Reklama

Reklama

Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou

(pořad)
  • USA True Crime with Aphrodite Jones

Obsahy(1)

Zpravodajka a autorka bestselerů Aphrodite Jonesová vyšetřuje pravdu ukrytou za nechvalně známými zločiny nedávné doby. Do pořadu jsou zahrnuty rozhovory s lidmi, kteří jsou s těmito zločiny spojeni. Jonesová pronikne do mysli vrahů. (TV ID Xtra)

Recenze (3)

oashi 

všechny recenze uživatele

Nemarněte tímhle čas. -- Co to má být?! 45 minut keců o něčích pocitech? Nejdříve jen dohady o tom, kdo co s kým, pak znovu, a pak pustí další kapku, že původní dohady byly plané? Tvrdých dat pomálu, poučení nulové. I bulvár je zábavnější. A nakonec záběry od soudu, jak je vrah zdrcený, že ho chytli. Samé "jako že emoce". Ale koho to má zajímat? Hlavně, že na konec dali jako že happy end, aby divák mohl jít s uspokojením v klidu spát. Nejen, že netuším důvod, proč se na toto dívat, dokonce ani nevidím důvod, proč tohle vůbec natočili? -- Viděl jsem jeden díl ze čtvrté sezóny, že exmanžel po letech zabil matku dvou svých dětí, již opět vdanou a s dalšími dvěma dětmi, opět před rozvodem. Nezajímaví divní lidé: Oběť i pachatel. Výsledný dojem: No a? Proč že by mě měli zajímat? Proč bych tohle měl vidět, vědět? -- Mno dobře, no: Přidám i druhou hvězdu (k první za technicky zvládnuté natočení) za popis životního stylu z venkovského města zemědělské Montany, kde by bez železnice chcípl pes. ()

Reklama

bacon 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý počin pre milovníkov kriminalistiky. Hraný dokument s kombináciou pôvodných záberov a rozhovorov s pôvodnými svedkami, vyšetrovateľmi či blízkych obetí. Nečakajte bravúrne herecké výkony, môžete však očakávať realistický pohľad na prácu kriminalistov. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama