Reklama

Reklama

Michal

(amatérský film)
všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Česko, 2013, 22 min

Obsahy(1)

Zajímavá trojice (ztvárněná jedním hercem) vyrazí do zakarpatských hor: cirkusový artista, exibicionista a falešná rocková hvězda hledající alternativu k přetechnizované civilizaci. Pobodenství o utrpení člověka s hororovým prvkem. „Opravdu nový český film". (oficiální text distributora)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty kráso: „Modrá je dobrá“ – tak určitě – jsem zvědavý co na tohle musel říkat Ondřej Hejma. Jinak se u toho tvůrci jistě náramně pobavili, diváci už sice méně, ale jedno se jim musí nechat. Martin Procházka si tu (trojroli) musel dozajista užívat. Některé situace byli vážně srandovní, jiné dost trapné, ale naštěstí to netrvalo moc dlouho. Takže jsem to přežil ve zdraví a hodně zdaru při tvorbě dalšího „Opravdu nového českého filmu" – příště by to jen chtělo trošku víc těch hororových prvků a snad i toho běhaní s hajzlpapírem… ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Režisér Eck toří v mých očích strašný sračky a tohle patří mezi to.Nevím co tohle má co dělat s hororem. 5 minut koukáme na to jak nějakej chlápek chce srát, pak koukáme na Hejmu, pak koukáme na chlapa jak sere, pak koukáme na debilní konec. Co tohle všechno mělo znamenat? Netuším nebylo to ani vtipný ani hororový, prostě scéna kde chlap sere je výstižná. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Všechno je na hovno..." Ondřej Hejma v českém amatérském horroru? No do prdele... Poměrně zábavná komedie, horror vůbec. Hlavní představitel trojrole je docela talentovaný a toho Hejmu zmákl znamenitě. Možná je škoda, že je to takový žánrový miš-maš na pomezí Cohenovského Borata (když se hlavní hrdina v cizině ptá, kde se může vysrat), klasického scénického humoru (cirkusák chytající medvěda) a něčeho jako horroru (?), když se "objeví" medvěd. Ani nevím, jestli mi to vadilo nebo ne. 3,5* ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To neni vobec horor, ale film, ktory sa skor podoba na komediu. Hlavne ten typek, ktory sa chce vysrat:) Za toho davam jednu hviezdicku, inac by to bol odpad pre mna. ()

Reklama

Reklama