo včera" je hláška príznačná pre celý film a my v jej veku to dobre chápeme. Ľudia sa príliš nemenia, to je ďalší dôležitý poznatok zo života, ktorý film ponúka. Takže kde je problém? No problém je v tom, že sme stále v mainstreame a scenár na to musí neustále myslieť, pričom by sa dalo ísť v drobnokresbe rozhodne ešte omnoho ďalej a tým fakt nemám na mysli divokosť eskapád, tých je tu dosť a nie je to vždy zrovna najvtipnejšie. Ak chcete niečo na serióznejšiu nôtu, pozrite si The Big Chill. 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že uvidíme ďalšiu rádoby komédiu, ktorá spadne do kategórie, ako sme mali minulého roku možnosť vidieť vo Vacation, ale nakoniec musím priznať, že tento film mi presne dokázal fakt, prečo tam komédia nefungovala, a naopak tu musím povedať, že je humor celkom dobrý. Okey, nemôžem povedať, že som sa na každom vitpe poriadne nasmial, ale na tých, ktoré fungovali som sa smial poriadne. A dôvod je ten, že vidieť Tinu Fey a Amy Poehler nie je urážkou, ale naopak dávajú filmu správne srdce. Prvá polka je síce trošku nudná a niektoré scénky skutočne spadajú do nudných vôd, ale v momente ako sa párty začne, tak to funguje skvele. Niektoré scénky sú aj tam trošku pritiahnuté za vlasy, ale keď to funguje, tak som sa skutočne bavil. A aj ich párty pôsobila v štýle, že by som si ju rád užil a bol tam s nimi. Prečo nie? A fakt, že film má srdce, postavy sú zaujímavé, niektoré scénky sú vtipné a aj záver nepôsobí gýčovito, ale myslím si, že celkom funguje, tak som príjemne prekvapený. Bol som pripravený byť k tomuto filmu zlý, lebo americké komédie dnes skutočne stratili schopnosť rozosmiať, no "Sisters" ma celkom príjemne z týchto predsudkov vytiahlo. Nemyslím si, že sa na tom zasmeje úplne každý, no mne to pohodlne stačilo. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hektická a sentimentální komedie o přijmutí ztrátě mládí. Jednoduchá zápletka a předvídatelné. Postavy jsou jednoduché a stereotypní. Elektronická hudba pro mě příšerná,ale pobavilo mě pár vtipných hlášek. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec mě Tina a Amy udolaly a měním hodnocení z průměru na čtyřku! Jsou to prostě borky, jak se patří a ony mě opravdu zvládly tu hodinu bavit, přestože jim místy podle mě opravdu podrážel nohy neúplně povedený scénář. Menší role pro prakticky většinu obsazení Saturday Night Live mě také potěšily a je to poměrně svěží a neotřelá komedie, která by však bez Tiny a Amy nemohla být tím, čím je. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jedna taková úvodní řeč z Glóbů, s tradičně neskutečnym záběrem, přídavkem dětinskosti a extra dávkou afektu pro Tinu. Svý věrný publikum holky nemají šanci zklamat ani na prostoru dvou hodin. --- "So I'm just gonna twist it and pull it out slowly..." ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prehnané hodnotenie? Ak to tvrdíte, zrejme ste sa v minulosti málo bavili a žúrovali a patríte do panteónu niektorých postáv, ktoré sa na tejto coolovej filmovej párty zúčastnili. No a vy mladí ak si myslíte, že toto je iba fikcia a niečo, čo možné byť nemôže a ľudia po tridsiatke sú pasé, ste na omyle. Nejde o kvantitu, ale kvalitu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinu Fey mám rád a její humor mi sedí. Bylo mi jasné, že ve spolupráci s Amy Poehler mě bude snímek bavit. A tak nějak jsem se trefil. Je to místy hodně obhroublé, je to místy hodně ujeté, ale tak nějak mě to bavilo celou dobu, i v těch dramatičtějších momentech. Ta spolupráce obou hereček v hlavní roli prostě funguje skvěle. Navíc jsou tu parádní vedlejší role. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podobné párty filmy akosi moc nemusím, ale toto nebola taká bežná teenage záležitosť, a tak to napokon bolo vcelku milé prekvapenie. Mnoho dobrých hlášok a scénok, bohužiaľ aj viacero trápnych a infantilných zbytočností - ale bez toho by to asi ani nešlo. Jedno je však isté, Tina a Amy v hlavných rolách tomu dodali kvalitu, čo sa bohužiaľ nedá povedať o celkovom scenári, ktorý sa niesol v ústrednej línii "poďme rozmlátiť celý dom". Škoda, bez toho tlačenia na pilu to mohlo byť lepšie. Ale aj tak mierny nadpriemer! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve výsledku celkem fajn komedie,u které jsem se nejednou zasmál,ale kterou zároveň zbytečně sráží potřeba jít vždy a ve všem až na hranu,nebo daleko za ní.Absurdno mám rád,ale natahování "vtipu" v rámci hesla čim delší tím vtipnější z 99% prostě nefunguje a platí to i tady.Tina Fey i Amy Pohler potvrdily,že právem patří mezi top komediální herečky,i když v našich končinách se velké obliby nejspíš nikdy nedočkají...60% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tina Fey a Amy Poehler sa skvelo doplňujú. Je medzi nimi skvelá energia. Ako keby som bol na tej párty. Vynikajúca zábava !!!! 6/10 ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Úlet zakončený vianočnými sviatkami? Bože, netýrajte ma. Naplno som si tento film užila. Jednak preto, že obe hlavné hrdinky ako herečky zbožňujem, a jednak preto, že toto doslova vyzeralo ako Projekt X o dvadsať rokov. „A teraz všetci vypadnite, lebo zavolám vaším deťom!“ ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pouze pro zaryté fanoušky komediálního dua Amy-Tina. Scénář skvěle vykrývá jejich tolik charakteristický rukopis, nicméně většinu času jede bohužel na půl plynu. Což je vzhledem k obsazení (většina SNL) a ikonickému duu zkrátka škoda. Doteď nechápu, proč si Tina s Amy nenapíšou vlastní materiál. Zkušeností a talentu na to mají dost. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Vliv Amy a Tiny je v této komedii cítit v každé vteřině, a to je jen dobře. Obě se do toho dokážou opřít s vervou, občas možná jdou až za čáru, ale nikdy ji nepřekročí do neúnosných mezí. 70% ()

Reklama

Reklama