Reklama

Reklama

Riley ve velkém světě

(seriál)
  • USA Girl Meets World
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2014–2017), 27 h 44 min (Minutáž: 21–47 min)

Hrají:

Rowan Blanchard, Ben Savage, Sabrina Carpenter, Peyton Meyer, August Maturo, Danielle Fishel, Darby Walker, Corey Fogelmanis, Ava Kolker, Jackée Harry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Riley a její nejlepší kamarádka Maya se těší na poslední ročník školy před střední. Jejich plány na bezstarostný rok však stále hatí rodiče Riley, kteří jim jsou neustále v patách. Navíc se její táta stane novým učitelem dějepisu, takže o trapné chvíle není nouze. (Disney Channel)

Recenze (12)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety syn sledoval "Sonny ve velkém světě" s Demi Lovato a bylo to fajn... Teď o deset let mladší dcera sleduje "Riley ve velkém světě" a je to taky fajn... Koncept je vlastně hodně podobný... ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyl ten zvuk smějícího publika, bylo by to rozhodně lepší. K tomu nějaká ta pěkná (dramatická) hudba k těm vážným scénám. A bylo by to úžasné. Proto dávám tři hvězdičky, ale mám pocit že tenhle seriál má na víc. Když byl předchůdce skvělý seriál, proč nemůže být i tenhle. Sice se někteří herci (August Maturo, Corei Fogelmanis,..) v některých scénách přehrávají, ale to mi tak moc nevadí. Snad se do konce první série seriál zlepší. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem narazil na několik epizod a oproti jiným Disney seriálům, nepřišlo mi to tak strašné hloupé, naivní a jednoduché. Scénář má hlavu a patu, občas nějaký ten vtípek, rychlé to utíká, postavy se chovají relativně s rozumem, přestože je tlačeno, že jsou v mnohém rozumnější než rodiče. Tohle bych se rozhodne nebál pustit dětem, což se o Disney Channel produkci často říct nedá. ()

chrustie odpad!

všechny recenze uživatele

Děti se učí... Učí se chovat jako idioti. Tohle jsem párkrát pustil na údajně dětském programu ČT kam tenhle výplach určitě nepatří. Pak člověk vyleze ven a nestačí se divit, jak těm děckám kolikrát jebe v makovicích. ()

DDCC 

všechny recenze uživatele

Riley ve velkém městě - oficiální název! Opravit.. HODNOCENÍ: Bylo to zmatené, rychlé, divné a nebylo to vtipné.. a mělo to příšerný dabing. Hrůza.. počkám si na další díly. ()

anousek 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci ale hodně mi to připomíná Na parket. Opět jsou tu dvě dívky. Jedna milá a vzorná a druhá divoká a praštěná, která si dělá co chce a kašle na pravidla. To by ale až tak hrozný problém, kdyby tam nebyl otravný, ošklivý a příliš sebevědomý kluk a k tomu je to učitelův mazlíček. Prostě nic nového ale spíše stará vykopávka s novýma tvářema. Prostě další podprůměrný disney seriál, kterých je Disney nepočítaně. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

No je to dlouhá doba co jsem na Disney viděla něco lehce podařeného. A tohle volné pokračování na Boy meets world se mi celkem zalíbilo. Není to rozhodně žádná pecka a první série opravdu působí hodně dětsky, ale celkově je to docela vtipní záležitost. No ten efekt publika tam být nemusel. Škoda jen 3 řad. Za mě osobně to měli přesunout na jinou televizní stanici a možná do toho vrazit trochu víc peněz a LEHCE to brát víc vážně a realisticky. Jinak postavy a obsazení celkem ušlo. ()

Reklama

Reklama