Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento zbrusu nový investigativní zpravodajský pořad s rychlým tempem moderuje korespondentka NBC a moderátorka televizní stanice MSNBC Tamron Hallová. Hallová je uznávaná investigativní novinářka, kterou násilný zločin zasáhl i v jejím osobním životě. Její starší sestra byla zavražděna a případ dosud nebyl vyřešen. Hallová v každé jednohodinové epizodě spolupracuje s týmem reportérů s rozsáhlými znalostmi prosazování zákona. Společně zkoumají příběhy, které se staly předmětem novinových článků. Nezjišťují jenom co se stalo, ale zajímají se i o příčiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pomerne neznámy dokument, o ktorý som zakopol čírou náhodou listovaním kanálov v TV. Niečo... ma v okamžiku zaujalo a nemal som chuť odísť, no vďaka nesympatickému obsadeniu a suchým príbehom z toho tvorcovia nevyťažili viac ako priemer a s najväčšou pravdepodobnosťou sa k tomu už viac nedostanem. ()

contreras odpad!

všechny recenze uživatele

Tým reportérů s rozsáhlými znalostmi prosazování zákona ? Myslel jsem, že takovéto zaměstnance má výhradně Prima TV. Tamron je pohledná, o tom žádná.. její zesnulá sestra (kterou sama zavraždila) ale nestačí k přesvědčení náročného tuzemského diváka ke sledování této relace. Empatická křeč v obličeji, hezké oblečení a slušivý účes stačí do Pošty pro tebe, ne na hraní si na Law enforcement :D :D prosazovatelé zákona po celém světě musejí mít nevysvětlitelný průjem čtvrtého stupně po každé odvysílané epizodě. O pozůstalých a obětech zločinů, které Tamron ,,rekapituluje" snad ani není potřeba hovořit. ()

Reklama

Reklama