Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ropný magnát Cyrus Brittle (James Finlayson) nemá zrovna šťastný den. Ráno se od věrného sluhy (Oliver Hardy) dozvídá, že se předchozí noci, jsa ovlivněn alkoholem, kvapně oženil, a záhy je vykutáleným příbuzenstvem nevěsty vydírán. Na pomoc spěchá rodinný advokát (Stan Laurel), jehož nápad uchýlit se na delší dovolenou do ústraní přímořského letoviska není zrovna z nejlepších. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Two (1923-1929). Myslel jsem si, že je vaše sestra lev. Hardyho účes je mazec, a i Laurel v postavě advokáta stojí za vidění. Konec filmu je výbornou ukázkou toho, kterak si scenáristi nevěděli rady. Scény jsou natočeny velmi akčně, na svou dobu. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy v tomto filmu ještě nejsou typickou dvojicí (Laurel je právník, který přijde do domu Jamese Finlaysona, ukterého Hardy pracuje jako sluha), přesto má tento film nebývalý komický účinek. Noah Young zde vystupuje ve své typické padouchovské roli. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dosti podařené, má to všechny znaky dobré němé grotesky. Stan a Oliver zde nejsou v klasických rolích, ale přesto dokázali pobavit. *** A PŮL ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Cukrouškové. Bohatému Jamesi Finlaysonovi ráno oznámí jeho sluha Oliver Hardy, že se v opilosti oženil s dámou, která by klidně mohla být osadnicí z lodi Mayflower. Má pěknou dceru a bratra pěkného raubíře a společně ho vydírají o peníze. Na radu svého právníka Stana Laurela se ukryjí v přímořském letovisku. Vypečená rodinka je tu ale objeví a tak se Stan převlékne za ženu, nasedne na Finlaysona a jako manželé prchají s Hardym městem. Honička vrcholí v zábavním domě, kde se přes spoustu záludných atrakcí dostanou až na skluzavku, po které všichni sjedou na jednu hromadu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama