Reklama

Reklama

Riley ve velkém světě

(seriál)
  • USA Girl Meets World
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2014–2017), 27 h 44 min (Minutáž: 21–47 min)

Hrají:

Rowan Blanchard, Ben Savage, Sabrina Carpenter, Peyton Meyer, August Maturo, Danielle Fishel, Darby Walker, Corey Fogelmanis, Ava Kolker, Jackée Harry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Riley a její nejlepší kamarádka Maya se těší na poslední ročník školy před střední. Jejich plány na bezstarostný rok však stále hatí rodiče Riley, kteří jim jsou neustále v patách. Navíc se její táta stane novým učitelem dějepisu, takže o trapné chvíle není nouze. (Disney Channel)

Recenze (12)

anousek 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci ale hodně mi to připomíná Na parket. Opět jsou tu dvě dívky. Jedna milá a vzorná a druhá divoká a praštěná, která si dělá co chce a kašle na pravidla. To by ale až tak hrozný problém, kdyby tam nebyl otravný, ošklivý a příliš sebevědomý kluk a k tomu je to učitelův mazlíček. Prostě nic nového ale spíše stará vykopávka s novýma tvářema. Prostě další podprůměrný disney seriál, kterých je Disney nepočítaně. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyl ten zvuk smějícího publika, bylo by to rozhodně lepší. K tomu nějaká ta pěkná (dramatická) hudba k těm vážným scénám. A bylo by to úžasné. Proto dávám tři hvězdičky, ale mám pocit že tenhle seriál má na víc. Když byl předchůdce skvělý seriál, proč nemůže být i tenhle. Sice se někteří herci (August Maturo, Corei Fogelmanis,..) v některých scénách přehrávají, ale to mi tak moc nevadí. Snad se do konce první série seriál zlepší. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem narazil na několik epizod a oproti jiným Disney seriálům, nepřišlo mi to tak strašné hloupé, naivní a jednoduché. Scénář má hlavu a patu, občas nějaký ten vtípek, rychlé to utíká, postavy se chovají relativně s rozumem, přestože je tlačeno, že jsou v mnohém rozumnější než rodiče. Tohle bych se rozhodne nebál pustit dětem, což se o Disney Channel produkci často říct nedá. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

No je to dlouhá doba co jsem na Disney viděla něco lehce podařeného. A tohle volné pokračování na Boy meets world se mi celkem zalíbilo. Není to rozhodně žádná pecka a první série opravdu působí hodně dětsky, ale celkově je to docela vtipní záležitost. No ten efekt publika tam být nemusel. Škoda jen 3 řad. Za mě osobně to měli přesunout na jinou televizní stanici a možná do toho vrazit trochu víc peněz a LEHCE to brát víc vážně a realisticky. Jinak postavy a obsazení celkem ušlo. ()

Galerie (572)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama